2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Neyden koruyormuş bizi acaba

Doktorlar artık iğneye inanmıyor bnce,
Bende sorduğumda canım , tromboemboli yani bizde kan pıhtılaştığı işin ,yoğun olduğu için pıhtı atması riski varmış .Allah göstermesin kimseye beyne , akciğere , kalbe , böbreğe pıhtı atması olabilir , diğer organlara zarar verebilir diye açıklamıştı doktor

Çorabımı giyemiyorum o yarı konu Artık en ufak birşeyde acaba geliyormu diyorum her gece rüyamda doğuyor farklı yaşlarda çocuk hayır olsun
Bende dün sabaha karşı rüya gördüm güya oğluşum doğmuş yüzünü görmedim rüyamda diyorum ki bugün 2 Mart mı evet diyorlar bende 03.03.2024 olacaktı diyorum öyle uyandım , hiç düşünmediğim bir tarihi rüyamda gördüm

o kadar mutlu oldum ki senden haber aldığım için inan hepimiz acını paylaşıyoruz daha çok çok yeni kendini eve kapatmadığın için bizi habersiz bırakmadığın için çok teşekkür ederim. inan yokluğun hissediliyor ne zaman çıkmazda hissetsen buradayız biliyorsundur umarım. Allah sana sabır ve dayanma gücü versin kuzum seviyorum seni. Habersiz bırakma

Bak bana gene geldiler gece gece şu hamilelerin kilolarına kötü yorum yapanlar kudursunnn ne de olsa güzelliğimizin hacmi artıyor bi de yanında kendimden bir tane daha mükemmel

biz de bu gün kontrole gittiik patolojik bir şey göremiyorum şu anlık ama takip edeceğiz dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı yüreğime bi tık da olsa su serpildi bebem 33 hafta boyutundaymış kilo söylemedi ama bağırsak dışında hiç sıkıntı yok dedi buna da şükür bütün gün de baya keyifliydi beyefendi döndü durdu içerde akşam da e bebek outlete gittik yenidoğan kıyafet alışverişini tamamladım en azından kıyafet olarak hastane çantamın büyük kısmı hallolmuş oldu içim rahatladı keyifliydi benim için

Bak bana gene geldiler gece gece şu hamilelerin kilolarına kötü yorum yapanlar kudursunnn ne de olsa güzelliğimizin hacmi artıyor bi de yanında kendimden bir tane daha mükemmel
Kim ne dedi kız sana

Çoook sevindim canım . İnşallah daha da güzel haberler al

Tarihi çok net görmüşsün hayırlara vesile olsun sağlıkla vaktinde gelsin inşallah ama şubat sonu iyidir ya

bi de kv gıybeti salayım oğluşunun 28 senelik kıyafetlerini oğluşuma giydirecekmiş... doğurduktan sonra oğlumla bana izmitte bakacakmış el bebek gül bebek... çıldırdım ya telefonu kapatır kapatmaz dedim eşime annenle konuş sakın yeltenmesin öyle bir şeye doğurduktan sonra evimde 40 gün kimseyi istemiyorum lohusa halimle kimseyi kırmak istemiyorum rahat bıraksınlar beni diye ayrıca o kıyafetleri de kusura bakma kullanamam dedim kaç sene sandıkta beklemiş kıyafeti yıkasam da huylanırım yani

Tartıda gördüğüm 16 kiloya rağmen bana herkes ısrarla zayıflamışsın diyor. Aynalar aynı fikirde değil malesef

Kuzum ben bunu sipariş etdim gerçi ince geldi 100*150 benim beşik yatağıma aldım hiç büyük gelmedi tam oldu..birinide sipariş etdim onu bekliyorum kargoda

Birde bunu sipariş etdim ama bu kargoda

Amin Allah canım.Çok şükür ama hep diyetin sayesinde canım istediğimi yiyemiyorum.Ayda 1 defa hiç gitmedim yaşimdi daha çok sık sık çağırıyor

İyi geceler kızlar bende iki gün önceye kadar ne güzel mide yanmam yok diyordum galiba bir Keloğlan olacak dedim. Ama midem çayır çayır şuan
Mide yanması berbat bişey benim hergün oluyor son kontrolümde Gaviscon yazdırdım yanmayı hisettiğim anda bir ölçek alıyorum 5-10 dk da etkisini gösteriyor canım

Kv ile aynı şehirde değilsin sanırım. Ne kadar şanslı bir insansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…