2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aslında havada sıcak değil biraz daha soğuk geçiyor sanki bu kış gece kıçımı yorganın altından çıkarıyorum donuyor koyuyorum yanıyor hormonlar halay çekiyor
Ay aynen . Menapozda da böyle oluyor diyorlar ya bi üşüyoruz bi terliyoruz

benim derdim geceleri. Bende gebelik öncesi de huzursuz bcak sendromu vardı şimdi 2 kat arttı. Magnezyum da içiyorum ama nafileee haram oldı uykular
Benim eşimde de oluyor bazen hep olmuyor. Arada bir sendromu tutuyor. Bacak kasmaktan uyuyamıyor. Magnezyum ben de içiyorum ama bişeye yarıyor mu yaramıyor mu anlamadım

benim derdim geceleri. Bende gebelik öncesi de huzursuz bcak sendromu vardı şimdi 2 kat arttı. Magnezyum da içiyorum ama nafileee haram oldı uykular

Benim eşimde de oluyor bazen hep olmuyor. Arada bir sendromu tutuyor. Bacak kasmaktan uyuyamıyor. Magnezyum ben de içiyorum ama bişeye yarıyor mu yaramıyor mu anlamadım
Hergün birer sade soda için kızlar doktorum önerdi banada

Reklam yapmış işte
Bu ara komple hepsine sinir oluyorum bizim beşikle arabayı kp hediye alacak. Görümcem gitmiş 1000tllik beşik falan bulmuş onları atmış kvye. 1000tllik beşiğe sen koyar mısın acaba bebeni İyi olsa neyse dicemm bende kvye beğenmedim bunları benim zaten alacaklarım belli dedim

ay çok illet bir şey ama. Oturma odasındaki kanepede yatınca hemen geçiyor nedense ama eşimin yanında yatmak istrdiğimden çekiyorum hep bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…