- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Emin olun sadece sizin eşiniz böyle değil . Başlarda bu durum benim de canımı sıkıyordu ama artık babalık yüklenmiş demek ki ona da diye seviniyorumYaa, benim eşim de bana yaklaşmıyor bebek var bir şey olur diye, ama benim acayip moralim bozuluyor beni arzulamadigi için. Kendimi çok kötü hissediyorum çok uzaklaştı cinsellik anlamında benden
Canım nub dan anlamıyorum ama kafa yapısı olsun kese duruşu olsun 2 tane erkek yeğenim var benim içime bu ultrasona bakınca erkek doğdu nedense sağlıkla gelsin inşallahKızlar nub’tan anlayan biri yorum yapsın ya. İşaretlediğim 2 yeşil ayakları bence , pembe yer nubu ise düz gibi duruyor kız mı sizce? Yoksa o pembe şey direkt pipisi mi
Amiiiin sağlıklı olsun yeter tabi ama insan merak ediyor yaCanım nub dan anlamıyorum ama kafa yapısı olsun kese duruşu olsun 2 tane erkek yeğenim var benim içime bu ultrasona bakınca erkek doğdu nedense sağlıkla gelsin inşallah
Bende hep onu izliyorum yaaAmiiiin sağlıklı olsun yeter tabi ama insan merak ediyor yaDr.Mehmet bozun videolarına bakıyorum sabahtan beri . Tüm bebeklerde var çünkü o çıkıntı
Ay biz bu 9 ayın sonunda kadın doğum uzmanı olcaz gibi duruyorBende hep onu izliyorum yaa
Beni aile hekimliginden aradilar 20. Haftada cagirdilar zorunlu degil istenmiyorsa yapilmiyo ama doktorlar yaptirilmasi taraftari ben doktoruma soracagim yapilmasi veya yapilmamasi durumlari ogrenip ona gore karar veririm ama yaptirirm buyuk ihtimalKızlar bu tetenoz aşısı zorunlu mu herkes yaptırdı mı merak ediyorum. Bugün ayrı Bi ağırlık var üzerimde ya yataktan kalkasım yok şu günler geçsin diye dua ediyorum
Bende kararsızım, burada da çok okudum kimi doktor hamilelikte aşı tamamen saçmalık diyor kimi yapılsın diyor. Bende doktorumla görüşüp ona göre karar vereceğim hakkımızda hayırlısıBeni aile hekimliginden aradilar 20. Haftada cagirdilar zorunlu degil istenmiyorsa yapilmiyo ama doktorlar yaptirilmasi taraftari ben doktoruma soracagim yapilmasi veya yapilmamasi durumlari ogrenip ona gore karar veririm ama yaptirirm buyuk ihtimal
yani yapılsın diyen doktorda o kadar sene okumus yapilmasin diyen doktorda okumus hangisine inanicaz isimiz zor bakalim kalbimiz ne istiyosa artikBende kararsızım, burada da çok okudum kimi doktor hamilelikte aşı tamamen saçmalık diyor kimi yapılsın diyor. Bende doktorumla görüşüp ona göre karar vereceğim hakkımızda hayırlısı
Ben olsam çekmecesi geniş olanı alırdımKızlar biz Eylülde nasipse yavaş yavaş başlicaz hazirliklara ilk şifonyer almayı düşünüyorum en azindan kucuk ivir zivirlari atarim icinesimdi evimiz 1+1 güvenlikli sitede oturdugumuz icin eşim 2 3 sene tasinmayalim daha rahat edersiniz bahcede dedi zaten o kadar senede yanimdan ayirmam diye dusunuyorum bu şifonyer ilk seneler için yeterlidir degil mi askılı kıyafetlere zaten bizim dolapta çokça yer var
Vee sizce hangisi daha güzel gibi siyah kulplu olanin ilk cekmecesi cok cok kucuk o yuzden digeri sanki daha mantikli gibi ama bilemedim
Yok demedi hic ac tok vs ol diye yeni goruyorum kusura bakmayin sabah ac karnina verdim benSize başka bilgi verdi mi testten şu kadar gün önce yiyip içmemeniz gereken bişeyler var mı?
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Ben mecburen saat 4-5 gibi verebiliyorum eşimle gittiğim için o saatler uygun oluyor aç olamam zaten de acaba öncesinde yenmemesi gereken şeyler var mı diye merak ettimYok demedi hic ac tok vs ol diye yeni goruyorum kusura bakmayin sabah ac karnina verdim ben
Yaaa bence bu bebiş erkek, ben anlamıyorum nub’dan ama içime erkek doğuyor canım sağlıklı olsundaKızlar nub’tan anlayan biri yorum yapsın ya. İşaretlediğim 2 yeşil ayakları bence , pembe yer nubu ise düz gibi duruyor kız mı sizce? Yoksa o pembe şey direkt pipisi mi
Teyzesi peki biz sence kız mıyız erkek miBende hep onu izliyorum yaa
Çok teşekkürler canımYaaa bence bu bebiş erkek, ben anlamıyorum nub’dan ama içime erkek doğuyor canım sağlıklı olsundasen bir dahaki kontrole ne zaman gideceksin sana belki söyler
Maşallah bu da erkek gibiTeyzesi peki biz sence kız mıyız erkek mi
Ben yarın sağlık ocağına bildirmeye gideceğim ama vakti geldiğinde yaptıracağım benKızlar bu tetenoz aşısı zorunlu mu herkes yaptırdı mı merak ediyorum. Bugün ayrı Bi ağırlık var üzerimde ya yataktan kalkasım yok şu günler geçsin diye dua ediyorum
Sağdaki kesinlikle daha sade ve cool. Ayrıca ileride her şeyle daha rahat takım yapabilirsinKızlar biz Eylülde nasipse yavaş yavaş başlicaz hazirliklara ilk şifonyer almayı düşünüyorum en azindan kucuk ivir zivirlari atarim icinesimdi evimiz 1+1 güvenlikli sitede oturdugumuz icin eşim 2 3 sene tasinmayalim daha rahat edersiniz bahcede dedi zaten o kadar senede yanimdan ayirmam diye dusunuyorum bu şifonyer ilk seneler için yeterlidir degil mi askılı kıyafetlere zaten bizim dolapta çokça yer var
Vee sizce hangisi daha güzel gibi siyah kulplu olanin ilk cekmecesi cok cok kucuk o yuzden digeri sanki daha mantikli gibi ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?