- 15 Kasım 2022
- 352
- 445
- 33
- 32
Cok zor bu aciyi dindirmek inanki hep aklimdasin arkadasim insallah iyi olucaksin unutamazsin tabiki ama alisiyor insanoglu bol bol dua etmekten ne gelir elden. Kendine iyi bak insallah iyi olucaksinMerhaba kızlar. Sizi takip ediyorum ara sıra bakıyorum. İyi olmaya çabalıyorum, isyan etmemeye çabalıyorum. Bilmiyorum belki iyiyim gibi yapıyorum akşamları eşimle yalnız kalıp dertleşiyoruz gün içinde unutmaya çabalıyorum yaşadıklarımı. Kendimi yoruyorum tüm Samsun u yürüyorum adeta akşam gelip bayılayım diye. Evde durmak daha kötü yapıyor çünkü. Daha iyi olcam. Acım dinmeyecek biliyorum ama bununla yaşamayı öğreneceğim. Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın. İnşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alın bebişlerinizi
canım sen benim hep aklımdasın dualarımdasınMerhaba kızlar. Sizi takip ediyorum ara sıra bakıyorum. İyi olmaya çabalıyorum, isyan etmemeye çabalıyorum. Bilmiyorum belki iyiyim gibi yapıyorum akşamları eşimle yalnız kalıp dertleşiyoruz gün içinde unutmaya çabalıyorum yaşadıklarımı. Kendimi yoruyorum tüm Samsun u yürüyorum adeta akşam gelip bayılayım diye. Evde durmak daha kötü yapıyor çünkü. Daha iyi olcam. Acım dinmeyecek biliyorum ama bununla yaşamayı öğreneceğim. Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın. İnşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alın bebişlerinizi
Bütün tatlılar, doya doya yemek yemek herşey den özgürceKızlar hele bi doğurayım hemen şunu yicem dediğiniz bir şey var mıyoksa ben mi çok açım sıra yaptım valla şimdide instagramda sosisli gördüm onu istedim ama dogurunca artik
Benimki de sosisli bayılırımmm boğulana kadar yerimKızlar hele bi doğurayım hemen şunu yicem dediğiniz bir şey var mıyoksa ben mi çok açım sıra yaptım valla şimdide instagramda sosisli gördüm onu istedim ama dogurunca artik
Canım bu acının tarifi yok ve ne kadar üzülsek de asla seni anlayamayız. Yüreğin yangın yeri biliyorum. Ama geçecek, inan geçecek. Yüreğinde her gün bir mum sönmeye devam edecek ancak en son 1 mum hep yanık kalacak ister istemez. Çok zor bir sınavdan geçtiniz. Allahım yaşatmasın kimseye asla. Sana iyi gelen ne varsa onları yapmaya devam et.Merhaba kızlar. Sizi takip ediyorum ara sıra bakıyorum. İyi olmaya çabalıyorum, isyan etmemeye çabalıyorum. Bilmiyorum belki iyiyim gibi yapıyorum akşamları eşimle yalnız kalıp dertleşiyoruz gün içinde unutmaya çabalıyorum yaşadıklarımı. Kendimi yoruyorum tüm Samsun u yürüyorum adeta akşam gelip bayılayım diye. Evde durmak daha kötü yapıyor çünkü. Daha iyi olcam. Acım dinmeyecek biliyorum ama bununla yaşamayı öğreneceğim. Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın. İnşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alın bebişlerinizi
Of cok haklisin Allahım yardımcın olsunBütün tatlılar, doya doya yemek yemek herşey den özgürce
Amin Allah canımMerhaba kızlar. Sizi takip ediyorum ara sıra bakıyorum. İyi olmaya çabalıyorum, isyan etmemeye çabalıyorum. Bilmiyorum belki iyiyim gibi yapıyorum akşamları eşimle yalnız kalıp dertleşiyoruz gün içinde unutmaya çabalıyorum yaşadıklarımı. Kendimi yoruyorum tüm Samsun u yürüyorum adeta akşam gelip bayılayım diye. Evde durmak daha kötü yapıyor çünkü. Daha iyi olcam. Acım dinmeyecek biliyorum ama bununla yaşamayı öğreneceğim. Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın. İnşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alın bebişlerinizi
