Heh sen miydin biyerde okudum da hatirlamadim bi andaBenim kv işte biberonunu verdi yaucunu değişirsin diyor bir de
Bencede değil yani bu oğluna bağımlılık mı artık ne bilmiyorum bir de onu kullanabileceğimi düşünmesi akıl işi değil. Ben 2 sene önce doğan yeğenlerimin süt sağma makinası yapış yapış diye geri verip yenisini almış biriyim yapışıklığın ne olduğu belli değil diye. Gidip 35 yıllık biberonu çocukların ağzına sokacağımı düşünmesi çok trajikomik benim için ağlasam mı gülsem mi bilemedim donup kaldım geri bile çeviremedi o an elime tutuşturduHeh sen miydin biyerde okudum da hatirlamadim bi andavalla akıl işi degil ya
Evet canım 12 ve 9 yaşında 2 kızım var. Bu oğlan sürpriz yumurtaİnşallah canım ❤maşallah 3. Geliyor demek sağlıkla gelsin rabbim sana bağışlasın evlatlarını Diğer doğumlarınıda ordamı yaptın canım
Canım seninde boyun uzun, gayet güzel ve fit duruyorsun emin olAyy bacaklara bak incecikbuda benden 2 hafta öncesi.
Şuara dahada şiştim, özellikle ellerim ve ayak bıleklerım
Bende bendeKızlaaar hep bunları izleyip izleyip ağlıyorummm yaa
En merak ettiğim şey de esim aglayacak miBende bende
Ayy bu doktorun videolarını bende çok izliyorum. Çok güzel yaaKızlaaar hep bunları izleyip izleyip ağlıyorummm yaa
Ay kuzum demek ki erkekler geneli mi böyleEn merak ettiğim şey de esim aglayacak mibu videolari ona da atiyorum karsi koltuktan izliyorum gozlerini siliyo ama konuşmaya gelince ben herkesin icinde aglayamam diyo bakalim hastaneye geleceklere soyledim video cekin diye hemen izlicem
Ne güzel inşallah sağlıkla sıhatle çıkalım yavrularımızla hepimizEvet canım 12 ve 9 yaşında 2 kızım var. Bu oğlan sürpriz yumurta
Amin canım cümlemizin inşallah
Yok orada yapmadım. İlki medikal parkta ikincisi akdeniz şifada. O ikisinde doktorlar aynıydı ama Ertuğrul Akdaştı. Bu sefer Mustafa beyi bi arkadaşım tavsiye etti. Onun vasıtasıyla başladım. İçime sindi devam ediyorum şükür
Bence ağlicak senin eşin deAy kuzum demek ki erkekler geneli mi böylebende eşime bu adamın videolarını izletiyorum ağlar mısın falan diyorum eşimi 10 yıldır hiç ağlarken görmedim bir kez bebeğimizi kaybettiğimizde ağlamıştı rabbim bir daha ağladığını da göstermesin zaten o an yıkılmıştım o beni ayakta tutuyormuş resmen neyse. Herkesin içinde ağlayamam ben diyor gidiyorum gözümden yal gelir herhalde gelir de ağlamam herkesin içinde diyor ahahah deli misin be adam bence erkekler tabi çok duygularını belli edemiyor kendi eşim için konuşayım içinde yaşıyor öyle ağlamam ağladığını gizlemeye çalışır ama gözünden yaşlar gelir yani ona engel olamaz diye düşünüyorum rabbim hepimize o mutluluk göz yaşlarımızı görmeyi nasip etsin inşallah
Videoya çektir mutlaka biri olursa güzel bir anı bence ilk o karşılaşmalar
Gözlüklü abi kalp kirizi geçirecekti neredeyseKızlaaar hep bunları izleyip izleyip ağlıyorummm yaa
eşimin o kıyafetlerle fotoğrafı olup da bak kızım bu ersinin fotosu çınarı da böyle çekelim dese dediğinde haklısın ancak kendi bebeğime alışveriş yaptığımı söylediğimde çok almasaydın zaten sana vereceklerim de var bak kaç yıllık sakladım ersin sürekli giyerdi çınara da giydiririm dediği için huylandımama benim annemle kv dem de saklamış bir kaö parça şey battaniye tulum ben onlarla fotoğraf istiyorum bizlerin var onların da olsun neden bu şekilde düşünüyorsun ki sürekli giydirmen için değildir bir kaç parça hatıra benim ilk ayakkkabılarım hala kütüphanemizde çok değerliler benim için
