2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende öyleyim canım özellikle geceleri eşim kat kat giyinir evde ben çıplak gezsem yeridir gece üstümü hiç örtmüyorum açık uyuyorum odanın kapısını da açıyorum uyurken bir de uyumadan önce odanın camını açıp havalandırıyorum uyurken de kombiyi 30 a düşürtüyorum yoksa sıcaktan uyuyamıyorum bütün gece sırılsıklam terliyorum eşim çok şaşırıyor bu duruma ama şükür hiç bu yüzden hasta olmadım ama sıcak beni mahvediyor sıcak olsun hemen burnum tıkanır

Bende yanıyorum hormonlardan galiba herkes üşüyor ben diyorum sıcaak

Evet canım bende öyleyim üstü açık yatıyorum sabaha kadar ateş basıyor hormonlardandır

Yok benim eşim dışarıya bile kat kat giyinmeyi hiç sevmez..ama mesela gece üstümü örtüyor bana diyor soğuk olucak sana ya diyorum nerde soğuk görmüyormusun diyorum ter su içindeyim Allah'tan burnum tıkanmıyor şükür..hiç yazda bile terlemeyen birisiyim ben

Bana da havalar iyiymiş gibi geliyor hep canım . Eskiden donardım çift kat giyinir. Kat kat örtünür yatardım. Şimdi eşim annem falan üşüyünce tuhafıma gidiyor havayı sıcak hissettiğimden

Bana da havalar iyiymiş gibi geliyor hep canım . Eskiden donardım çift kat giyinir. Kat kat örtünür yatardım. Şimdi eşim annem falan üşüyünce tuhafıma gidiyor havayı sıcak hissettiğimden
Havalar bizde soğuk geçmiyor ama o kadar sıcakta diğil annem patik bile giyinmişbana sıcak diye 40 yukarıya kombi yakmıyorum

B Buddy x siz gecelik almadınız mı sezeryandan sonra pijamayla zorlanan çok bir de ocak grubunda okudum sezeryandan sonra depende izin vermemiş doktorlar

Havalar bizde soğuk geçmiyor ama o kadar sıcakta diğil annem patik bile giyinmişbana sıcak diye 40 yukarıya kombi yakmıyorum
Böyle iyiymiş aslında üşümemek. Seneye kış eski halimize döneriz heralde annem klimayı açıyor üşüdüğünde bi de yüksek açmış geçen ben sıcaktan duramadım suratım kıpkırmızı oldu ateş bastı kapattırdım

Üşümemek iyi evet ama bu kadar sıcakta nefesim kesiliyor sankiBende aşağı edeyim ya kombiyi

Benim eşim yaz kış sıcak bağımlısı ben tam tersi oldum olası hiç sevmem sıcağı iyikide kışa denk geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…