2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bebişi baş aşağı olan kızlar 34-35 haftalarda bu pozisyonda ara ara yatmaya başlayın bebeğin kanala yamuk girmemesini sağlıyormuş

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-18-10-30-37-585_com.android.chrome-edit.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2024-01-18-10-29-42-852_com.android.chrome-edit.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 70
Benim muayene ücretim 1000 tl idi 1600 oldu 2 haftada bir gidiyorum ama 1.gtmem de muayene olarak aliyor 2 hafta sonra 2.gtmemde kontrol olarak giriyor ödeme yapmiyorm bebeğimi en baştan beri 2 haftad abir goruyorm iyi oluyor bana
Ben öncedende 3 hafta bir gidiyordum sonra su fazlalığından dolayı 2 hafta bir dedi..şimdi 10 günden 1 diyor gelicen 10 gün olarken ödeme olmuyor 2 hafta olarken 15 TL ödeme oluyor

Benim muayene ücretim 1000 tl idi 1600 oldu 2 haftada bir gidiyorum ama 1.gtmem de muayene olarak aliyor 2 hafta sonra 2.gtmemde kontrol olarak giriyor ödeme yapmiyorm bebeğimi en baştan beri 2 haftad abir goruyorm iyi oluyor bana

bende 1 ödüyorum diğerinde ödemiyorum hatta 3 haftada bir gittiğimde de öyle alıyordu

E ama mayonezin içinde çiğ yumurta var diye bana yasak dediler
Ay bilmiyorum ya Allaha emanet zaten hergun yedigim bisey degil bi patates keyfim var onuda bozmadim suflede de yumurta cok pismiyo onu yiyemiyorum mesela icim el vermiyo kendim yaptigim icin ama mayonez farkli

Gitti kurabiye stokları
Yahu gelmesin geliyorlarsa da Aslı niye sürekli hizmet etsin eli kolu yok mu bunların kalksın koysun çayını aslı gün içinde diğer bebesine bakarken hareket ediyor zaten onların düşünmesine gerek yok
Tmaam canım bende güzelce yıkarım biberon temizleyici ile. Ayy antibiyotikli krem falan kullandıysa iyi ki kullanmadın o hortumu falan iyi ki yenisini almışsın
Kuzum içime hiiiç sinmedi zaten o yapışıklık kaynayınca da gitmedi bir de bi viks kokusu vardı yani değişik bir kokuydu antibiyotik şuruplar olur ya küçükken onlar gibi hoşuma gitmedi hiç hayatta kullanamazsın yani temiz bakmamış
Ayyy yine misafir vakası
Maşallah kuzum minik korkutmuş seni kontrol günün bize de hayırlı güzel haberlerle gel inşallah
Ayy canım senin için çookk sevindim en son üzülmüştüm cidden hep diyorsun aç kalıyorum diye ben bile üzülüyordum inşallah bu yeni diyet listen sana iyi gelecek Allahın izniyle
Ayy bn attım tüm oksaparlarıbi ara saklasammı dedim sonra amann boşver dedım

Kızlar bnimde bugun 1de görüş günüm
Ayyyy güzel haberlerle gel inşşaaaallh canım haberdar et bizi
Kızlaar bugün kontrol günü 32+6yız inşallah her şey yolundadır nstye bağlar mı sizce
Güzel haberlerle gel Allahın izniyle canım sende inşallah bence bağlayabilir kuzum

Kızlar dogum paketimde diyetisyen ve psikolog muaynesi var birer defalık sizce kullanayım mı haklarımı diyetisyene giderim büyük ihtimal kilo icin degil de süt arttırıcı veya kalitesini arttırmak için beslenme listesi ayarlarız üşenmezsem psikolog için gitmem heralde 1 seansta birsey olacagini sanmiyorum sonrasinda dogum zamani tekrar gidemem oyle 1 seansta ufku genisleyen var mi

Hahah kız bence etinden sütünden fayadalan boşver git en olmadı görümce kv çekiştirip çıkarsın

Seni şuan programlarda ki dış ses olarak kullanmak istedim hahah içimdekileri pat pat söyledin

Sen çağırmk zorunda değilsınki cnm, sen git k. V
Mağduru oyna bıraz boşver canının kıymetini bil nekdar ince düşünsen yaramassın cunku, böyle yapanlar daha kıymetli

Bebişi baş aşağı olan kızlar 34-35 haftalarda bu pozisyonda ara ara yatmaya başlayın bebeğin kanala yamuk girmemesini sağlıyormuş
Kız bnım bebiş döndümü naptı. Agrı hissedıyorum asagıda, acayıp baskı var dünden beri, habire wcdeyım, kurcalayıp kurcalayıp duruyor orayı, pozisyon kargaşası yaşıyorum, ayagı kafası nerde çözemıuorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…