2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım merhaba. Özelden yazdım ama gonderemedim. Astrologun kim acaba nelere bakıyor sen nelerden memnun kaldın yani
Selam canım yazdım ama buradan da göndereyim

Selam canım :) ben her 6 ay- 1 yılda bir konuşuyorum. Önümüzdeki dönemdeki yıldız haritama bakıp nelere dikkat etmem gerektiğini, beni nasıl bir yıl beklediğini falan söylüyor. Mesela çocuk yapamıyordum bi türlü, 2023 Ağustos Eylül çocuk haberi alırsın Satürn senin çocuk evinden çıkacak demişti, oldu. Melis duman adı. Çok popüler değil öyle Hande Kazanova gibi ama bence güzel bakıyor. Hande Kazanova'ya da baktırmıştım hiç farkı yoktu ikisinin söylediklerinin

Kızlar benim minigimde bugün çok sakin takıldı akşama doğru bi paniklemeye başladım hatta hastaneye gidip nst çekilmeyi düşündüm çok şükür hareketlendi, doktorumun gebelerinin olduğu grup var orda sordum bu aralar uzun uyumaya basliyorlarmis bazen de uyku saatleri değişiyormuş gündüz uyuyup akşama uyaniyorlarmis bilginiz olsun sizinde

Kız ne diyip baktırıyorsunnn ben takip ediyorum melis hanımı çokta beğeniyorummm ama nasip olmadı baktırmak sen vesile oll

İnşallah zamanla geçecek kuzum

Benimde öyle ya, bugün az hareket etti, gerçi ben çok hareket ettim belki ondan hissetmedim ama uzanınca kıpırdanınca
İçim rahatladı

bende artık tok olunca takılmıyorum fazla milletin bebesi tokken çikolata yiyincw falan hareketlenir benimkide açken tepiniyo içerde tok olunca fazla hareket etmiyo keyifci

Amin kuzum inşallah inşallah

Canım benim hep aklımızdasın inan ki...Yaşadığın çok ağır bir acı teselli edecek tek bir kelime bile yok o yüzden sana bolca sabır diliyorum Allahtan İnşallah bugünleri atlatacaksın kendine dikkat et lütfen

Amin kuzum inşallah inşallah geçecek

Kız ne diyip baktırıyorsunnn ben takip ediyorum melis hanımı çokta beğeniyorummm ama nasip olmadı baktırmak sen vesile oll
Danışmanlık alabilir miyim diye sor ben arkadaşımdan numarasını almıştım galiba oldu birkaç sene hatırlamıyorum tam ben sana veririm tel no istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…