kızlar göğüs cerrahına göründüm üst solunum yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik yazdı ama tedirginim antibiyotik kullansam mı kullanmasam mı bebeğe zarar verir mi
Canım bende 16. Haftada cefax 500 mg antibiyotik kullanmıştım düzenli olarak crp 80 di 1 hafta da ancak antibiyotik ile 25 e düşürebildik yani hangi antibiyotik yazıldı bilmiyorum ama enfeksiyon hst ve kadın doğum dr ikisi bana cefax 500 mg vermişti 2 haftada iyileşmiştim ama hamilelere uygun dozu da az demişlerdi kullanmadaydım durum daha kötüye gidiyordu yoğun bir kasılma ve reflü gibi kanama ile hastaneye yatışım yapılmıştı önünü alamamıştık. Geçmiş olsun sana da
Canım bende 16. Haftada cefax 500 mg antibiyotik kullanmıştım düzenli olarak crp 80 di 1 hafta da ancak antibiyotik ile 25 e düşürebildik yani hangi antibiyotik yazıldı bilmiyorum ama enfeksiyon hst ve kadın doğum dr ikisi bana cefax 500 mg vermişti 2 haftada iyileşmiştim ama hamilelere uygun dozu da az demişlerdi kullanmadaydım durum daha kötüye gidiyordu yoğun bir kasılma ve reflü gibi kanama ile hastaneye yatışım yapılmıştı önünü alamamıştık. Geçmiş olsun sana da
evet bende de yoğun bir kasılma var birde doktor daha da devam ederse bebeğe zarar verebilir dediği içinde ekstra korkuyorum galiba doğal yollar etki etmezse 2 güne kadar kullanacağım bende. çok saol canım
Anladım cnm, bndede en başından beri var, bugun yıne koku oldu acayıp keskin bısey oyuzden sordum ne dedı dıye.
Cnm dinlen yat dedimi. Yatacan mecbur neyseki riskli haftaları geçtik çok şukur
Cansuyu da merak edıyorum napıyor acaba, bebişi 2 hafta daha dayansaydı, en azından 1 kg ı geçseydi bence sonuç farklı olabılırdı
bu arada enfeksiyonu çok duymaya başladım gebeliğinin başından beri geçmeyeni aynı dertten mustarip olanı ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım ciddi anlamda enfeksiyon illa ki herkes yaşar 2-3 güne geçer bu ne böyle bizimle doğuma girecek bu enfeksiyon haayyy mübarek
evet bende de yoğun bir kasılma var birde doktor daha da devam ederse bebeğe zarar verebilir dediği içinde ekstra korkuyorum galiba doğal yollar etki etmezse 2 güne kadar kullanacağım bende. çok saol canım
Eşim Sude Defne'nin defnesinden vazgeçmek istiyor, en çok koyulan 2. İsim olmuş 2023'te diye şimdi inşallah benim de beğendiğim bi isim seçer. Annemin adı sude. Yanına şimdi isim arıyorum ki öneriyim belki benim önerilerden seçer. Aklımda şunlar var: Nehir, lalin, yağmur, Nil, Leyla, elif, derin
bu arada enfeksiyonu çok duymaya başladım gebeliğinin başından beri geçmeyeni aynı dertten mustarip olanı ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım ciddi anlamda enfeksiyon illa ki herkes yaşar 2-3 güne geçer bu ne böyle bizimle doğuma girecek bu enfeksiyon haayyy mübarek
Kızlar pıhtılaşma için ecopirin kullanan var mı? Daha önce iki kaybı olan arkadaşım var da genetik sonucunda pıhtılaşma çıkmış böyle bir durum yaşayan var mı doktorunuz nasıl bir yol izlemişti?
Merhaba kızlar. Sizi takip ediyorum ara sıra bakıyorum. İyi olmaya çabalıyorum, isyan etmemeye çabalıyorum. Bilmiyorum belki iyiyim gibi yapıyorum akşamları eşimle yalnız kalıp dertleşiyoruz gün içinde unutmaya çabalıyorum yaşadıklarımı. Kendimi yoruyorum tüm Samsun u yürüyorum adeta akşam gelip bayılayım diye. Evde durmak daha kötü yapıyor çünkü. Daha iyi olcam. Acım dinmeyecek biliyorum ama bununla yaşamayı öğreneceğim. Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın. İnşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alın bebişlerinizi
Onuda duydum doğumdan sonrada biraz kullandırıyorlarmış.
Acaba bna nezamn bırak dıyecek, iğne kullanmalısın dıyen doktor bu değildi. İğneye pek grek gormuyor, kafasına göre bısey soylıcek bnce.
Çok sıcak bakmıyor iğneye. 14.haftaya kdr gttıgım prof dr bıle sıcak bakmıyordu. Bna bısuru örnekler verdi keramet iğnede değil dedi. Bi hastası varmış. 5 düşük yapmış. 4ünde iğne kullanmış düşmüş. En sonuncusunda hıcbısey kullanmamış. Bebiş sağlıklı olmuş. Söyle şimdi iğnenin bi kerameti varmıymış dedi bna
bana da bir kısım doktor kullan bir kısım gerek yok dedi ben de kullanmaya devam ettim alıştım da şikayet etmiyorum ömür boyu iğne olmak zorunda olan insanlar var umarım bize de bir yan etksii kalmaz ilerde pıhtılaşma sorunu olursun diyeni de duydum ama yapacak bisey yok
Merhaba kızlar. Sizi takip ediyorum ara sıra bakıyorum. İyi olmaya çabalıyorum, isyan etmemeye çabalıyorum. Bilmiyorum belki iyiyim gibi yapıyorum akşamları eşimle yalnız kalıp dertleşiyoruz gün içinde unutmaya çabalıyorum yaşadıklarımı. Kendimi yoruyorum tüm Samsun u yürüyorum adeta akşam gelip bayılayım diye. Evde durmak daha kötü yapıyor çünkü. Daha iyi olcam. Acım dinmeyecek biliyorum ama bununla yaşamayı öğreneceğim. Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın. İnşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alın bebişlerinizi
kızlar göğüs cerrahına göründüm üst solunum yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik yazdı ama tedirginim antibiyotik kullansam mı kullanmasam mı bebeğe zarar verir mi
Canim benim hamileligimin basindan beri 3. Antibiyotigim valla enfeksiyon cogalirsa bebegede gecme ihtimali oluyor daha kotu sonuclari var o yuzden kullandim ben hep ilk basta ust solunum yolu enfeksiyonu icin daha sonra idrar yolu enfeksiyonu icin kullandim idrar yolu enfeksiyonunu aksef gecirmeyinde kültür yaptilar bazi antibiyotiklere karsi direncli bi enfeksiyon cikti mecburen agumentin verdi 1000 lik 2 gundur kullaniyorum bitene kadarda devam dedi
Kızlar hele bi doğurayım hemen şunu yicem dediğiniz bir şey var mı yoksa ben mi çok açım sıra yaptım valla şimdide instagramda sosisli gördüm onu istedim ama dogurunca artik