Canım benim Bir süre her hafta oldu sonra iki haftada bir sonra 3 haftada bir iki haftadır da her hafta görüyor, geçen hafta gördü bugünde görecek. Sora iki haftada bir olacak. Ben artık zaman geçsin hayırlısıyla alalım kucaklarımıza diyorum
Canım benim Bir süre her hafta oldu sonra iki haftada bir sonra 3 haftada bir iki haftadır da her hafta görüyor, geçen hafta gördü bugünde görecek. Sora iki haftada bir olacak. Ben artık zaman geçsin hayırlısıyla alalım kucaklarımıza diyorum
Allah muhtaç etmesin inşallah istemiyorum gerçekten eşimde yardımcı olsun istiyorum doğar doğmaz oda bakmaya alt almaya gaz çıkartmaya alışsın aile büyükleri olunca sürekli kucağından alacaklar adamın görümcemin kocasına öyle yaptılar adam bağ kuramadı çocuğuyla ben emzirip eşime vermek istiyorum beraber yıkamak gazını onun çıkarmasını istiyorum inşallah
Bence kim küserse küssün. Evladın o senin. O kırılmasın, bu üzülmesin deme sakın. İstemediğin bir şeye maruz kalma, söyle. Küsen de gitsin akşam günlüğüne yazsın. Görmemişin çocuğu olmuş derlerse de evet görmedim de.
Kızlar şu gebelik kolestazı olduğu hangi tahlilden belli oluyor ? 2-3 gündür benim de bacaklarımda aşırı bir kaşıntı var ama hep soğuklardan çatlamıştır diye düşünmüştüm
biryenianneadayi
ast ve alt değerlerinin yüksek olması lazım safra asidi canım, arkadaşım oldu 6 ay önce ama onun Ciddi el kaşıntısı vardı, bu hastalık benim bildiğim kadarıyla önce ellerde başlıyor sonra vücuda yayılıyor.
Kızlar gunaydıngüzel bi hafta olsun inşallah bısey sorcam benim bu
e devlet te e-nabızdaki tahlıllerım artık eylülden öncesi gözukmuyor neden? Sayfamı doldu acaba?
Canım gebelik kolestaz değildir o zaman, benim arkadaşımın elleri deli gibi kaşınıyordu mosmordu artık elleri yırtık yırtık olmuştu, en belirgin özelliği ellerde kaşıntı
Bence kim küserse küssün. Evladın o senin. O kırılmasın, bu üzülmesin deme sakın. İstemediğin bir şeye maruz kalma, söyle. Küsen de gitsin akşam günlüğüne yazsın. Görmemişin çocuğu olmuş derlerse de evet görmedim de.
Valla görmemişim gerçekten 8 sene sonra 3 tüp bebek bir kayıp yaşadım oğlum mucize gibi geldi çok bekledim istedim benim çocuğum en iyi ben bilirim ben bakarım kimse kusura bakmayacak bana nasıl gelirlerse bende öyle geleceğim artık yok kalp kırmayayim yok saygısızlık olmasın diye diye sustum tepeme çıktılar
Günaydın kızlar
Musmutlu güzel haberler alacağımız, bol tekmeler yiyeceğimiz bir hafta olsun
Ben dün bir çılgınlık yapıp diyet listesine uymadım, aslında birazda kendimi denedim, öğlen yine sebze ekmek, ara öğünlerimde hiç meyve yemedim kuruyemiş kefir yaptım, akşamda kırmızı et yedim, şekerim de gayet güzel çıktı, karnımda doydu, bence ben daha güzel bir liste yaparım kendime
Aslında meyve beni daha kötü yapıyor bunu daha iyi anladım, ne kadar üstüne yoğurt yesemde