2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Mide yanması berbat bişey benim hergün oluyor son kontrolümde Gaviscon yazdırdım yanmayı hisettiğim anda bir ölçek alıyorum 5-10 dk da etkisini gösteriyor canım
Canım bende de var ama geçirmiyor seninki hangisi

Canımsın cansu yeni öğrendim Allah'ım güç kuvvet versin inşallah size, benim de duamdasin artık , seni çok sevdik, Allah sana herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah
Sağol kuzum Allah razı olsun hayırlısını diliyorum kendime. Bir daha aynı şeyleri yaşayacaksam, sağlıkla kucağıma alamayacaksam rabbim vermesin bize evlat umutlanmayalım. Zaten çok zor hamile kalmıştım

Sağol kuzum benim hayatımıza devam etmek zorundayız. Evet çok üzülüyorum ama düşünmemek için çabalıyorum zorluyorum kendimi. Diğer türlü hep acı çekeceğim. Evet hala ağlıyorum hala iyi değilim ama çabalıyorum bunu değiştirmek için. Ben de sizleri seviyorum. Burada aile gibi olduk gerçekten. Her anıma şahit oldunuz

Maalesef hiç tipine de bakmıyor yorum yaparken
Yaaa biliyor musun aynı şeyi eltim bana yapıyor ben 1.75 boyundayım şuan 70 kilo falanım, 12 kilo falan aldım. Kendi 90 kilo bana laf ediyor. Bana geçen diyor ki doğum sonrası seni güzel bir diyete sokacağım bende dedim ki, keşke o listeyi kendin uygulasan diyorum. Boşver kuzum takılma kilo alsan kilo aldı diyorlar. Kilo almasam yeme yeme benek zayıf olacak diyorlar. Yani bu etrafta herkesin bir demesi hiç bitmeyecek. Geçen kvler komşusu doğum yapmış bebek 2 kilo anne çok kilo almış kv aynen bu yorumu yapıyor. ‘’Kilo almış ama bebeğe yaramamış’’ dedim ki hangi anne bebeği zayıf doğsun ister bir artık şu muhabbetleri yapmayın dedim,

Canımmm canımmm ah benim Cansum. İyi olacaksın güçlü kadın, insallah Allahım sana en kısa sürede evlat nasip edecek. Canımın içi hep dualarımdasın Allahım içine sabır versin o ateş sönsün. Dualarımız seninle arkadaşım, cennet kuşun oldu seni orda bekleyecek. Dualarım hep seninle

Boşver kız böyle dedikçe bunlar benim daha çok yiyesim geliyor ahdhwjd

Ya aynısı benim de başıma geliyor, benle aynı kilodaki arkadaşım bana laf ediyor şiştin falan diye. Ben de benim içimde bebek var sende yok ona rağmen aynı kilodayız diyorum. Karnım bu bir iki haftada daha da büyüdü bacaklarım ödem topluyor yüzüm şişti falan. Sizin göbüşler ne durumda, hiçbir kıyafetim olmuyor artık ağlıyorum her misafirlik öncesi

Eklentiler

• IMG_4502.webp
    63 KB · Görüntüleme: 132
Canım kaç hafta senin maşallah boşver insanlar kendini görmüyor yaaa dev aynasında küçücük görüyolar galiba benimde karnım böyle kuzum

Eklentiler

• D9D1851D-AB58-43C9-B068-A5584FA81FB8.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 119
  • A64F380B-C453-4674-B715-CB5A43F83599.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 125
Kızlar daha şampuan, bakım kremi , yağı vs hiçbir şey almadım . Hangi ürünlerden ve hangi marka aldınız siz ? Mesela bakım yağı kullanılmamalı falan diyorlardı sanki. Aydınlatırsanız çok sevinirim

Canım kaç hafta senin maşallah boşver insanlar kendini görmüyor yaaa dev aynasında küçücük görüyolar galiba benimde karnım böyle kuzum
32+3 ay bir anda büyüdü hiçbir şey anlamadım
maşallah yaa sen bi tek karnından az bi şey almışsın gibi duruyor

Canım ben herşeyi mustela aldım. Etrafımdaki herkes onu kullanıyordu kullandı. Sonra losyon olarak ecowell aldım. Burda arkadaşlar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…