- 10 Haziran 2022
- 4.532
- 7.074
- 108
Kuzum benim kız hep yan mesela iki gündür döndüğünü hissediyorum ama inşallah baş dönmüştür makat değildirKızlar 32.haftasyi doldurup bebsii hala dönmeyen var mı benim bebis hala yan gelip yatıyormus solda kafası sağda ayakları doktorunuz ne diyor acaba
Canım zaten çok kısa süre giyecek. Hastane için yeteri kadar aldıysan bi taneye daha gerek yok bence.Sonraki aylarda cicili şeyler alır giydirirsin .Eki Görüntüle 3369863 kizlar şunlara inanılmaz dibim düşüyor çok beğeniyorum ama çok pahalı geliyorlar ya hastane çıkışına 1800 küsur vermek normal mi bilemiyorum ben 400 liraya falan aldım şunu ama hala aklım bunlarda
Canım sana dedim ya bende asla meyve yok bol et kıyma var. Bencede sen kendini biliyorsun öyle yap. Bende kıymalı yumurta, et haşlama, fırın et, sebzeli et falan varEvet buna katılıyorum, diş doktorlarının dişlerine bakarım meselaama göz doktorları hep gözlüklü, lazer ameliyat tavsiye ediyorlar, hiç inandırıcı gelmiyor bana bu durum o yüzden yıllardır lens kullanıyorum, ameliyat olmadım, cildiye, güzellik uzmanların da cildinin güzel olmasını bekleriz tabii, diyetisyenler inde zayıf bu gideceğim diyetisyen çok zayıf
Beğendiysen al canım içinde kalmasın. Ben bir tulumla şapkaya bin tl verdim sırf çok beğendim diye. Star parçan olurEki Görüntüle 3369863 kizlar şunlara inanılmaz dibim düşüyor çok beğeniyorum ama çok pahalı geliyorlar ya hastane çıkışına 1800 küsur vermek normal mi bilemiyorum ben 400 liraya falan aldım şunu ama hala aklım bunlarda
Üsttekinden bende aldım kısmetse hastane çantasına ilk giydireceğim kıyafetiEki Görüntüle 3369863 kizlar şunlara inanılmaz dibim düşüyor çok beğeniyorum ama çok pahalı geliyorlar ya hastane çıkışına 1800 küsur vermek normal mi bilemiyorum ben 400 liraya falan aldım şunu ama hala aklım bunlarda
Başka bir sepet hazırladım şuan trendyolda 2500 TL nerdeyse 40 parça alt üst zıbınli donlu takımlar düşününce o daha mantıklı geliyor ama bunlarda da gözüm kaldı keşke Andy wawayı hiç görmeseydimCanım zaten çok kısa süre giyecek. Hastane için yeteri kadar aldıysan bi taneye daha gerek yok bence.Sonraki aylarda cicili şeyler alır giydirirsin ..1800 çok ama dersen içimde kalır almam lazım diye .al gitsin bi daha mı gelcez dünyaya
Hastane çıkışı anı diye saklanirda diyorum ama 4 tane sıfır hastane çıkışı olarak giydirebileceğim takımda var yenidoğanBeğendiysen al canım içinde kalmasın. Ben bir tulumla şapkaya bin tl verdim sırf çok beğendim diye. Star parçan olur
Dimi oda var çabuk büyüyorlar yenidoğan kıyafeti çok olmasın başka şeyler alırım o paraya diyorum ama tipleri çok güzel bunlarında bizim aldığımız gride çok tatlı aslında bilemedimÜsttekinden bende aldım kısmetse hastane çantasına ilk giydireceğim kıyafetiama aşağıdakilerde çok güzel bende senin gibi değiştirsem mi dedim ama sonra düşündüm ki ilk aylar için giydireceğimiz kıyafetler hemen küçülecek sonrası için daha güzel şeyler alınır bu paraya benim düşüncem
