2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Şu an 9+4 canım benim , senin
Şu an 9+4 canım benim , senin?
Canım benimde 9+5

Canım çok yükselmemiş 130un üstünde değil ama limonlu su içersen normal değerlere gelir çok üzme kendini onlar baba oğul tartışır barışır sen bebeğini düşün çok geçmiş olsun
Korktum bi an sonra sakinleşmeye çalıştım 10lara düştü bir şekilde çok teşekkür ederim kuzum

Gebelikte hangi vitaminleri alıyorsunuz kızlar? Doktorum bana demiri gebelik boyunca kullanacaksın dedi ama siz de durumlar nedir
12.hafta bitti bizimde. Geçen hafta kontrol vardı . Folikasit bırakalım dedi. Yeni bir şey verdi, içeriğinde balık yağı, folikasit, vitaminler falan var. Ayrıca D vitamini damla verdi

Kızlar merhaba, 12+4 haftalığım. 10+2 günden beri kasık ağrılarım oluyor hergün olmasada 2-3 günde bir mutlaka oluyor. Uzun sürmüyor ama o gün tabiki dinlenerek geçirmek zorunda kalıyorum. dayanılmayacak gibi olmasa sürekli uzanmak zorunda kalıyorum. Doktorum perinatolog ve bu durumun doğal olduğunu söylüyor ağrıların ileri ki haftalarda dahada olacak diyor. Benim gibi bu durumu yaşayan varmı? Bu ağrılar normal mi?

Benim de devam . Her an regl olacakmışım gibi belim ağrıyor

Canım bende 10+3 haftadayım bir kaç gündür rahimde ağrılarım başladı wc ye bile kalksam ağrıyor otursam ağrıyor sadece yatınca geçiyor bir de kuyruk sokumum hala ağrımaya devam ediyor yarın randevu aldım doktora gideceğim bi ama normal diyorlar rahim büyüyor yukarı çıkıyor falan diyorlar

o ağrıları hissettiğin an yemek temizlik vs bile yapma hep dinlen ben biraz önemsememiştim o haftalarda ve biraz kanamam oldu allahtan kese dışında küçük bi kanama alanıydı bir gün önlem amaçlı hastanede yattım hemen kesildi de zaten. Lütfen bu söylediklerimden sakın etkilenme bu kişiye özel bişey. Benim sana tavsiyem o ağrılar bi süre olacak annen vs yakınsa bi süre onlarda kalıp senin sürekli uzanmam. Ben kanamadan sonra 2 hafta sadece yattım çok şükür iyiyim ama dediğim gibi hafif ağrılar devam ediyor doktorda normal diyor.

Benim de devam . Her an regl olacakmışım gibi belim ağrıyor
Aynılarını yaşadım o haftalarda regl ağrısı gibi vuruyordu dinleneceğiz sanırım. Az önce arkadaşa da yazdım. Ben ufak problem yaşadım şükür atlattım ama ağrılar hafif beni yormayacak şekilde devam ediyor sanırım dinleneceğiz mümkün olduğunca sizde hiç bişi yapmayın.

Benim zaten tüp bebek ve ikiz olduğu için hiç iş yapmıyorum hep aileler eşim yağıyor ben sadece wc ,biraz yürüyüş doktor izin verdiği sürece, yemek için kalkıyorum ayağa diğer türlü 10 haftadır diz kapaklarımı hiç kurmadım diyebilirim o konuşa çok şanslıyım şükür ki. Bir de 2 kez kanama geçirdim birinde benimde hastanede yatışım yapıldı şükür geçti bir daha olmadı ama tüp bebek doktorum bol bol yatıp dinlenmem gerektiğini ve günde mutlaka 3 lt su içmem gerektiğini söylüyor hep dediğiniz gibi direk dinlenme veriyorlar bir de stres asla istemiyor. İnşallah daha rahat süreçlere geçeriz bu ağrılar benim için önemli değil yeterki bebeklerimiz iyi olsun önemli olan o hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

İkiz gebeliklerde genelde kanama görülmesi normak olarak karşılanıyor. Zaten şu kanamanın neden kaynaklı olduğunu hiçbi doktor bilmiyor. Aminnnntek dileğim şu günleri sağlıklı bir şekilde atlatmak, bende hep öyle diyorum bebeğim iyi olsun ağrı çekeyim. Sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir doğum sağlıklı hayırlı evlatlarımızı zamanında kucağımıza alalım inşallah

Yaa, benim eşim de bana yaklaşmıyor bebek var bir şey olur diye, ama benim acayip moralim bozuluyor beni arzulamadigi için. Kendimi çok kötü hissediyorum çok uzaklaştı cinsellik anlamında benden

Yaa, benim eşim de bana yaklaşmıyor bebek var bir şey olur diye, ama benim acayip moralim bozuluyor beni arzulamadigi için. Kendimi çok kötü hissediyorum çok uzaklaştı cinsellik anlamında benden
Öyle düşünmeyin bence çok doğal böyle düşünmesi. Benimki ağzıyla söyledi korkuyorum orada bebek var diye. Ama çok istiyorum diye. Konuşursanız rahatlarsınız belki

Hayır canın öyle hissetme doktor direk bana yasak koydu mesela kanama alanım olduğu için, doktor rahimin kasılmaması lazım dedi aslında bana kalırsa dedi 12 hafta dolana kadar ben normal giden gebelikte bile önermiyorum dedi. Eşimde zaten korkuyor şuan ama üzülme sonuçta bebeklerimiz için asla kendini kötü hissetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…