Ayy bacaklara bak incecikCanım kaç hafta senin maşallah boşver insanlar kendini görmüyor yaaa dev aynasında küçücük görüyolar galibabenimde karnım böyle kuzum
Ayyy senin kv = benimki biri 28 yıl saklar biri 35 yıl yahu sal bizi bi be kadınbi de kv gıybeti salayım oğluşunun 28 senelik kıyafetlerini oğluşuma giydirecekmiş... doğurduktan sonra oğlumla bana izmitte bakacakmış el bebek gül bebek... çıldırdım ya telefonu kapatır kapatmaz dedim eşime annenle konuş sakın yeltenmesin öyle bir şeye doğurduktan sonra evimde 40 gün kimseyi istemiyorum lohusa halimle kimseyi kırmak istemiyorum rahat bıraksınlar beni diye ayrıca o kıyafetleri de kusura bakma kullanamam dedim kaç sene sandıkta beklemiş kıyafeti yıkasam da huylanırım yani
Kuzum cansınız teşekkür ederimB Buddy xtiny plans Lastikli Bebek Çarşaf - Yastık Kılıfı Takımı 70x110 Cm - Fiyatı, Yorumları
tiny plans Lastikli Bebek Çarşaf - Yastık Kılıfı Takımı 70x110 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kuzum cansınız teşekkür ederimmKuzum ben bunu sipariş etdim gerçi ince geldi 100*150 benim beşik yatağıma aldım hiç büyük gelmedi tam oldu..birinide sipariş etdim onu bekliyorum kargoda
Y YAĞIZ HOME COLLECTION Fermuarlı Bebek Nevresim Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Y YAĞIZ HOME COLLECTION Fermuarlı Bebek Nevresim Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Alez buldum canım elele de tam 70x110 onu almıştım teşekkür ederim
Kuzum cansınız teşekkür ederim hepsine bakıcamBirde bunu sipariş etdim ama bu kargodaWheeppo %100 Pamuk Ranforce Düz Çarşaf Seti - Zebra - 100x150+35x45 - Fiyatı, Yorumları
Wheeppo %100 Pamuk Ranforce Düz Çarşaf Seti - Zebra - 100x150+35x45 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mustela seti aldım ben içinde şampuan yağ ve pişik kremi olan 3 lü setten ama yenidoğan da ilk 3 ay mı ne gözenekleri tıkanmasın diye yağ sürmeyin falan diyorlardı ayrıca bir de ecowell vücut losyonu aldım bir de burada kızlardan görüp 2. Şampuanı ecowell aldım 2 bebek zaten 2 şampuan şimdilik yeter diye düşündüm canımKızlar daha şampuan, bakım kremi , yağı vs hiçbir şey almadım . Hangi ürünlerden ve hangi marka aldınız siz ? Mesela bakım yağı kullanılmamalı falan diyorlardı sanki. Aydınlatırsanız çok sevinirim
Ayy öyle de mantıklıymış canım çok sağol hiç aklıma gelmedi yaCanım bizim yatakta 70*110 ben gidip kumaşçıdan kumaş alıp terzide 4 tarafını çektirip çarşaf olarak kullanıcam. Birine aldırma şansın varsa sende öyle yapabilirsin
Kuzum cansınız teşekkür ederimcanım ben dün bunu sipariş verdim, arladaşım önerdi bana da kendisi çok memnunmuş B Buddy xAnne Sesi Bürümcük Müslin Lastikli Çarşaf 70x110 Cm %100 Organik Pamuk +15 Cm Yatak Yüksekliği - Fiyatı, Yorumları
Anne Sesi Bürümcük Müslin Lastikli Çarşaf 70x110 Cm %100 Organik Pamuk +15 Cm Yatak Yüksekliği yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok sağol canım hiç bulamamıştım ya meğer ne çok yerde varmış resmen bakmayı bilmiyorum internetten bakıyorum ayağa kalkamadığım için hiç görmedim de çok sağolunE bebekte var canım ben 69.90 a mı ne almıstım yılbasından önceydi ama nette yoksa mağazada var, lcw ya da bak
