2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
kızlar göğüs cerrahına göründüm üst solunum yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik yazdı ama tedirginim antibiyotik kullansam mı kullanmasam mı bebeğe zarar verir mi
Canım bende 16. Haftada cefax 500 mg antibiyotik kullanmıştım düzenli olarak crp 80 di 1 hafta da ancak antibiyotik ile 25 e düşürebildik yani hangi antibiyotik yazıldı bilmiyorum ama enfeksiyon hst ve kadın doğum dr ikisi bana cefax 500 mg vermişti 2 haftada iyileşmiştim ama hamilelere uygun dozu da az demişlerdi kullanmadaydım durum daha kötüye gidiyordu yoğun bir kasılma ve reflü gibi kanama ile hastaneye yatışım yapılmıştı önünü alamamıştık. Geçmiş olsun sana da

evet bende de yoğun bir kasılma var birde doktor daha da devam ederse bebeğe zarar verebilir dediği içinde ekstra korkuyorum galiba doğal yollar etki etmezse 2 güne kadar kullanacağım bende. çok saol canım

evet cansuyu bende çok merak ediyorum

bu arada enfeksiyonu çok duymaya başladım gebeliğinin başından beri geçmeyeni aynı dertten mustarip olanı ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım ciddi anlamda enfeksiyon illa ki herkes yaşar 2-3 güne geçer bu ne böyle bizimle doğuma girecek bu enfeksiyon haayyy mübarek

evet bende de yoğun bir kasılma var birde doktor daha da devam ederse bebeğe zarar verebilir dediği içinde ekstra korkuyorum galiba doğal yollar etki etmezse 2 güne kadar kullanacağım bende. çok saol canım
Geçmiş olsun canım. Kasılmalar enfeksiyon sebepli mi oluyor.

Sude elif bence canim

Doğumdan sonra bıtecekmi çok merak edıyorum

Canım benim kaybim yok ama gebelik sekeri ve kilodan dolayi en basindan beri ecopirin kullaniyorum gunde 1 tane

Merhaba kızlar. Sizi takip ediyorum ara sıra bakıyorum. İyi olmaya çabalıyorum, isyan etmemeye çabalıyorum. Bilmiyorum belki iyiyim gibi yapıyorum akşamları eşimle yalnız kalıp dertleşiyoruz gün içinde unutmaya çabalıyorum yaşadıklarımı. Kendimi yoruyorum tüm Samsun u yürüyorum adeta akşam gelip bayılayım diye. Evde durmak daha kötü yapıyor çünkü. Daha iyi olcam. Acım dinmeyecek biliyorum ama bununla yaşamayı öğreneceğim. Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın. İnşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alın bebişlerinizi

Kızlar benim elim ayağım ödemleye başladı ya normal mi ki bu aylarda? İlkinde sanki sonlarda olmuştu öyle hatırlıyorum
Benim de çok fena ellerim de özellikle sağ tarafım hem uyuşuyor hemde çok şiş yumruk yapamıyorum. Bir önerisi olan var mı

bana da bir kısım doktor kullan bir kısım gerek yok dedi ben de kullanmaya devam ettim alıştım da şikayet etmiyorum ömür boyu iğne olmak zorunda olan insanlar var umarım bize de bir yan etksii kalmaz ilerde pıhtılaşma sorunu olursun diyeni de duydum ama yapacak bisey yok

Canımm ne söylesem boş ama seni seviyorum ve dua ediyorum iyi olman için

kızlar göğüs cerrahına göründüm üst solunum yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik yazdı ama tedirginim antibiyotik kullansam mı kullanmasam mı bebeğe zarar verir mi
canım enfeksiyon daha tehlikeli bu konu çok konusuldu kaç kutu bitirenimiz var için rahat olsun

Canim benim hamileligimin basindan beri 3. Antibiyotigim valla enfeksiyon cogalirsa bebegede gecme ihtimali oluyor daha kotu sonuclari var o yuzden kullandim ben hep ilk basta ust solunum yolu enfeksiyonu icin daha sonra idrar yolu enfeksiyonu icin kullandim idrar yolu enfeksiyonunu aksef gecirmeyinde kültür yaptilar bazi antibiyotiklere karsi direncli bi enfeksiyon cikti mecburen agumentin verdi 1000 lik 2 gundur kullaniyorum bitene kadarda devam dedi

Kızlar hele bi doğurayım hemen şunu yicem dediğiniz bir şey var mı yoksa ben mi çok açım sıra yaptım valla şimdide instagramda sosisli gördüm onu istedim ama dogurunca artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…