2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yaa, benim eşim de bana yaklaşmıyor bebek var bir şey olur diye, ama benim acayip moralim bozuluyor beni arzulamadigi için. Kendimi çok kötü hissediyorum çok uzaklaştı cinsellik anlamında benden
Emin olun sadece sizin eşiniz böyle değil . Başlarda bu durum benim de canımı sıkıyordu ama artık babalık yüklenmiş demek ki ona da diye seviniyorum

Kızlar nub’tan anlayan biri yorum yapsın ya. İşaretlediğim 2 yeşil ayakları bence , pembe yer nubu ise düz gibi duruyor kız mı sizce? Yoksa o pembe şey direkt pipisi mi

Eklentiler

• 15c2d266-c577-4bbc-b84e-5c0b6197fb2d.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 121
Kızlar nub’tan anlayan biri yorum yapsın ya. İşaretlediğim 2 yeşil ayakları bence , pembe yer nubu ise düz gibi duruyor kız mı sizce? Yoksa o pembe şey direkt pipisi mi
Canım nub dan anlamıyorum ama kafa yapısı olsun kese duruşu olsun 2 tane erkek yeğenim var benim içime bu ultrasona bakınca erkek doğdu nedense sağlıkla gelsin inşallah

Canım nub dan anlamıyorum ama kafa yapısı olsun kese duruşu olsun 2 tane erkek yeğenim var benim içime bu ultrasona bakınca erkek doğdu nedense sağlıkla gelsin inşallah
Amiiiin sağlıklı olsun yeter tabi ama insan merak ediyor ya Dr.Mehmet bozun videolarına bakıyorum sabahtan beri . Tüm bebeklerde var çünkü o çıkıntı

Kızlar bu tetenoz aşısı zorunlu mu herkes yaptırdı mı merak ediyorum. Bugün ayrı Bi ağırlık var üzerimde ya yataktan kalkasım yok şu günler geçsin diye dua ediyorum

Kızlar biz Eylülde nasipse yavaş yavaş başlicaz hazirliklara ilk şifonyer almayı düşünüyorum en azindan kucuk ivir zivirlari atarim icine simdi evimiz 1+1 güvenlikli sitede oturdugumuz icin eşim 2 3 sene tasinmayalim daha rahat edersiniz bahcede dedi zaten o kadar senede yanimdan ayirmam diye dusunuyorum bu şifonyer ilk seneler için yeterlidir degil mi askılı kıyafetlere zaten bizim dolapta çokça yer var

Vee sizce hangisi daha güzel gibi siyah kulplu olanin ilk cekmecesi cok cok kucuk o yuzden digeri sanki daha mantikli gibi ama bilemedim

Eklentiler

• IMG-20230827-WA0004.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG-20230827-WA0005.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar bu tetenoz aşısı zorunlu mu herkes yaptırdı mı merak ediyorum. Bugün ayrı Bi ağırlık var üzerimde ya yataktan kalkasım yok şu günler geçsin diye dua ediyorum
Beni aile hekimliginden aradilar 20. Haftada cagirdilar zorunlu degil istenmiyorsa yapilmiyo ama doktorlar yaptirilmasi taraftari ben doktoruma soracagim yapilmasi veya yapilmamasi durumlari ogrenip ona gore karar veririm ama yaptirirm buyuk ihtimal

Beni aile hekimliginden aradilar 20. Haftada cagirdilar zorunlu degil istenmiyorsa yapilmiyo ama doktorlar yaptirilmasi taraftari ben doktoruma soracagim yapilmasi veya yapilmamasi durumlari ogrenip ona gore karar veririm ama yaptirirm buyuk ihtimal
Bende kararsızım, burada da çok okudum kimi doktor hamilelikte aşı tamamen saçmalık diyor kimi yapılsın diyor. Bende doktorumla görüşüp ona göre karar vereceğim hakkımızda hayırlısı

Bende kararsızım, burada da çok okudum kimi doktor hamilelikte aşı tamamen saçmalık diyor kimi yapılsın diyor. Bende doktorumla görüşüp ona göre karar vereceğim hakkımızda hayırlısı
yani yapılsın diyen doktorda o kadar sene okumus yapilmasin diyen doktorda okumus hangisine inanicaz isimiz zor bakalim kalbimiz ne istiyosa artik

Ben olsam çekmecesi geniş olanı alırdım

Yok demedi hic ac tok vs ol diye yeni goruyorum kusura bakmayin sabah ac karnina verdim ben
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Ben mecburen saat 4-5 gibi verebiliyorum eşimle gittiğim için o saatler uygun oluyor aç olamam zaten de acaba öncesinde yenmemesi gereken şeyler var mı diye merak ettim inşallah sonuçlarımız güzel sağlıklı çıkar

Yaaa bence bu bebiş erkek, ben anlamıyorum nub’dan ama içime erkek doğuyor canım sağlıklı olsunda sen bir dahaki kontrole ne zaman gideceksin sana belki söyler

Ben yarın sağlık ocağına bildirmeye gideceğim ama vakti geldiğinde yaptıracağım ben

Sağdaki kesinlikle daha sade ve cool. Ayrıca ileride her şeyle daha rahat takım yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…