İnşallah canım benim inşallahTabi en son ayına kadar midesi bulanan arkadaşım vardı hiç yemiyordu seryum taktırıyordu evde çocuk beslensin diye hep diyordu benim çocuğum sağlıklı olmucak MaşAllah çokta sağlıklı bebişi oldu.Yarın güzel haberler alıcaksın
İnan diyet umrumda değilde yeter ki bebeğim sağlıklı olsunHayırlısıyla az bi zamanın kaldı zaten doğuma inşallah sağlıkla gelsinde doğduğu an diyet biter zaten
Benim kendi diyetisyenim le görüştüm, çok kızdı nasıl liste bu dedi, gebeye leblebi mi verilir diyor, ayrıca sadece beyaz ette olmaz dedi, zaten benim içime hiç sinmemişti, seni zayıflamaya çalışmış dedi, benim derdim şuan zayıflamak değil ki, neyse çarşambaya gidiyorum, güzel bir liste verir banaCanım sana dedim ya bende asla meyve yok bol et kıyma var. Bencede sen kendini biliyorsun öyle yap. Bende kıymalı yumurta, et haşlama, fırın et, sebzeli et falan var
Kuzum en belirgin bulgusu normalde el ya da ayakta kaşıntı oluyor ama alt ast değerlerin normal değerde idrarda sonra koyulaşma başlıyor ama bildiğin koyu bir sarı yani turuncuya kahverengine dönen bir renk düşün bir de artık el ya da ayak kaşımaktan artık yaralar oluşuyor gibi düşün ama yine de doktoruna danış tabi böyle böyle hissediyorum gerek görürse yeni bir tahlil ister belki ama endişe etme
Ay lohusalıkta evde erkeğe bende karşıyım her şeyi geçtim kapalısı açığı var insan rahat edemeyebilir etmek zorunda da değil ben evimde o şekilde gezmek istiyorum belki rahat nasıl edeceksem yani. Lohusalıktan evde don mu giyerim atlet mi giyerim elbisemi giyerim ee sütyen zaten Allah’a emanet göğüs ucumu kapatmak için sürekli bi çaba mı göstereceğim cidden düşünmeleri gerek ben yengemden biliyorum lohusalıkta yanıyorum diyordu elbiseyle don atlet yerde oturuyordu o derece sıcaklıyordu herkesin tabi farklıdır ama yanlış evde erkek olmaz gelir akşam yemeğini yer evine geri gider yatmaya öyle uzun vadeli kalma durma olmazKızım yardım lazım olursa gelirim de işte bakamazsam bakamam sorumluluksa benim sorumluluğum değil mi niye şimdiden strese sokuyorsun beni bide ramazani sizde geçirmeyi düşünüyoruz diyo babanlaerkek istemiyorum dedim ramazan ya baban ne olacak diyo daha diyorum ya derdi gelip bebemi elimden almak kendilerine hizmet ettirmek lohusa halimle kpnin yanında dolaşmak bide onların boğazını düşünmek doğumdan korkmuyorum başka birşey düşünmüyorum sadece kadının tavrı delirtiyor beni
Aaa muhtemelen benimde öyle diyecekkkBenim hep 2 haftada birdi 35ten sonra her hafta olacakmış birdahaki kontrolüm 34.hftamda bakalim
Yaaa çok yakınızBenimde 32+0
Bende de akşamları böyle uzandığım zaman oluyorAy 3 gündür bende de bir kaşıntı başladı. Ama niyeyse akşamları yoğun bir şekilde oluyor. Kendimi gözlemleyeceğim ben de bir kaç gün daha.
Parmak aralarım falan aşırı kuru ama çok su içmiyorum ben. Biraz ona da bağlıyorum canımbiryenianneadayi ast ve alt değerlerinin yüksek olması lazım safra asidi canım, arkadaşım oldu 6 ay önce ama onun Ciddi el kaşıntısı vardı, bu hastalık benim bildiğim kadarıyla önce ellerde başlıyor sonra vücuda yayılıyor.
