2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bence 2 tane yeter canım yıkar yıkar giyersin zaten bebek için makine çalışacak ben de 2 tane aldım birini çok sevdim burada sizden görmüştüm

Likapa Penye Önden Düğmeli Hamile Lohusa Kısa Kol Pijama Takımı

Benim de 30 da gittiğimde 5 gün önde çıktı bugün 32+6 da gittim 32+2 çıktı. Doktor yanılmalar oluyor haftasıyla uyumlu olması yeterli dedi bence bebeğinin sıkıntısı yok normaldir
Oğlumun gunluğune baktım şimdi
sat: 32 haftalıkken 1600 gr'mış, bide 1 hafta gerıden gelıyordu hep. Oğlum 32 den 35+2 ye kadar 850 gr almış
Sıkıntı yok dedi çok şukur

Kızlar dünden beri ayağa kalktığımda yürümemi zorlayan arka bacak ağrım var bir de ellerimde sızlama var doktoruma yazdım ilaç önerir misiniz diye ama yarın hastaneye çağırdı bunun için de gidesim yok herkesin ağrıyor çünkü şimdi gitmesem de olmaz tembelliğim üzerimde

Magnezyum alıyor musun canım ,
Yine de bi git için rahat etsin her ihtimale karşı bi baksın kuzum doktor

Az kaldı kızlar ya hiç hazır değilim bende .. valiz hazırlayan var mı
Benim her şeyim hazır canım ilk hastane çantasını hazırladık erken doğum riskim vardı bir ara o yüzden erken hazırladık. Ama bütün kıyafetlerini de yıkayıp kuruttuk sadece ütülemesi kaldı, odası da hazır detaylı temizlendi kapısı kapatıldı ama doğuma yakın bir tekrar temizlenir. Sen de en azından hastane çantanı hazırla canım bence burada hazırlamayan kalmamalı

Magnezyum alıyor musun canım ,
Yine de bi git için rahat etsin her ihtimale karşı bi baksın kuzum doktor
Yok almıyorum canım işte o yüzden aslında magnezyum önermesini bekledim ama çağırdı maalesef. Aslında içim rahat hemen hemen çoğu hamile bu durumu yaşıyor bir risk olduğunu sanmıyorum zaten o yüzden gidesim yok ama çağırdığı için mecbur gideceğim artık

Bencede bir şey yoktur canım magnezyum eksikliğinden oluyor genelde bakalım takviye ne önerecek

Tikabasa canım maşallah, kafana takma bizimde öyleydi biliyorsun kuzum, 5 gün geridendi 28.haftaya kadar o dönem şekerim yükseldi ondan bir kaç gün öne geçti. Şeker çıkmasa bende bizimde öyle devam edecekti. Benimde öyle oldu canım gittiğimde 1500 dü iki hafta sonra 1720 oldu yani 220 gram almış oldu 2 haftada

Bencede bir şey yoktur canım magnezyum eksikliğinden oluyor genelde bakalım takviye ne önerecek
Belki yine tansiyon durumundan şüphelenmiştir ama tansiyonumu normal ölçüyorum hep neyse gideyim de doktorun içi rahat etsin

Cnm ben şekerım oldugunu düşünmüyorum artık.
Suyu fazla değil, bebiş iri değil, şekere dair bi olasılık yok. Bugun ne olur ne olmaz kahvaltı edip bı baktırayım dedim normal çıktı, ki zaten şekere takılmıyordum. Tansiyonumu sordu. Hep düşük taşıyorum dedim. 10a 6 falan. Haftayada vajınal rahım agzını ölçtürürsem içim bayaa rahat eder.
Kafası aşagıda oldugu için ölçemedi bugun rahim agzını tam

4, günüde kafana takma kuzum normal yani şükür bak ne güzel aman aman olmasın birsey sürecimiz az kaldı rahat rahat atlatalım bu süreci. Karından baktı mı vajinal ölçüme. Ona birsey dedi mi. İnşallah oda iyidir canım, kafana takma,

Cnm vajınal haftaya bakıcak, bugun bebişin kafası aşagıda oldugu için rahim agzını tam ölçemedi.
4 gün olayını çok takmıyorum aslında ama 1650 deyınce az gbı geldi bırden. Yoksa çok şukur kilosu ilerliyor

Kızlar bana hep sıcak sabaha kadar üstü açık uyuyorum mesela şimdi fena sıcak bana anneme soruyorum sıcakmı sana hayır diyor sen gebelikten dolayı öylesin..eşime söylicem dışarıya çıkartsın beni soğuk karda bile yürürüm montsuz o kadar sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…