Canımm hep aklımda ve dualarımdasın bolca sabır diliyorumMerhaba kızlar. Sizi takip ediyorum ara sıra bakıyorum. İyi olmaya çabalıyorum, isyan etmemeye çabalıyorum. Bilmiyorum belki iyiyim gibi yapıyorum akşamları eşimle yalnız kalıp dertleşiyoruz gün içinde unutmaya çabalıyorum yaşadıklarımı. Kendimi yoruyorum tüm Samsun u yürüyorum adeta akşam gelip bayılayım diye. Evde durmak daha kötü yapıyor çünkü. Daha iyi olcam. Acım dinmeyecek biliyorum ama bununla yaşamayı öğreneceğim. Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın. İnşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alın bebişlerinizi
Güzel dileklerin için teşekkür ederiz güçlü kadınMerhaba kızlar. Sizi takip ediyorum ara sıra bakıyorum. İyi olmaya çabalıyorum, isyan etmemeye çabalıyorum. Bilmiyorum belki iyiyim gibi yapıyorum akşamları eşimle yalnız kalıp dertleşiyoruz gün içinde unutmaya çabalıyorum yaşadıklarımı. Kendimi yoruyorum tüm Samsun u yürüyorum adeta akşam gelip bayılayım diye. Evde durmak daha kötü yapıyor çünkü. Daha iyi olcam. Acım dinmeyecek biliyorum ama bununla yaşamayı öğreneceğim. Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın. İnşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alın bebişlerinizi
Yok çünkü her şeyi yiyorumKızlar hele bi doğurayım hemen şunu yicem dediğiniz bir şey var mıyoksa ben mi çok açım sıra yaptım valla şimdide instagramda sosisli gördüm onu istedim ama dogurunca artik
Sucuklu olan her şeyKızlar hele bi doğurayım hemen şunu yicem dediğiniz bir şey var mıyoksa ben mi çok açım sıra yaptım valla şimdide instagramda sosisli gördüm onu istedim ama dogurunca artik
Burger menü. En kocamanından. Şuan küçük menüyü yesem nefes alacak yerim kalmıyor çünküKızlar hele bi doğurayım hemen şunu yicem dediğiniz bir şey var mıyoksa ben mi çok açım sıra yaptım valla şimdide instagramda sosisli gördüm onu istedim ama dogurunca artik
Yaran henüz çok taze, zaman lazım, elbet kabuk bağlayacak, sonra bazen yeniden kanayacak, ama asla bitmeyecek, acısı hafifleyecek, bazen düşerek bazen kalkarak, geçecek, hiç unutulmayacak, şu içindeki yangını o kadar iyi anlıyorum ki, o kadar hissediyorum ki, o yangın hiç sönmüyor ama soğuyor, geriye Özlem kalıyor, acını yaşa, ağlamak istiyorsan ağla, asla kendini kasma ne istiyorsan onu yap, duanı et, yavrunla cennetle kavuşacaksınız en güzel yerdeMerhaba kızlar. Sizi takip ediyorum ara sıra bakıyorum. İyi olmaya çabalıyorum, isyan etmemeye çabalıyorum. Bilmiyorum belki iyiyim gibi yapıyorum akşamları eşimle yalnız kalıp dertleşiyoruz gün içinde unutmaya çabalıyorum yaşadıklarımı. Kendimi yoruyorum tüm Samsun u yürüyorum adeta akşam gelip bayılayım diye. Evde durmak daha kötü yapıyor çünkü. Daha iyi olcam. Acım dinmeyecek biliyorum ama bununla yaşamayı öğreneceğim. Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın. İnşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alın bebişlerinizi
Çok şükür, yeter ki sağlığı iyi olsunOf cok haklisin Allahım yardımcın olsunçoğu bitti azı kaldı şükür
