Aradığım hayatKız ben girmeyeli neler konuşulmuş grupta aman Allahımkuzum sakin ol , senin kimseye ihtiyacın yok . Elbette çok çok çok yorulduğun zamanlarda birisinden yardım isteyeceksin ama cidden kimse bizim çocuklarımıza baktığımız gibi bakamaz bu da bir gerçek . Ayyy ben hamile kalmadan önce ‘kv kesin çocuğa ben bakarım diye atlar, aşırı aşırı hevesli olur’ diye düşünüyordum. Hiç tahmin ettiğim gibi ilerlemiyor süreç bakarız ederiz falan diyo da hani böyle dilinin ucuyla. Geçen akşam eşimle konuşmuştum bende , çok sık gel git olmaz dimi diye . evlendiğimiz ilk zamanları düşün aileler çok özeniyordu sürekli gelmek ve bizim de gitmemizi istiyorlardı evet ilk etapta bi sıklık olur ama sonra bunu lütfen füzene oturtalım dedim . Ben 2 haftayı gözden çıkardım dedim . Bana dediği şey şu ‘ablam doğum yaptığı zaman dahi annem onun yanına isteyerek, koşa koşa gitmedi. Yani torun aşkıyla öyle yanıp tutuşan insanlar değil zaten ilk 2 hafta evet haftada 3-4 gün gelirler muhtemelen ama sonra biz hallediyoruz artık ihtiyacımız olursa sizi çağırırız deriz’ dedi. Çok şaşırdım
Hahahah kuzum evet yaa bir sorun yoktuAradığım hayatAllah yardımcımız olsun da keşke sadece biz gelebilsek ne güzel olur
Kız sen ne yaptın organizeri yıkadın kendine geldi mi
Cnm tek çocuk olsaydı işin daha kolaydı, bian önce sepetlerdin kv'yi. Ama annen bile gelse bnce k. V eninde sonunda yıne gelir çunku ikiz. Gelmk durumunda hıssedecek kndını, cunku buyukler çok meraklı ve çok düşkünler torunlarına.Yani yine derim canım anneme ama eminim ki bebekle gelirim ancak diyecek. Yengeme işi bırak diyorlar bırakamam diyor orayı kaçamak yapıyor çünkü kafası rahatlıyor evden uzaklaşınca başka açıklaması yok çünkü maddi olarak cidden çok şükür iyiler abim olsun annemler zaten eli açık gayet yengem de biliyor bunu ay çocuklarımın şuyu yok diyor sohbet arasında hoop yarın bi bakmış elinde alınmış. Yengemin annesi uzun süreli bakmıyor çünkü dışarda başka evde kalamazmış huyluymuş dışarda başka evde yemek yiyemiyor takıntılıklark var çocukları tuzlu suda yıkıyor diye abim istemiyor yengem zaten annesiyle huylu diye anlaşamıyor
Benim anneme ihtiyacım var 70 yaşındaki kaynanam önce kendine baksın annem senin bebelerine bakmaktan yeterince tecrübe kazandı 35 sene önce çocuk bakmış insana bebeklerimi emanet edemem de direk yenge kalbini kırmak istemiyorum ama bu benim hakkım ve annemin yanımda olması gereken zaman bu zaman sizin düşünmeniz gerekiyordu beni en iyi senin anlaman lazım de kadın tam çakal tamAynen ben olayı artık böyle kabullendim çünkü anlatınca kendimi yoruyorum canım sadece kimsenin anlayıp bi çözüm bulduğu yok. Yengemde çakal her gün arıyor kv aran nasıl gelecek demi bakacaksınız falan diyor laf alıyor bence ağzımdan
Losyon ve krem aynı amaca hizmet etmiyor mu ya. Nemlendirme değil mi özü?Kızlar bebişlerinize vücut kremi aldınızmı losyon aldım ama krem bilmiyorum hangisinden alayım
Ayyy görmedimmmm tekrar atsana kuzu merak ettimHahahah kuzum evet yaa bir sorun yoktuama ben dolap içini yerleştirirken organizer kullanmadım . Yükselen ikizler devreye girdi dün dolabı yerleştirdik foto attım gördün mü
Aynen artık bir dahaki aramaya diyim ama sanmıyorum kuzum ümidimi kaybettimBenim anneme ihtiyacım var 70 yaşındaki kaynanam önce kendine baksın annem senin bebelerine bakmaktan yeterince tecrübe kazandı 35 sene önce çocuk bakmış insana bebeklerimi emanet edemem de direk yenge kalbini kırmak istemiyorum ama bu benim hakkım ve annemin yanımda olması gereken zaman bu zaman sizin düşünmeniz gerekiyordu beni en iyi senin anlaman lazım de kadın tam çakal tam
Ahhahahaah ekmek ye nedir ya cidden aynı modellerKızlar gruptaki kv mesajlarını daha yeni okudum cidden hepimizin ortak derdi sanırımbizim en son gittiğimiz kontrolde malum bebiş biraz zayıf dedi doktor . Hastane çıkışı kvgile gitmiştik. Bebişin zayıf olduğunu öğrenince bana diyor ki ‘’bu ara ekmeği biraz fazla ye ‘’. yanımda oturuyordu döndüm böyle direkt ‘ekmeğin ne gibi bi faydası var bebeğe anne’ dedim djdjdj hani kilo alır biraz diyo daha ben bir şey demeden allahtan eşim atladı hemen ‘’ekmekten ne alcak çocuk anne, bol bol protein, muz, kaşar, ceviz ye’ dedi doktor dedi kadın benim şu hamilelik sürecinde kiloma dikkat etmeme taktı resmen. Her gördüğünde az yiyorsun diyor ve her seferinde aynı cevabı alıyor ‘midemin aldığı kadar yiyorum’ djdjd geçende cenazemiz vardı oraya geldiğinde bile böyle yemek yemekten konu açıldı ‘’hiç yemiyor , eşim ilk zamanlar çok müdahale ediyordu yesin bak böyle olmaz diyordu. Ben de eeee napayım bu kadar yiyebiliyorum diyo’ falan diyordum diyo evet dedim babaannem ölmüş konuşulması ne mühim konu buydu zaten orada :). Yahu ben bu insanları daha önce tersledim de yani. Bana yine az yiyorsun dediklerinde ben az yemiyorum ya siz çok yiyorsunuz cidden dikkat edin falan demiştim hatta o gün annemlerde yemekteydik babam sonrasında bana bi hayli kızmıştı yemeğe çağırdığımız misafire çok yiyorsun denir mi diye aman napim ya ben de susamıyorum ki artık
Bende öyle düşünerek nemlendirici ayrıca almadım yaLosyon ve krem aynı amaca hizmet etmiyor mu ya. Nemlendirme değil mi özü?
