2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288

Eklentiler

• A5619A7C-8B80-4513-9C3F-782476BB6EA4.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 62
şu anlık midem sakin acıktım gibi de ama yersem de yanarım diye korkuyorum uyusam diyorum o da yok kaldıım böyle
Bende bu saatlerde hep acikiyorum. Ama.vir şey yememek için zor tutuyorum kendimi. Yaaa bir de bu akşam karnım sert benim bebişim hareket ediyor hissediyorum ama az hareket ediyor. Bu akşam sigara dumanına maruz kaldım ilk defa ve camdan aniden kedi girince çok korktum bundan dolayı mi bilemedim açıkçası kafama da taktım. Şimdi saatlerce sigara dumanın zararlarini vs okuyorum. Bir daha da tövbe yani. Çok takıyorum ben böyle şeyleri ama yaşadim bir kere işte

canım olmaz bir şey merak etme geçen hafta benim bebiş de az hareket ediyordu hatta bi ara böyle nasıl anlatsam nöbet geçirir gibi seyiriyordu içerde titriyormuş gibi az tekme atıyordu bu hafta çoşturuk maşallah bugün gündüz hiç uyumadı nerdeyse nst de falan baya hopladı döndü değişebiliyor onların da kendince modları var takma bu kadar kafana

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün karnımda tuhaf ağrılar vardı oğlum hareketli diye çok üstüne düşmedim ama perşembeye randevu aldım bakalım
Randevun kaçta canım benim de perşembe 11.45 te. Belki karşılaşırdık

Canım bizim yatakta 70*110 ben gidip kumaşçıdan kumaş alıp terzide 4 tarafını çektirip çarşaf olarak kullanıcam. Birine aldırma şansın varsa sende öyle yapabilirsin

Kızlar hic uyuyamadim bacaklarimin agrisindan kalktim magnezyum ictim simdide belimden sanci giriyor off cok zor geciyor bu 2. Hamilelik kizimda resmen hic agri cekmemistim daha 28 haftamdayim

Galiba kiloları da aynıydı, benim kontroller sık oluyor ç, diğer ölçümler iyiydi şükür, kiloyu ben kendim beslenememiştim, ondan olduğunu düşünüyorum, bu hafta toparlarız inşallah, hemen bugüne başka doktora randevu aldım, bakalım o ne diyecek, sağlıkla, vaktinde gelsinler
Sende kontrole gidince yaz mutlaka

Ya mustelanın şampuanı mı önerilmiyordu sanki. Yine bu grupta konuşulmuştu akgnss
Hayır canım müstelanın losyonu ilk 3 ay kullanmayın diye konuşma oldu, o yüzden ben ecowellin losyonunu aldım. Eltilerimde 4 çocuk var hep mustela kullandılar ilk doğdukları günden beri.

E bebekte var canım ben 69.90 a mı ne almıstım yılbasından önceydi ama nette yoksa mağazada var, lcw ya da bak

Kızlar günaydın, beni dün bir telaş sardı bütün gece düşündüm.
Bir influencer var instada, kız doğum yaptığı günden beri çok kötü gözüküyor. Dün akşam da video çekmiş koymuş yine işte çok kötüydü bugün bebeğim gece+gündüz toplam 8dk uyudu sadece diye. Gözler şiş, bitkin, tükenmiş halde. Bugüne kadar bebeği doğduğundan beri farklı bir halde göremedim zaten. Bebeği 4.ayına girecek.
Ben başladım düşünmeye, nasıl bakacağım, becerebilecek miyim, dayanabilecek miyim, yetebilecek miyim, kolik olursa ne yapacağım, gerçekten hiç uyuyamayacak mıyım, ben nasıl annelik izninden dönüp çalışacağım, tilyon tane soru ile dön dur yatakta bu haldeydim

Bnde 03.03 düşünüyorum ama rüyamda 8 mart gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…