2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım kaç hafta senin maşallah boşver insanlar kendini görmüyor yaaa dev aynasında küçücük görüyolar galiba benimde karnım böyle kuzum
Ayy bacaklara bak incecik buda benden 2 hafta öncesi.

Şuara dahada şiştim, özellikle ellerim ve ayak bıleklerım

Eklentiler

• IMG_20240103_190306.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 115
Ayyy senin kv = benimki biri 28 yıl saklar biri 35 yıl yahu sal bizi bi be kadın
Kuzum cansınız teşekkür ederim
Kuzum cansınız teşekkür ederimm
B Buddy x benim de ölçüm 70x100 alez aldım nevresimi vardı alezi de atayım mı
Alez buldum canım elele de tam 70x110 onu almıştım teşekkür ederim
Kuzum cansınız teşekkür ederim hepsine bakıcam
Mustela seti aldım ben içinde şampuan yağ ve pişik kremi olan 3 lü setten ama yenidoğan da ilk 3 ay mı ne gözenekleri tıkanmasın diye yağ sürmeyin falan diyorlardı ayrıca bir de ecowell vücut losyonu aldım bir de burada kızlardan görüp 2. Şampuanı ecowell aldım 2 bebek zaten 2 şampuan şimdilik yeter diye düşündüm canım
Canım bizim yatakta 70*110 ben gidip kumaşçıdan kumaş alıp terzide 4 tarafını çektirip çarşaf olarak kullanıcam. Birine aldırma şansın varsa sende öyle yapabilirsin
Ayy öyle de mantıklıymış canım çok sağol hiç aklıma gelmedi ya
Kuzum cansınız teşekkür ederim müslin kumaşta mantıklı bir tane müslin alınabilir aslında yaza uygun terletmez de hem
E bebekte var canım ben 69.90 a mı ne almıstım yılbasından önceydi ama nette yoksa mağazada var, lcw ya da bak
Çok sağol canım hiç bulamamıştım ya meğer ne çok yerde varmış resmen bakmayı bilmiyorum internetten bakıyorum ayağa kalkamadığım için hiç görmedim de çok sağolun

Günaydın kızlar

Randevun kaçta canım benim de perşembe 11.45 te. Belki karşılaşırdık
8.30 da canım eşim çalışıyor o yüzden hep erken saatlere almaya çalışıyoruz hatta hep ilk biz giriyoruz

İnşallah kuzum inşallah sağlıkla kucağıma alabileceksem nasip olsun inşallah

Canım 70x140 var mothercare

Mothercare - Beyaz 2'li Bebek Karyola Çarşafı 70 x 140 cm

Benim kv kızımda eşimin 28 senelik kıyafetlerini getirdi düşün hiçbirini gydirmedim attım çöpe valla yani bosver takma kafana hicbirsy de demedim

Sağol kuzum, Allah razı olsun
Canım benim aklım hep sendeydi acaba nasıl ne halde.. rabbim hayırlısıyla nasip edecek inşallah o yara geçmiyor ben kızımı kaybedeli bir yıl olmadan tekrar hamile kaldım hiç planda yokken o dönem hiç iyi değildim ama rabbim tekrar bana bir kız nasip etti tekrar inşallah bu sefer sağlıkla alırım kucağıma,ama meleğim hep aklımda hep benimle en güzel yerde onlar

Daha yaşın çok genç eminim olacak doğal yolla kolay bi hamilelik sağlıklı bebeklerin canımmm kalbinin iyiliği ta buraya kadar yansıyor, en güzel müjdeler senin olsun

kızlar dün bir arkadaş buradan andy wawa hastane çıkışı atmıştı, alan oldu mu onlardan, nasıl değer mi? internette de çok sağlıklı foto bulamıyorum desenler için.

Bizim görüş günümüz bugün inşallah güzel haberlerle gelelim inş suyum normale dönmüştür herşey yolundadır
Sende hayırlı haberle gel inşallah canım
Maşallah Bende erkene alıyordum normalde. Dedim bu sefer biraz geç gideyim
Benim bebe o yüzden de yüzünü göstermiyor olabilir zorla uyandırıyoz hep bi yere dayamış oluyor başını yastık niyetine doktor dürtüp duruyor suratı beş karış oluyor bana kalsa o saatlerde gitmem ama işten dolayı mecbur elbet karşılaşırız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…