Böyle oldu kuzuşAyyy görmedimmmm tekrar atsana kuzu merak ettim
Kadın kafaya koydu şişirecek beni illaAhhahahaah ekmek ye nedir ya cidden aynı modeller
Losyon daha hafif biliyordum ben mesela duştan sonra yağ diğilde krem yapmak istiyordumLosyon ve krem aynı amaca hizmet etmiyor mu ya. Nemlendirme değil mi özü?
Balım valla senin yerine ben delirdimAynen artık bir dahaki aramaya diyim ama sanmıyorum kuzum ümidimi kaybettim
Bnim anneminde kafası hep bu yapıda, dün akşam telde konuşuyoruz.Kızlar gruptaki kv mesajlarını daha yeni okudum cidden hepimizin ortak derdi sanırımbizim en son gittiğimiz kontrolde malum bebiş biraz zayıf dedi doktor . Hastane çıkışı kvgile gitmiştik. Bebişin zayıf olduğunu öğrenince bana diyor ki ‘’bu ara ekmeği biraz fazla ye ‘’. yanımda oturuyordu döndüm böyle direkt ‘ekmeğin ne gibi bi faydası var bebeğe anne’ dedim djdjdj hani kilo alır biraz diyo daha ben bir şey demeden allahtan eşim atladı hemen ‘’ekmekten ne alcak çocuk anne, bol bol protein, muz, kaşar, ceviz ye’ dedi doktor dedi kadın benim şu hamilelik sürecinde kiloma dikkat etmeme taktı resmen. Her gördüğünde az yiyorsun diyor ve her seferinde aynı cevabı alıyor ‘midemin aldığı kadar yiyorum’ djdjd geçende cenazemiz vardı oraya geldiğinde bile böyle yemek yemekten konu açıldı ‘’hiç yemiyor , eşim ilk zamanlar çok müdahale ediyordu yesin bak böyle olmaz diyordu. Ben de eeee napayım bu kadar yiyebiliyorum diyo’ falan diyordum diyo evet dedim babaannem ölmüş konuşulması ne mühim konu buydu zaten orada :). Yahu ben bu insanları daha önce tersledim de yani. Bana yine az yiyorsun dediklerinde ben az yemiyorum ya siz çok yiyorsunuz cidden dikkat edin falan demiştim hatta o gün annemlerde yemekteydik babam sonrasında bana bi hayli kızmıştı yemeğe çağırdığımız misafire çok yiyorsun denir mi diye aman napim ya ben de susamıyorum ki artık
Gluten ne diye sormadı mıBnim anneminde kafası hep bu yapıda, dün akşam telde konuşuyoruz.
Bnım annem dıyetın saçma bısey oldugunu, herseyi yıyıp vıtamin alınması grektiğini, yemeyen insanın hasta olacagını, yiyenin güçleneceğini, ekmeğin bol bol yenmesi grektiğini, anne bak dıyorum gluten, pilav, makarna, meyvede şeker var...
Yok kabul etmiyor.
Canım yanlış hatırlamıyorsam yengen memurdu değil mi? İzin konusunda zorluk yaşayacak en son sektörde çalışıyor mazeret izni bile alsa 10 gün ediyor. Aslında karışasım yoktu ama tutamadım kendimiAynen artık bir dahaki aramaya diyim ama sanmıyorum kuzum ümidimi kaybettim
Ay ay ay yesinlerrrBöyle oldu kuzuş
Kız ona ne sorsan tam tersini savunuyor konuşmak mümkün değilCanım yanlış hatırlamıyorsam yengen memurdu değil mi? İzin konusunda zorluk yaşayacak en son sektörde çalışıyor mazeret izni bile alsa 10 gün ediyor. Aslında karışasım yoktu ama tutamadım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?