2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hahah valla bende öyleyim kasıklarımda vurma hareketleri hissediyorum ama ayaklarimi yoksa kafası orda elleriylemi yapıyor beynim yandı anlamaya çalışmaktan hıçkırıklara da kasıklarımda

Hahah valla bende öyleyim kasıklarımda vurma hareketleri hissediyorum ama ayaklarimi yoksa kafası orda elleriylemi yapıyor beynim yandı anlamaya çalışmaktan hıçkırıklara da kasıklarımda
Benimde hıçkırıklari kasikta cnm ama sordum cumartesi günü hala donmemisti solda kafası sağda ayaklari yan gelip yatıyordu

bende tedirginim suşiden kaynaklı ya pişmişinden yesem mi yemesem mi diye ama enn güzeli dediğim gibi giyinip süslenip güzel bir restoranda keyifle yemek
Ay ben de niyeyse suşi'yi restoranda yemeyi değil evde dizi - film keyfi yaparken yemeyi o kadar çok seviyorum ki anlatamam. Keyif alıyorum.

Cnm bnce tek seansta olsa git k. V terötüne karşı belki fikir verir, yada lohusa sendromu için

Benimde hıçkırıklari kasikta cnm ama sordum cumartesi günü hala donmemisti solda kafası sağda ayaklari yan gelip yatıyordu
Bu sipalar bence muayene zamanı yalandan yer değiştiriyor bende bı kere döndüğünü hissettim yine muayeneye gittim dedim hocam bence döndü kasıklarıma vuruyor kadın bı baktı çocuğun asagilarla alakası yok dedi yan yatıyor öylece benimde haftaya cuma muayenem inşallah donduyse yer değiştirmez

Olabilir belkide bizle oyun oynuyorlar benimde haftaya muayene 33+4 oluyorm ozmn bakalm ne diyecekler

Evet 1 seans diyetisyen bende de var bende mi gitsem acaba

Kuzu sen 2 haftada bir kontrole geçtin mi hadi hayırlı haberlerle gel benimde haftaya cuma
Cnm zten bnım hep 2 haftada birdi kontroller daha dogrusu bunu ben ayarladım, doktor bna hiç demedi ayda 1 gel yada artık 2 haftaya 1 düşelim gbisinden. Çok rahat adam yaa.
Bn kafama gore gttım hep

Cnm zten bnım hep 2 haftada birdi kontroller daha dogrusu bunu ben ayarladım, doktor bna hiç demedi ayda 1 gel yada artık 2 haftaya 1 düşelim gbisinden. Çok rahat adam yaa.
Bn kafama gore gttım hep
Ayy ne güzel kız ben 3 haftada gidince bana niye erken geldin diyor geçen gebelerine sordum doktor ne zaman 2 haftada bir çağırmaya başlıyor diye 38 dediler dedim zaten doguruyorsun 2 hafta sonrasına bende cuma 32+5 oluyorum ama 35 haftaya randevu aldım diycem hocam ben 2 hafta sonra gelmek istiyorum parasıyla değil mi kardeşim nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…