2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Sen Tombik estetisyenden vazgeç bence boşuna para verme

ya ben küçük memelli bir insandım şimdi büyüdü hiç alışamadım ama en kötüsü o kahverengi kısım büyüdükçe büyüyor hedef tahtası gibi hissediyorum
Kızlar bunlar nasıl tasvirler ya sabah sabah çok güldüm ahajaha

Günaydın canım.İşte ne güzel bak sevindim adınabende sana bunu diyordum kendin yapsan stres bile olmazsın..dün bende uymadım diyete konşu helva verdi kandil günü bende boş tabak vermeyim diye kurabiyeler yaptım ve tabi 2 tanesini kendim yedimbakıyorum kilo almışım öyle olunca sanki bebiş almıyor

Kızlar 32.haftasyi doldurup bebsii hala dönmeyen var mı benim bebis hala yan gelip yatıyormus solda kafası sağda ayakları doktorunuz ne diyor acaba
Son ana kadar yolu var canım doktor da bir şey yapamaz ama egzersizler var dönmesi için, onları bir doktoruna sorabilirsin istersen. Yap derse onları yaparsın

Kendi bir yere kadar yapabilirim, çünkü ciddi dengesizliklerşm var şeker ile ilgili, yine diyetisyene gideceğim riske atamam, ama başka birine ohh şifa olsun, ya ben 1 kilo zayıflamışım, çok korkuyorum, bebeğin gelişmemiştir diyee, yarın kontrolüm var

Ben çoktan vazgeçtim zaten gitmem ona, yarın kontrol var para ödemeyeceğim, acaba sorsam mı kendi diyet yapıyor muymuş
Valla ben cildiyede çalışırken cildime çok dikkat ediyordum zaten doktor ona göre alıyor işe hasta bunun kendine hayrı yok bana mı olacak demesin diye ekstra özen gösterin diyordu bende hep o mantiktayim

Valla ben cildiyede çalışırken cildime çok dikkat ediyordum zaten doktor ona göre alıyor işe hasta bunun kendine hayrı yok bana mı olacak demesin diye ekstra özen gösterin diyordu bende hep o mantiktayim
Evet buna katılıyorum, diş doktorlarının dişlerine bakarım mesela ama göz doktorları hep gözlüklü, lazer ameliyat tavsiye ediyorlar, hiç inandırıcı gelmiyor bana bu durum o yüzden yıllardır lens kullanıyorum, ameliyat olmadım, cildiye, güzellik uzmanların da cildinin güzel olmasını bekleriz tabii, diyetisyenler inde zayıf bu gideceğim diyetisyen çok zayıf

Hayır hiç öyle düşünme en sonuncu kontrolümde ben bazen 68 bazen 67 oluyordum giderken 67 ben..şimdi mesela kilo almışım aksine üzülüyorum bebiş almıyor o zaman azcık kaçırdım diye hepsi bu

Hayır hiç öyle düşünme en sonuncu kontrolümde ben bazen 68 bazen 67 oluyordum giderken 67 ben..şimdi mesela kilo almışım aksine üzülüyorum bebiş almıyor o zaman azcık kaçırdım diye hepsi bu
Ayy inşallah bu düşünceden kendimi alamıyorum bir türlü, ama bir yandan da düşünüyorum, hiç beslenemeyen nice anneler var, bebekleri gayet sağlıklı, sonra utanıyorum kendimden
Yarın görsemde rahatlasam

Tabi en son ayına kadar midesi bulanan arkadaşım vardı hiç yemiyordu seryum taktırıyordu evde çocuk beslensin diye hep diyordu benim çocuğum sağlıklı olmucak MaşAllah çokta sağlıklı bebişi oldu.Yarın güzel haberler alıcaksın

Hayırlısıyla az bi zamanın kaldı zaten doğuma inşallah sağlıkla gelsinde doğduğu an diyet biter zaten

Kızlar 32.haftasyi doldurup bebsii hala dönmeyen var mı benim bebis hala yan gelip yatıyormus solda kafası sağda ayakları doktorunuz ne diyor acaba
Ya benimki de sürekli yer değiştiriyor sanki bilmiyorum bi yan bı aşağı bi yukarı dönüp duruyor balık gibi

Benimki 24. Haftadan beri baş aşağıydı 32 de bi gittim makat geliş duruyordu inşallah döner daha zamanımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…