Şu çok almasaydin kafaları delirtiyor beni ya yüz yıllık kıyafetleri mi giydireceğim bebeğime insanın içinde kalıyor almak istiyor illa kieşimin o kıyafetlerle fotoğrafı olup da bak kızım bu ersinin fotosu çınarı da böyle çekelim dese dediğinde haklısın ancak kendi bebeğime alışveriş yaptığımı söylediğimde çok almasaydın zaten sana vereceklerim de var bak kaç yıllık sakladım ersin sürekli giyerdi çınara da giydiririm dediği için huylandım
Bana da en başta çok kıyafet alma zaten prematüre olurlar küvezde kıyafet giydirmiyorlar elinde kalır dedi. Şimdi ben alınca dolabı görünce ay ben sana zaten oğlumunkileri verecektim hazırlayıp getirdim niye bu kadar aldın dedi. Yani bir tutarsızlık. Sanane diyemiyorsun da yüzüne. Heves ettik aldık dedim en güzel anlarımız olacak inşallah sağlıkla giysinler gerisi boş dedim. Eşim koyu bir fanatik bjk li bu yüzden bjk li tulumlar elbiseler beğendi bundan alacağım kızlarıma falan diyor kv ne gerek var bu çocuklar hemen boy uzatıp büyüyüp uzayacak parana yazık tanesi 1200 tl saçmalama oğlum diyor yahu beni geçtim senin tek evladın oğlun heves etmiş adam 35 yaşında çocuk gibi anlatıp elbise bakıyor mutluluğu gözünden belli niye hevesini kırıyorsun adamın anlamış değilim sanki kv den para istiyoruz deli mi ne. Alırız kocam merak etme en güzellerini de alırız parayla alınan şeylere canını sıkma dedim yanında iyi de dedim ohŞu çok almasaydin kafaları delirtiyor beni ya yüz yıllık kıyafetleri mi giydireceğim bebeğime insanın içinde kalıyor almak istiyor illa ki
Doğum şeklin belli miBen eşimin bebeği benim yanımda görmesini istiyorum ya bebek benimle beraber çıksın odadan istiyorum doktorlar bebeği babaya vererek annenin en güzel anını gasp ediyor bence bunu videoya alarak prim haline getirdiler canlı canlı izlemek istiyorum o anı inşallah
yani çok da almadım biliyorum hızlı büyüyor ama bırak da kendi seçtiklerimi giydireyim evladıma bir hastane çıkışı almış beğenmedim ama hadi içinde kalmasındiye sağol anne dedim geçtim her seferinde ben hastane çıkışını aldım onu giydirelim sordun mu kızım ister misin bunu diye ya da hangi deterjanla yıkıyorsun sana ulaştıralım mı falan yok yani diyorum ya kendisi doğuracak sankiŞu çok almasaydin kafaları delirtiyor beni ya yüz yıllık kıyafetleri mi giydireceğim bebeğime insanın içinde kalıyor almak istiyor illa ki
Oooh ne guzel demissin dağ gibi eşsin maşallahBana da en başta çok kıyafet alma zaten prematüre olurlar küvezde kıyafet giydirmiyorlar elinde kalır dedi. Şimdi ben alınca dolabı görünce ay ben sana zaten oğlumunkileri verecektim hazırlayıp getirdim niye bu kadar aldın dedi. Yani bir tutarsızlık. Sanane diyemiyorsun da yüzüne. Heves ettik aldık dedim en güzel anlarımız olacak inşallah sağlıkla giysinler gerisi boş dedim. Eşim koyu bir fanatik bjk li bu yüzden bjk li tulumlar elbiseler beğendi bundan alacağım kızlarıma falan diyor kv ne gerek var bu çocuklar hemen boy uzatıp büyüyüp uzayacak parana yazık tanesi 1200 tl saçmalama oğlum diyor yahu beni geçtim senin tek evladın oğlun heves etmiş adam 35 yaşında çocuk gibi anlatıp elbise bakıyor mutluluğu gözünden belli niye hevesini kırıyorsun adamın anlamış değilim sanki kv den para istiyoruz deli mi ne. Alırız kocam merak etme en güzellerini de alırız parayla alınan şeylere canını sıkma dedim yanında iyi de dedim ohkimse kocamın hevesini kursağında bırakamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?