2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Arkadaşlar bana doktorum sadece iki marka soda iç oda her gün içme dedi, biri inişdibi bir Beypazarı

İyi aksamlar kizlar beni ishal tuttu afedersiniz acile geldim kadindogumcu alttan bakmak istedi kanama varmi etkilemismi diye bende 10 haftalik diye kabul etmedim normal karindan bakti bebegimin kalp atisi var haftasiyla tam uyumlu...
Şunu sormak istiyorum ishalde dusuk tehlikesi olur mu kanama alani var mi diye bakilsamiydim alttan

İshalden bebeğin etkilenmesini bilemedim neden etkilensin ki. Kabızlık olsa bi nebze ıkındığını falan düşünmüştür anlarım ama ishalde kanama bilemedim canım alakasız geldi bana. Kanama alanı karından ultrasonda da görülebilen bir şey zaten karından bakıp görmediyse kanama alanı yoktur yine de yatıp dinlenin bir süre bol su için

Valla kızlar bnım bulantım faln yok çok sukur
İlk hamileliğimde de yoktu
İnşallah olmaz bundan sonra ama sureklı ağzımın tadı yok, agzım zehır gbi
Ne yesem zehir.. Hersey kokuyor, Çoğu şeyi yıyeblıyorum ama..
Canım incir istıyordu kaç gundur, yan komşudan bahceden kopardım, üzümlerde olmuş, bahceden domates, biber köyde guzel beslenıyorum, idrarım halaa cok bulanık tahlıl verıp baktırmam lazım, dut kurusuna devam edıyorum, inşallah gebelere zararı yoktur, çarsamba kontrolum var merak içindeyım
Cnm ishalle kanamayı bağdaştıramadım
Bnde ishal oldum 2 gun boyunca
Kanama alanı olsa karından da görürdğ doktor bnce endişelenme

Niqu cnm görüşemedık bayadır
Nasılsın, en son doktora ne zaman gittin,
Öyle canım benim ev kalabalıktı ondan pek giremedim bura ama iyi oldu banada yoksa randevumu bekleyemezdim.Bulantılarım yok sayılır her şey çok şükür yiyorum bilmiyorum bu iyimi kötümü sadece mesela şimdi her gece uyumaya giderken ağzım zehir gibi oluyor ekşi elma iyi geliyor çalışıyorum hemen uyuyayım.En son 9 haftada doktordaydım baya oldu gitmeyeli.Sende durumlar nasıl?

Merhaba canım bende de migren ağrısı sık sık oluyordu. Ancak hamilelikten sonra ekstra su içmeye özen gösterdim ve biraz başım ağrımaya başlayınca buzluğumda hep bulundurduğum jel göz bantları var( uyku bantı gibi) onu takıyorum.Gözüme ve alnıma koyuyorum.O şekilde geçiyor.Sende soğuk pressler deneyebilirsin.Çok geçmiş olsun

Kızlar eşimle babası tartıştı tansiyonum çıktı biraz. 126-96 oldu. Bu yüksek mi tansiyon. Bir problem olur mu? Acile gitmem gerekir mi

Kızlar eşimle babası tartıştı tansiyonum çıktı biraz. 126-96 oldu. Bu yüksek mi tansiyon. Bir problem olur mu? Acile gitmem gerekir mi
Canım çok yükselmemiş 130un üstünde değil ama limonlu su içersen normal değerlere gelir çok üzme kendini onlar baba oğul tartışır barışır sen bebeğini düşün çok geçmiş olsun

Sağol canim bu devletlerin acilleride bi tuaf Vallahi

Şu an 9+4 canım benim , senin?

Canim merhaba bende aynı senin gibi ishal oldum ve Cook korktum bı tarif buldum hamd olsun şak diye kesti çeyrek limon suyunu sık üzerine kuru kahve dök macun kıvamına gelsin bir tatlı kaşığı dolusu ye su yardımcı oluyor yutmana birde pirinç haşla elekten bir kaşık yardımı ile özünü çıkarıp ye leblebide iyi gelir ben bu üçünü yedim Allah şifa versin

Canım, ben de hava değişiminden 2 gün kadar süren bir ishal oldum, hatta doktora gittim, doktor ishal gebelikte beklediğimiz bir durum değildir dedi, ilaç vermedi, enfeksiyon geçiriyordur vücut dedi, hormonlardan da olur dedi, ben de evde 1 kaşık yoğurda 1 kaşık nişasta koydum yedim, haşlanmış patates, bir de muz yedim çok 2 gün sürdü geçti çok şükür ama su o kadar çok su içtim ki günde 2 litre içtim, bazen daha fazlada içtim, su iç çok önemli, geçmiş olsun canım

Ayrıca ne kadar saçma ya ne alakası var bebekle onun, benim bünyem ishal olmaya çok yatkın yediklerim harici farklı bir şey yesem hemen vücudum tepki verir, mesela kefir bana dokunuyor, içemiyorum, ishal oluyorum düzenli içince, herkesin bünyesi bence farklıdır, hemen de korkutuyor doktorlar, benim ki hiç öyle bir şey demedi, korkma hiç

Gebelikte hangi vitaminleri alıyorsunuz kızlar? Doktorum bana demiri gebelik boyunca kullanacaksın dedi ama siz de durumlar nedir

Gebelikte hangi vitaminleri alıyorsunuz kızlar? Doktorum bana demiri gebelik boyunca kullanacaksın dedi ama siz de durumlar nedir
Ben şuan 10+3 haftadayım sadece folik asit multivitamin destekli ve magnezyum içiyorum sadece vitamin olarak 12. Haftadan sonra değişecek vitaminler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…