2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Cok zor bu aciyi dindirmek inanki hep aklimdasin arkadasim insallah iyi olucaksin unutamazsin tabiki ama alisiyor insanoglu bol bol dua etmekten ne gelir elden. Kendine iyi bak insallah iyi olucaksin

canım sen benim hep aklımdasın dualarımdasın

Kızlar hele bi doğurayım hemen şunu yicem dediğiniz bir şey var mı yoksa ben mi çok açım sıra yaptım valla şimdide instagramda sosisli gördüm onu istedim ama dogurunca artik
Bütün tatlılar, doya doya yemek yemek herşey den özgürce

Kızlar hele bi doğurayım hemen şunu yicem dediğiniz bir şey var mı yoksa ben mi çok açım sıra yaptım valla şimdide instagramda sosisli gördüm onu istedim ama dogurunca artik
Benimki de sosisli bayılırımmm boğulana kadar yerim

Canım bu acının tarifi yok ve ne kadar üzülsek de asla seni anlayamayız. Yüreğin yangın yeri biliyorum. Ama geçecek, inan geçecek. Yüreğinde her gün bir mum sönmeye devam edecek ancak en son 1 mum hep yanık kalacak ister istemez. Çok zor bir sınavdan geçtiniz. Allahım yaşatmasın kimseye asla. Sana iyi gelen ne varsa onları yapmaya devam et.

Amin Allah canımKuzum benim sana ne iyi geliyorsa onu yap hep aklımdasın bunu unutma..seni çok seviyorum

Canımm hep aklımda ve dualarımdasın bolca sabır diliyorum

Güzel dileklerin için teşekkür ederiz güçlü kadın Hayatın bütün güzellikleri seninle olsun bundan sonra dualarımızdasın

Burger menü. En kocamanından. Şuan küçük menüyü yesem nefes alacak yerim kalmıyor çünkü

Yaran henüz çok taze, zaman lazım, elbet kabuk bağlayacak, sonra bazen yeniden kanayacak, ama asla bitmeyecek, acısı hafifleyecek, bazen düşerek bazen kalkarak, geçecek, hiç unutulmayacak, şu içindeki yangını o kadar iyi anlıyorum ki, o kadar hissediyorum ki, o yangın hiç sönmüyor ama soğuyor, geriye Özlem kalıyor, acını yaşa, ağlamak istiyorsan ağla, asla kendini kasma ne istiyorsan onu yap, duanı et, yavrunla cennetle kavuşacaksınız en güzel yerde
Ne zaman istersen yaz ister özelden ister buradan, kendini kapatma, Rabbim sabrın en büyüğünü versin sana ve eşine
Herşey gönlünce olsun, dualarımız seninle...
Of cok haklisin Allahım yardımcın olsun çoğu bitti azı kaldı şükür
Çok şükür, yeter ki sağlığı iyi olsun

Rabbimin bizi en güzel fıtratta yarattığının örneklerinden birisi unutuyor olmamızdır canım. Eğer böyle olmasaydık acılara katlanamazdık sanırım. Dünya imtihanlarından en ağır olanlarından birisini yaşadın Rabbim sana ecirler versin, evladını sana mahşerde şefaatçi kılsın. Vardır elbet bir hayır ama tabi bizlere dışardan konuşmak kolay gibi geliyor. Yaşayan sensin, o acıyı hisseden sensin. En kısa sürede Rabbim yüreğine bedenine şifalar versin yüreğini ferahlatsın. İnşirah suresi gerçekten böyle durumlarda şifa niyetine yüreği ferahlatıyor. Bol bol okumanı tavsiye ederim. Geçecek inşaAllah Rabbim kolaylaştırsın canım.

Dualarımızdasın canım

Canım merhaba. Özelden yazdım ama gonderemedim. Astrologun kim acaba nelere bakıyor sen nelerden memnun kaldın yani

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün karnımda tuhaf ağrılar vardı oğlum hareketli diye çok üstüne düşmedim ama perşembeye randevu aldım bakalım
yerleri daralıyor artık canım bu haftaşardan sonra ağrı çok normalmiş 2-3 gündür benimde çok ağrıyor ve artık karnım büyüyor sanırım hissediyorum. Bugün kvlerdeydim eğilemedim bile nefesim kesiliyor. diyorum karnı benden büyük olanlar napıyor

Çorabımı giyemiyorum o yarı konu Artık en ufak birşeyde acaba geliyormu diyorum her gece rüyamda doğuyor farklı yaşlarda çocuk hayır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…