Benim bebe o yüzden de yüzünü göstermiyor olabilir zorla uyandırıyoz hep bi yere dayamış oluyor başını yastık niyetine doktor dürtüp duruyor suratı beş karış oluyor bir bana kalsa o saatlerde gitmem ama işten dolayı mecbur elbet karşılaşırız seninle
Kız benim oğlanda öyle. Başı yukarıda oluyordu hep, benim plasenta önde hep ona kafasını dayamış oluyordu gittiğimde. Plasentayı yastık niyetine kullanıyordu çocuk. Ama son 1 haftadır baş aşağı dönmüş sanırım yanılmıyorsam öyle hissediyorum. Bakalım tam pozisyonu nasıl gidince öğrenicem
Kız benim oğlanda öyle. Başı yukarıda oluyordu hep, benim plasenta önde hep ona kafasını dayamış oluyordu gittiğimde. Plasentayı yastık niyetine kullanıyordu çocuk. Ama son 1 haftadır baş aşağı dönmüş sanırım yanılmıyorsam öyle hissediyorum. Bakalım tam pozisyonu nasıl gidince öğrenicem
Ay maşallah dursun öyle benimde plasenta önde dün akşam döndü gibi hisettim ama inşallah yanılmıyorumdur yarın görecez dönmesede döndürme çalışmlarına başlıycam normal istiyorum çünkü
Ay maşallah dursun öyle benimde plasenta önde dün akşam döndü gibi hisettim ama inşallah yanılmıyorumdur yarın görecez dönmesede döndürme çalışmlarına başlıycam normal istiyorum çünkü
Hadi inşallah istediğin gibi bi doğum yaşarsın kuzum. Benim bu 3.cü doğumum olacak. İlk ikisi de sezeryan olunca buda mecbur sezeryan olacak. O yüzden benim için hangi pozisyonda olduğunun pekte bi önemi yok aslında
Ben anlamıyorum nasıl o kdar saklayabiliyolar ya bana o kdar fazlalik geliyo ki gecen yine bu sitede gormustum heralde emzigine biberonuna kadar saklayip vermisti gelinine valla ben 1 tulumu nasil saklicam düşünüyorum isim yazılı tulum yaptırdım bi o anı kalsın istiyodum
bi de kv gıybeti salayım oğluşunun 28 senelik kıyafetlerini oğluşuma giydirecekmiş... doğurduktan sonra oğlumla bana izmitte bakacakmış el bebek gül bebek... çıldırdım ya telefonu kapatır kapatmaz dedim eşime annenle konuş sakın yeltenmesin öyle bir şeye doğurduktan sonra evimde 40 gün kimseyi istemiyorum lohusa halimle kimseyi kırmak istemiyorum rahat bıraksınlar beni diye ayrıca o kıyafetleri de kusura bakma kullanamam dedim kaç sene sandıkta beklemiş kıyafeti yıkasam da huylanırım yani
ama benim annemle kv dem de saklamış bir kaö parça şey battaniye tulum ben onlarla fotoğraf istiyorum bizlerin var onların da olsun neden bu şekilde düşünüyorsun ki sürekli giydirmen için değildir bir kaç parça hatıra benim ilk ayakkkabılarım hala kütüphanemizde çok değerliler benim için
Ben anlamıyorum nasıl o kdar saklayabiliyolar ya bana o kdar fazlalik geliyo ki gecen yine bu sitede gormustum heralde emzigine biberonuna kadar saklayip vermisti gelinine valla ben 1 tulumu nasil saklicam düşünüyorum isim yazılı tulum yaptırdım bi o anı kalsın istiyodum
ama benim annemle kv dem de saklamış bir kaö parça şey battaniye tulum ben onlarla fotoğraf istiyorum bizlerin var onların da olsun neden bu şekilde düşünüyorsun ki sürekli giydirmen için değildir bir kaç parça hatıra benim ilk ayakkkabılarım hala kütüphanemizde çok değerliler benim için
Kuzum böyle el emeği bir kaç parça olur tabi versin verdi zaten onları aldım mesela eşimin babaannesi çok güzel 2 tane yelek örmüş rahmetli modeli olsun rengi kadın yani ileri görüşlüymüş resmen çok güzel örmüş düğmeleri bile ayıcıklı yapmış çok hoş bi model ya da uzun yelekler böyle beyaz incili örmüş muhteşem onları aldım ama ben biberon ne alaka ya da eşimin üstleri yırtık her yeri diğerleri küflenmiş abartmıyorum keşke foto çekseydim eşime arabaya koydurdum direk geri versin diye ama o küfleri görsen bir de yıkamana bile gerek yok demesi yani bunlar bana yanlış geliyor şimdi sen 35 yıllık eşinin biberonunu çocuğunun ağzına değdirir misin ben böyle bir şeyi çocuğuma yapamam o zaman neden yeni sıfır biberonları emzikleri yıkatıp kaynatıyoruz boş yere. Emzik hadi kendisi memesini kessin emziğe mıknatıs yapıştırsın hatıra buzdolabına assın ben napayım eşimin emziğini. Yani mantıklı şeyler verse ne bileyim oyuncak olur ya da el işi örme temiz küflü olmayan yırtık olmayan şeyler olur anlarım ama gerisi yok yani ne bileyim eşimin bebeklin battaniyesini versin mesela ona da okeyim ama battaniyeyi gör kenarları kesilmiş üstü yeşillenmiş yani yıkasam da o içime sinmez
Hadi inşallah istediğin gibi bi doğum yaşarsın kuzum. Benim bu 3.cü doğumum olacak. İlk ikisi de sezeryan olunca buda mecbur sezeryan olacak. O yüzden benim için hangi pozisyonda olduğunun pekte bi önemi yok aslında