Rabbimin bizi en güzel fıtratta yarattığının örneklerinden birisi unutuyor olmamızdır canım. Eğer böyle olmasaydık acılara katlanamazdık sanırım. Dünya imtihanlarından en ağır olanlarından birisini yaşadın Rabbim sana ecirler versin, evladını sana mahşerde şefaatçi kılsın. Vardır elbet bir hayır ama tabi bizlere dışardan konuşmak kolay gibi geliyor. Yaşayan sensin, o acıyı hisseden sensin. En kısa sürede Rabbim yüreğine bedenine şifalar versin yüreğini ferahlatsın. İnşirah suresi gerçekten böyle durumlarda şifa niyetine yüreği ferahlatıyor. Bol bol okumanı tavsiye ederim. Geçecek inşaAllah Rabbim kolaylaştırsın canım.Merhaba kızlar. Sizi takip ediyorum ara sıra bakıyorum. İyi olmaya çabalıyorum, isyan etmemeye çabalıyorum. Bilmiyorum belki iyiyim gibi yapıyorum akşamları eşimle yalnız kalıp dertleşiyoruz gün içinde unutmaya çabalıyorum yaşadıklarımı. Kendimi yoruyorum tüm Samsun u yürüyorum adeta akşam gelip bayılayım diye. Evde durmak daha kötü yapıyor çünkü. Daha iyi olcam. Acım dinmeyecek biliyorum ama bununla yaşamayı öğreneceğim. Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın. İnşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alın bebişlerinizi
Dualarımızdasın canımMerhaba kızlar. Sizi takip ediyorum ara sıra bakıyorum. İyi olmaya çabalıyorum, isyan etmemeye çabalıyorum. Bilmiyorum belki iyiyim gibi yapıyorum akşamları eşimle yalnız kalıp dertleşiyoruz gün içinde unutmaya çabalıyorum yaşadıklarımı. Kendimi yoruyorum tüm Samsun u yürüyorum adeta akşam gelip bayılayım diye. Evde durmak daha kötü yapıyor çünkü. Daha iyi olcam. Acım dinmeyecek biliyorum ama bununla yaşamayı öğreneceğim. Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın. İnşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alın bebişlerinizi
Canım merhaba. Özelden yazdım ama gonderemedim. Astrologun kim acaba nelere bakıyor sen nelerden memnun kaldın yaniÇooook 6 ayda bir asteoloğumla konuşurım, hatta benim bebeğin 2024 martta doğacağını 2 sene önceden biliyordummesela terazi yükselenler bu temmuz - Ekim arası hamilelik için çok şanslılar. Benim de yükselen terazi. Güneş yengeç. Çocuğum koç olsun isterdim ama yetişmez sanmıyorum, annem ve eşim koç zaten balık iyi gelecek galiba ben tarot da inanıyorum
Midye,sosisli, ketçaplı mayonezli sucuklu kaşarlı tostKızlar hele bi doğurayım hemen şunu yicem dediğiniz bir şey var mıyoksa ben mi çok açım sıra yaptım valla şimdide instagramda sosisli gördüm onu istedim ama dogurunca artik
yerleri daralıyor artık canım bu haftaşardan sonra ağrı çok normalmiş 2-3 gündür benimde çok ağrıyor ve artık karnım büyüyor sanırım hissediyorum. Bugün kvlerdeydim eğilemedim bile nefesim kesiliyor. diyorum karnı benden büyük olanlar napıyorHayırlı akşamlar kızlar
Bugün karnımda tuhaf ağrılar vardı oğlum hareketli diye çok üstüne düşmedim ama perşembeye randevu aldım bakalım
Çorabımı giyemiyorum o yarı konuyerleri daralıyor artık canım bu haftaşardan sonra ağrı çok normalmiş 2-3 gündür benimde çok ağrıyor ve artık karnım büyüyor sanırım hissediyorum. Bugün kvlerdeydim eğilemedim bile nefesim kesiliyor. diyorum karnı benden büyük olanlar napıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?