Güzel haberlerle gel canım benimBugün saat 15:00 de bebitoları görüş günüAllahım hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
8.30 da canım eşim çalışıyor o yüzden hep erken saatlere almaya çalışıyoruz hatta hep ilk biz giriyoruzRandevun kaçta canım benim de perşembe 11.45 te. Belki karşılaşırdık
Çok güzel haberlerle gel canımBugün saat 15:00 de bebitoları görüş günüAllahım hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı haberlerle gel kızzzBugün saat 15:00 de bebitoları görüş günüAllahım hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı haberle dön inşallah çok heyecanlıBugün saat 15:00 de bebitoları görüş günüAllahım hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
İnşallah kuzum inşallahCanımmm canımmm ah benim Cansum. İyi olacaksın güçlü kadın, insallah Allahım sana en kısa sürede evlat nasip edecek. Canımın içi hep dualarımdasın Allahım içine sabır versin o ateş sönsün. Dualarımız seninle arkadaşım, cennet kuşun oldu seni orda bekleyecek. Dualarım hep seninle
Canım 70x140 var mothercareKızlar 70x110 cm çarşaf sadece lastikli ya da normal fark etmez link var mı beşik için dikdörtgen ? Bulamadım o yüzden almadım bulamazsam müslin örteceğim mecbur. Bir de uygun fiyatlı olsun istiyorum hep nevresim seti şeklinde var ya da 60X110 var ama ölçü uymuyor
Benim kv kızımda eşimin 28 senelik kıyafetlerini getirdi düşün hiçbirini gydirmedim attım çöpe valla yani bosver takma kafana hicbirsy de demedimbi de kv gıybeti salayım oğluşunun 28 senelik kıyafetlerini oğluşuma giydirecekmiş... doğurduktan sonra oğlumla bana izmitte bakacakmış el bebek gül bebek... çıldırdım ya telefonu kapatır kapatmaz dedim eşime annenle konuş sakın yeltenmesin öyle bir şeye doğurduktan sonra evimde 40 gün kimseyi istemiyorum lohusa halimle kimseyi kırmak istemiyorum rahat bıraksınlar beni diye ayrıca o kıyafetleri de kusura bakma kullanamam dedim kaç sene sandıkta beklemiş kıyafeti yıkasam da huylanırım yani
Maşallah8.30 da canım eşim çalışıyor o yüzden hep erken saatlere almaya çalışıyoruz hatta hep ilk biz giriyoruz
Canım benim aklım hep sendeydi acaba nasıl ne halde.. rabbim hayırlısıyla nasip edecek inşallahSağol kuzum, Allah razı olsun
Daha yaşın çok genç eminim olacak doğal yolla kolay bi hamilelik sağlıklı bebeklerin canımmm kalbinin iyiliği ta buraya kadar yansıyor, en güzel müjdeler senin olsunSağol kuzum Allah razı olsunhayırlısını diliyorum kendime. Bir daha aynı şeyleri yaşayacaksam, sağlıkla kucağıma alamayacaksam rabbim vermesin bize evlat umutlanmayalım. Zaten çok zor hamile kalmıştım
Sende hayırlı haberle gel inşallah canımBizim görüş günümüz bugüninşallah güzel haberlerle gelelim inş suyum normale dönmüştür herşey yolundadır
Benim bebe o yüzden de yüzünü göstermiyor olabilir zorla uyandırıyoz hep bi yere dayamış oluyor başını yastık niyetine doktor dürtüp duruyor suratı beş karış oluyor bana kalsa o saatlerde gitmem ama işten dolayı mecbur elbet karşılaşırız seninleMaşallahBende erkene alıyordum normalde. Dedim bu sefer biraz geç gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?