2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben başta aman onlara gitmem zaten olsa nolur olmasa nolur diyodum da simdi dusununce sut icin diyetisyen ise yarar sanki
Vallahi bu kilolar nasıl gitçek ben bilmiyorum 29. Haftada 11 kilo aldım geceleri aşırı iştahım açılıyor hep yiyorum zaten yemeği seven insandım hamilelik tam oldu bakalım bugün doktorumdan azar yicekmiyim

Ya güzel bir liste buldunuz mu inşallah nasip olursa gebeliğimin ilerleyen döneminde alışveriş yapmak üzere bir listeden ilerlemek istiyorum. :)
Liste dediğime bakmayın e bebekte geze geze aldım büyük bir mağazasına gittim sonrasında da çevreme sorarak hallettim her şeyini

Hahan yok be gayet güzel akıcı konusuyorsun maşallah olur o kadar arada eşin Azerice biliyor mu onunla nasıl iletişimin
Yok kız nerden biliyor bazı sözler sadeceAslında kafasını çalıştırmak istemiyor sanki ben nasıl öğrendimki dizilere bakarak konuşmayı kendim öğrendim..mesela eşime desem toyuk bana diyor ne??diyorum ya kafanı çalıştır tavuk işteİletişim ben çok iyi konuşuyorum kp kv diyor sanki hiç Azeri diğilsin

İnşallah bakalım saat 13:00 da randevu heyecanlandım 3 hafta önce gitmiştim en son 5 gün önde gidiyordu bakalım durumlar nasıl

Kilo gider onu hic takma kafaya bende 31+4de +10 kiloya çıkmıştım ama orantili almadim son 2 ayda 6kg almisim gerci benim hareket kisitlamam var ev isi yuruyus falan yapamiyorum ona ragmen laf ediyo doktor daha napim ac mi kalsin bebem aman cok takma doktoru sen

Tabi hareketsizlik daha da etkiliyordur diye düşünüyorum benimde pek hareket ettiğim sayılmaz yürüyüş falan yapamıyorum belim den bacağıma ağrı vuruyor topallatıyor beni vallahi bugün onu da sorucam doktora 2 haftadır iki iş yapayım hemen belimden bacağımın üstüne basarken başlıyor acı üstüne basamıyorum

İnşallah bakalım saat 13:00 da randevu heyecanlandım 3 hafta önce gitmiştim en son 5 gün önde gidiyordu bakalım durumlar nasıl
Oy oy maşallah yine öndedir canım inşallah
Nst sokarsa ilk heyecan olur ayy

Hahaha benim eltim de oturuyordum dur burdan demişti bende duruyorum zaten dedim megersem kalk demekmis bizim ki de benden iyi Türkçe konuşuyor şimdi ufak kızı var sinirlenince booooyy diyor falan bayılıyoruz telefonun şarjı bitince zaryatkam ölüp diyorum bende aslinda çok eğlenceli bı dil bide Rusça kelimelerde çok var aralarında eşin öğrense güzel olur

Benimde 6ay için lastikli çarşaf almam laxım cuma bim e gelecek onşara bakacağım çünkü internette mağazalarda çok yüksek fiyatlı

Zaten eşime dedim oğlun her iki dili öğrenicek mecbur o zaman sende öğrenmelisin ben çok okudum araştırdım acaba türkcemi oğlumla konuşayım ama bir psikolog doktordan instaqramda okudum anne en iyi bildiği dilde konuşmalı çocukla çocuk hiss ediyormuş o sevgiyi anneden babada kendi dilinde konuşması hiçbir sorun olmuyormuş her ikisinide iyice öğrenicek çocuk...annemde diyorki Rus dilinde konuşucam onunla yok artık diyorum dur diyorum zamanlaBirde kuzum türklerde Rus dili çok kelime kullanıyorlar mesela şifonyer türk sözü diğilki bunun gibi çok var şimdi aklıma bu geldi

Benim ilk çoçuğum 20 aylık, pestilim çıkmış durumda. İlk hamileliğimde prensesmişim resmen. Şimdiyi anlatmak istemiyorum

Kızlar ben çıktım şimdi, Nstye bağlandım yine gayet iyi dedi. 46 cm, 2 kilo olmuşuz 31+6 haftalık olduk, ama maalesef ki suyumuz azalmış çok hastalandığım için de olabilir dedi doktor. Bol bol su iç dinlen dedi. Suyu azaldığı için hareketlerinde azalma hissetmiş olabilirsin dedi. Onun dışında her şeyi iyi çok şükür..

Benim ilk çoçuğum 20 aylık, pestilim çıkmış durumda. İlk hamileliğimde prensesmişim resmen. Şimdiyi anlatmak istemiyorum
Bebeğin de küçük olunca daha da zor cnm Alah yardmcn olsn 4 5 yaşına kadar çocuklar annelerin yakasından ayrılmıyor yatıp uzanmalarina bile müsadere etmiyorlar malesf benim kızım 6 yaşında biraz daha iyiyiz azcık yatayım dinleneyim deyince tamm annecim diyor çok rahatsız etmiyri

Maşallah canım kilosuna bol bol dinlen suyunu iç inşallah

Kızlar ben şimdi kendi çantamı yavaştan yapıyordum da 2 tane lohusa takımı koydum biri uzun kollu biri kısa kollu ama sanki az oldu sezeryan sonrası kanama olursa pijama kan olursa 2 tane hastanede harcasam evde de bir tane temiz takım bulunsa mı ki evdeki pijama takımım da çok fazla almak istemiyorum ama baktım hiçbirinin içine giremiyorum hepsi S- M benden ben olmuşum 2 XL beden sezeryan sonrası bir anda M bendense düşemeyeceğim göre sizce bir tane daha takım alayım mı ?

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı. Tam 33 hafta 2.077 kg 43 cm. Doktorum doğum randevusunu oluşturdu. Allahtan bi mani çıkmazsa 26 Şubat sabah 7.30 da oğluşumu kucağıma alıcam Allahın izniyle
Ayy maşallah canım çok güzel tarihini almışsın Allahın izniyle kavuş bebeğine sağ Salim

Ben hastanede en az 3 takım kullandım. Ama şöyle söyleyeyim yani illa takım mi olmalı? Normal pijama altı da kiyabilirsin birkaç tane yedek olarak. Benim kanamam coktu ve pijamalarima çıkmıştı o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…