2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bebişlerinize vücut kremi aldınızmı losyon aldım ama krem bilmiyorum hangisinden alayım

Aradığım hayat Allah yardımcımız olsun da keşke sadece biz gelebilsek ne güzel olur
Kız sen ne yaptın organizeri yıkadın kendine geldi mi

Aradığım hayat Allah yardımcımız olsun da keşke sadece biz gelebilsek ne güzel olur
Kız sen ne yaptın organizeri yıkadın kendine geldi mi
Hahahah kuzum evet yaa bir sorun yoktu ama ben dolap içini yerleştirirken organizer kullanmadım . Yükselen ikizler devreye girdi dün dolabı yerleştirdik foto attım gördün mü

Cnm tek çocuk olsaydı işin daha kolaydı, bian önce sepetlerdin kv'yi. Ama annen bile gelse bnce k. V eninde sonunda yıne gelir çunku ikiz. Gelmk durumunda hıssedecek kndını, cunku buyukler çok meraklı ve çok düşkünler torunlarına.
Artık yapcak bısey yok. Öyle boyle büyüyecekler, lohusalık Bitecek, inşallah güzel geçer, sabırlar arkadasım

Benim anneme ihtiyacım var 70 yaşındaki kaynanam önce kendine baksın annem senin bebelerine bakmaktan yeterince tecrübe kazandı 35 sene önce çocuk bakmış insana bebeklerimi emanet edemem de direk yenge kalbini kırmak istemiyorum ama bu benim hakkım ve annemin yanımda olması gereken zaman bu zaman sizin düşünmeniz gerekiyordu beni en iyi senin anlaman lazım de kadın tam çakal tam

Kızlar gruptaki kv mesajlarını daha yeni okudum cidden hepimizin ortak derdi sanırım bizim en son gittiğimiz kontrolde malum bebiş biraz zayıf dedi doktor . Hastane çıkışı kvgile gitmiştik. Bebişin zayıf olduğunu öğrenince bana diyor ki ‘’bu ara ekmeği biraz fazla ye ‘’. yanımda oturuyordu döndüm böyle direkt ‘ekmeğin ne gibi bi faydası var bebeğe anne’ dedim djdjdj hani kilo alır biraz diyo daha ben bir şey demeden allahtan eşim atladı hemen ‘’ekmekten ne alcak çocuk anne, bol bol protein, muz, kaşar, ceviz ye’ dedi doktor dedi kadın benim şu hamilelik sürecinde kiloma dikkat etmeme taktı resmen. Her gördüğünde az yiyorsun diyor ve her seferinde aynı cevabı alıyor ‘midemin aldığı kadar yiyorum’ djdjd geçende cenazemiz vardı oraya geldiğinde bile böyle yemek yemekten konu açıldı ‘’hiç yemiyor , eşim ilk zamanlar çok müdahale ediyordu yesin bak böyle olmaz diyordu. Ben de eeee napayım bu kadar yiyebiliyorum diyo’ falan diyordum diyo evet dedim babaannem ölmüş konuşulması ne mühim konu buydu zaten orada :). Yahu ben bu insanları daha önce tersledim de yani. Bana yine az yiyorsun dediklerinde ben az yemiyorum ya siz çok yiyorsunuz cidden dikkat edin falan demiştim hatta o gün annemlerde yemekteydik babam sonrasında bana bi hayli kızmıştı yemeğe çağırdığımız misafire çok yiyorsun denir mi diye aman napim ya ben de susamıyorum ki artık

Aynen artık bir dahaki aramaya diyim ama sanmıyorum kuzum ümidimi kaybettim

Ahhahahaah ekmek ye nedir ya cidden aynı modeller

Bnim anneminde kafası hep bu yapıda, dün akşam telde konuşuyoruz.
Bnım annem dıyetın saçma bısey oldugunu, herseyi yıyıp vıtamin alınması grektiğini, yemeyen insanın hasta olacagını, yiyenin güçleneceğini, ekmeğin bol bol yenmesi grektiğini, anne bak dıyorum gluten, pilav, makarna, meyvede şeker var...
Yok kabul etmiyor.

Gluten ne diye sormadı mı eskiler böyleymiş yaaa . Hamilelikte özellikle minimum 20 kilo almadan sağlıklı çocuklar dünyaya geleceğine inanmıyorlar

Kız ona ne sorsan tam tersini savunuyor konuşmak mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…