Bir dahaki kontrole az kaldı kuzum zaten . Gidince bi söyleyeceğim . İdrarda koyulaşma değilde böyle yeşile dönük bi sarılaşma var niyese. Çok su içemiyorum ondan olduğunu düşünüyorumKuzum en belirgin bulgusu normalde el ya da ayakta kaşıntı oluyor ama alt ast değerlerin normal değerde idrarda sonra koyulaşma başlıyor ama bildiğin koyu bir sarı yani turuncuya kahverengine dönen bir renk düşün bir de artık el ya da ayak kaşımaktan artık yaralar oluşuyor gibi düşün ama yine de doktoruna danış tabi böyle böyle hissediyorum gerek görürse yeni bir tahlil ister belki ama endişe etme
Çok sağol kuzum bugün çok daha iyiyim ucundan erken yakalayıp döndüm bence ben o serumu takmakla iyi yaptım eşim taktırmadı bana şimdi benden beter bi hal almaya başladı evde maske taktırıyorum ona mecbur yatakları ayırdım başka odalarda yatıyoruz bir kaç gün gözlemleyeceğim onu durumu ağırlaşırsa biraz daha izolasyonda kalsın
Yok canım kolestaz değildir bence doktorun en iyi bilgiyi yine verir tabi ama bol su iç eğer parmak aralarınsa susuzluk , egzama, mantar oluşumu gibi etkenlerde olabilir benimde mesela ayak parmak aralarım kaşınır kaşırsam soyuluyor ben çorap kadınıyım çorapsız yapamıyorumAaa muhtemelen benimde öyle diyecekkk
Yaaa çok yakınız
Bende de akşamları böyle uzandığım zaman oluyordinlenmeye alerjim var galiba
Parmak aralarım falan aşırı kuru ama çok su içmiyorum ben. Biraz ona da bağlıyorum canım
Bir dahaki kontrole az kaldı kuzum zaten . Gidince bi söyleyeceğim . İdrarda koyulaşma değilde böyle yeşile dönük bi sarılaşma var niyese. Çok su içemiyorum ondan olduğunu düşünüyorum
Kuzum sen nasılsın dün sanki çok aktif değildinKuzum benim kız hep yan mesela iki gündür döndüğünü hissediyorum ama inşallah baş dönmüştür makat değildiren son 29 haftada muayene oldum doktor yan dedi artık dönme ayına girecek az kaldı dedi haftaya cuma giderim heralde bakalım ne diyecek
Eki Görüntüle 3369863 kizlar şunlara inanılmaz dibim düşüyor çok beğeniyorum ama çok pahalı geliyorlar ya hastane çıkışına 1800 küsur vermek normal mi bilemiyorum ben 400 liraya falan aldım şunu ama hala aklım bunlarda
Kuzum bazen şekeri olanlar belli şeyler yiyip hemen ardından ölçüm yapıp kendilerini test ediyorlar diye gördüm instagramda. Ne yerlerse şekeri yükseliyor yükselmiyor not alıyorlar acaba kişiden kişiye yenilen şeylerde fark ediyor olabilir bence yine en iyi sen kendini tanırsın ölçüm yaparak bence iyi yapmışsın kendini test ederek. Meyvede zaten şeker çok fazla porsiyonu minimum tutmak gerekiyor yerken şeker hastası olanlarda daGünaydın kızlar
Musmutlu güzel haberler alacağımız, bol tekmeler yiyeceğimiz bir hafta olsun
Ben dün bir çılgınlık yapıp diyet listesine uymadım, aslında birazda kendimi denedim, öğlen yine sebze ekmek, ara öğünlerimde hiç meyve yemedim kuruyemiş kefir yaptım, akşamda kırmızı et yedim, şekerim de gayet güzel çıktı, karnımda doydu, bence ben daha güzel bir liste yaparım kendime
Aslında meyve beni daha kötü yapıyor bunu daha iyi anladım, ne kadar üstüne yoğurt yesemde
Kuzum bugün kontrol kaçta güzel haberle gel inşallahCanım 30+6 benimde, bir ara bir hafta on geçti sonra normale döndü, bakalım yarın kontrol var ne diyecek benide artık yine 2 haftada bir görecek
Of bende ya çok büyüdü eşim diyor ki yine giydin paraşütünüBenim göğüslerim çok çatladı malesef 80 beden giyerken şuan 100 aldım penye rahat oluyor damarlarım inanılmaz belirginleşti yağlıyorum ama nafile fos diye sönecekler
Evet kuzum az çok biliyorum, meyveyi yarımda yesem tavan yapıyor, benim bünye kabul etmiyor demek ki, bende yazmıyorum ama kendimi gözlemliyorum anlıyorum az çokKuzum bazen şekeri olanlar belli şeyler yiyip hemen ardından ölçüm yapıp kendilerini test ediyorlar diye gördüm instagramda. Ne yerlerse şekeri yükseliyor yükselmiyor not alıyorlar acaba kişiden kişiye yenilen şeylerde fark ediyor olabilir bence yine en iyi sen kendini tanırsın ölçüm yaparak bence iyi yapmışsın kendini test ederek. Meyvede zaten şeker çok fazla porsiyonu minimum tutmak gerekiyor yerken şeker hastası olanlarda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?