2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yok balım benimki baban ya diyor ama yanında kısa kol yada eşofman giymemi istemiyor başıma da yazma bağlıyorum gelecek bütün bayramı ramazanı bende geçirecek işten gelip yemek yapıyordum baban acikti diye zıplamaya başlıyordu evde akşama kadar diğer kızlarına sarma sarıyordu akşam ben gelince iki ayağımı bir papuca sokuyordu o zaman birşey diyemiyorum ama şimdi dedim ben evde erkek istemiyorum benim göğsüm yara olacak belki altta dikişim olacak nerelerim yirtilacak sıcak basacak istemiyorum dedim hala bana ramazan ya ne yapacam onu diyo sizde gelmeyin zor olur diyorum hala bildiğini okuyo karı delirmelik

Of bende ya çok büyüdü eşim diyor ki yine giydin paraşütünü paraşüt dediği 100 beden hamile sütyeni
Benimki inek gibi oldun diyo bazen bana bakışını görüyorum dehşetle bakiyo büyüklüğümü ölçüyo gözleriyle senin oğlun yüzünden oldum böyle diyorum yuvarlanacam yakında

Dimi oda var çabuk büyüyorlar yenidoğan kıyafeti çok olmasın başka şeyler alırım o paraya diyorum ama tipleri çok güzel bunlarında bizim aldığımız gride çok tatlı aslında bilemedim
Bize kalsa hepsini alalımda işte fiyatlarda çok abartı yinede sen istiyorsan alabilirsin

Kızlar aldığım 11.500 kiloya rağmen yüzüklerim halen oluyor sadece hafif bir dönem var
Senin parmaklar ince canım benimkiler dolma gibi olmuş haliyle takmayı bırakalı çok oldu

Kuzum sen nasılsın dün sanki çok aktif değildin
Kuzum iyiyim elhamdülillah oğlan annemdeydi sinemadan dönerken kiz çok vurdu vajinaya bende annemde kaldım gecemedim eve, gece hiç uyuyamadım rahat edemedim o yüzden kendi evime geçince akşam 7 ye kadar uyumuşum sersem gibiydim ondan çok aktif olamadım saol kuzucum sen nasıl oldun toparlandin mi biraz daha serum iyi geldi mi

Kızlar ben 90 C aldım acaba küçük mü aldım,
Canım seni görmüştüm yanılmıyorsam çok çıtı pıtı duruyorsun benimkiler zaten çokta küçük değillerdi şimdi evrim geçirdiker ben ondan pay biçerek 100 aldım hiçte denemedim yıkayıp valize koydum olur mantığıyla zaten bakınca kocaman görünüyor olsun bir zahmet

Canım gebelik kolestaz değildir o zaman, benim arkadaşımın elleri deli gibi kaşınıyordu mosmordu artık elleri yırtık yırtık olmuştu, en belirgin özelliği ellerde kaşıntı
belli olmuyor o. Benim ablamın da karnında daha şiddetliydi ellerinde falan yoktu o kadar. Çatlaklardan kaşınıyor sanmış doğuma kadar anlaşılmadı. O yüzden yine de gidip kan tahlili verin kızlar bizim bebiş resmen mucize oldu doktor öyle söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…