2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar benim canım aşırı toprak çekiyo Bunun önüne nasıl geçicem bilmiyorum avuç avuç toprak yiyesim geliyor
Benim de iki iç haftadır canım kalıp sabun yemek istiyor köpük falan görünce ağzım sulanıyor. Hele annemin banyosunda durunun altı beyaz üstü mavi olan okyanus sabunları var resmen onlara aşeriyorum

Kızlar 70x110 cm çarşaf sadece lastikli ya da normal fark etmez link var mı beşik için dikdörtgen ? Bulamadım o yüzden almadım bulamazsam müslin örteceğim mecbur. Bir de uygun fiyatlı olsun istiyorum hep nevresim seti şeklinde var ya da 60X110 var ama ölçü uymuyor

Sen nasılsın canım nasıl gidiyor?Benimde suyum fazla diyetteyim şekerim olmasa bile ama fazla olmasın diye mecburum yememeye
Hala devam ediyor ama demmekki sıkıntı oluşturmuyor canım çok sukurr, sağlıcakla vaktinde gelsinler insallah ben de iyiyim çok şükür ayda bir kontrollere gidiyorum geçen ay çok dikkat edemedim yeme icmeme, tekrar düzene koyacağım

Ayyy kızlar yaaa bende 8 ay sonra ilk kez sigara içilen bir ortam da oturmak zorunda kaldım arkadaşımın doğum günüydü kapalı bir kafeydi ben cam kenarında oturup camı açtım ama maşAllah herkes de içiyordu yaniii ben hariç kişi. Bizim ailemizde sigara içen olmadığı için ilk kez bu kadar uzun süre maruz kaldım. İnşAllah bir şey olmamıştır vicdan azabı çekiyorum. Bir de üstüne camdan kedi girdi atladı ondan da korktum

Canım evet hatırlıyorum aynı gunlerimiz, en son 26+2 de gitmiştim 910 demişti, ayda ya da 5haftada gidiyorum şuan bilemiyorum kilosunu, insallh iyidir,diğer ölçümler iyiyse inşallah iyidir biraz Yemen'e dikkat edersin çoğu sey de yasaklı olunca ne yapabilirsin ki, sağlıklı olsun da biraz minik bebiş olsun ,doğunca tosun yaparsın inşallah , başka Dr çok mantijli canim

Canımsın cansu yeni öğrendim Allah'ım güç kuvvet versin inşallah size, benim de duamdasin artık , seni çok sevdik, Allah sana herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…