2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kulpsuz olan güzelmiş

B Buddy x Yaş 37
Sat 28/08/2023
Kese 5+5
Kalp atımı 8+0

Listede olmadığımı farkettim B Buddy x
Yaş 39
Sat:20 hazira
Kese 6+1
Kalp atışı 7+4

Hayır ya bende 9 haftalığım aslında genoks ile görüştüm ama şikayetlerde gördüm o yüzden bilemedim siz konuştunuz mu
Ya benim doktorum genoksu öneriyor, Genoksun kendi tanı merkezi varmış Ankara’da oraya gönderiyormuş. bende 9+5 im haftaya çarşamba kontrolde konuşur demişti. Bende açıkçası bilmiyorum nerde yaptıracağım.

Yaa, benim eşim de bana yaklaşmıyor bebek var bir şey olur diye, ama benim acayip moralim bozuluyor beni arzulamadigi için. Kendimi çok kötü hissediyorum çok uzaklaştı cinsellik anlamında benden
Bnım eşim istekli, istıyor ama bn uzaklaştrıyorum mecburen
O riski alamam zten zor hamile kaldım
Yaşlarımızda var

Ultrason fotosu yorumları mı erkek herkesin yoksa öylesine içine mi doğuyor bu arada ben sadece ikili test yaptırdım fetal dna yaptırmadım
Herkesin içine doğuyor. Kim duysa erkek olacak diyor, ultrasyon resminden kız diyen de var erkek diyende, ama ailemiz etraf herkes erkek diyor

İnsallah ben de pozitif dusunmeye calisiyorum

Yaa, benim eşim de bana yaklaşmıyor bebek var bir şey olur diye, ama benim acayip moralim bozuluyor beni arzulamadigi için. Kendimi çok kötü hissediyorum çok uzaklaştı cinsellik anlamında benden
Valla ben de aşırı isteksiz biri oldum birkaç haftadır. Eşimden de aynı performansı bekliyorum

Valla ben de aşırı isteksiz biri oldum birkaç haftadır. Eşimden de aynı performansı bekliyorum
Cinsellik sadece ilişkiye girmek değildir, yani ne bileyim çok da açamayacagim ama öpüşmek, dokunmak, sarılmak bunlar da bir şekilde yapılabilecek şeyler ama benim ki asla yanaşmıyor, sanırım gerisi gelecek korkusuyla yanaşmıyor:) ben zaten uyu uyan, bulaşıkları hallet yat, kalk camasir as yat, yemek yap yat, ay vallahi yatak döşek halimdeyim ama azıcık ilgiyi de bekliyorum

Reactions: The
Benim önceden düşüklerim olmasına bakmayarak şimdi desemki ya boş ver ilişkiye sorun yok hemen hazır yaniama işte sarılmalarla idare ediyorum kendisini zaten kendiside korkuyor görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…