2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay ay ay yesinlerrr kuzu hediyelikleri ben ilk görüyorum küçük kutuları yeni mi onlarr
Kuzum ben kapı süsünü set olarak yaptırmıştım. 5 tane de oda kokusu yaptırdım sadece ailelere vericem

Eklentiler

• e73af9dc-f9e8-46cc-867a-f6628be69abe.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar çok kötüyüm eşim arabayı yapıyordu maket bıçağıyla bir yeri keserken maket bıçağı fırlamış göğsüne kesilmiş bayağı derin çok dikiş atılmamış ama. Haber vermemiş panik olmayayım diye eve geldi üstü başı kan içinde elim ayağım titriyor ama belli edemiyorum hiç iyi değilim tuvalete girdim ağlıyorum çok korktum

Çok geçmiş olsun kuzum . Çok şükür daha beteri olmamış

canım çok geçmiş olsun, çok şükür daha büyük bişey yaşanmamış. şu an çok iyi anlıyorum seni ama kendini sıkma kasma sakin olmaya çalış bebek de kasılmasın

canım çok geçmiş olsun Allah beterinren korumuş şimdi nasıl eşin?

Gecmiş olsun kuzum korkma sende bak Allah korudu

Kuzum ben kapı süsünü set olarak yaptırmıştım. 5 tane de oda kokusu yaptırdım sadece ailelere vericem
Ay çok güzel kuzum bayıldım
Canım çokkkk geçmiş olsun ya Allah beterinden saklamış resmen Allah korusun şimdi iyidir inşallah sen yine de çok panik olmamaya çalış kasılmalar seni tetiklemesin kasma kendini kuzum zor biliyorum ama

eşime tam olarak bunu söyledim ablam iki buçuk sene önce doğurdu ilk ben kaldım hastanede sonra annem yanındaydı hep 19 sene önce çocuk bakmış en son annesi o zamanla bu zaman bir değil ki çok şey değişti dedim eşim de haklısın ama hevesleniyor falan dedi ama allahtan huyumu biliyorlar annem bile evde iş yapsa huylanıyorum kv hiç yaptıramıyorum annem bile yaparken açıklama yapıyor kızım sakin ol biliyorum rahatsız olduğuunu falan diye rahatlatıyor beni en başta koydum mesafemi annemi istiyorum diye bir şey diyemiyorlar şu an

çok çok geçmiş olsun sağ sağlim gelmiş eve sen sakin ol

Peynirdomates kuzum nasılsın? Senle kızçelerimizin adaş olma ihtimali vardı sanki aklımda öyle bir şeyler kalmış . Doğru mu hatırlıyorum neye karar verdiniz kaçırdım

B Buddy x kuzum inşallah çabuk toparlanirsin kötü gecirmezsin. Ben annene ayrıca üzüldüm ya daha da genç herkes bakamaz bakmak zorunda da degil Allah razı olsun

Ashley geçmiş olsun canım allah beterinden korusun

Ay kuzum çok geçmiş olsun

Kızlar biz isme hala karar veremedik. Eşim başından beri Duru diyor o kararlı da ben yok, bir kaç isim önerdim onları da eşim beğenmiyor bı isim daha ekleyelim o zaman Duru'nun yanına diyorum yok iyice kriz yaptık bu isim meselesini
Duru
İnci
Umay
Gülce
Siz de birini oy atın bacılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…