2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Cnm bnım eşim surekli sarılıyor, öpüyor, elliyor ama bn hiç istemıyorum nedense
Sanırım hormonlardan

Konuş eşinle canım

Ben çok tüketiyordum, hatta kanamam oldu vs ne zmn sodayla ilgili araştırdım buldum, sodayı kestim çok şükür ne kasılma ne kanama alanım kalmadı, çok dediğimde günde 2 bazen 3 flndı. Evet içinde magnezyum var ama farklı maddelerde olduğundan kasılmalara sebep oluyormuş

günde 2-3 tane zaten çok. günde 1 tane verdi benim doktorum oda belli başlı markalar yani aslında soda değil doğal mineralli su yazısı olanlar onlarda hepsi değil içeriği ciddi temiz olan çok az mesela benim içtiğim ve hamilelere önerilenin markası San pellegrino soda ve ikisinin içeriği farklı zaten

Kızlar bu tetenoz aşısı zorunlu mu herkes yaptırdı mı merak ediyorum. Bugün ayrı Bi ağırlık var üzerimde ya yataktan kalkasım yok şu günler geçsin diye dua ediyorum
Ben olacağım 18 haftalıkken dediler bana 2 Ekim tarihini verdiler

Kızlar bu tetenoz aşısı zorunlu mu herkes yaptırdı mı merak ediyorum. Bugün ayrı Bi ağırlık var üzerimde ya yataktan kalkasım yok şu günler geçsin diye dua ediyorum
zorunlu değil ben ebemle görüştüm, 28. haftada boostrix aşısı vurulacağım tetanozum yerine

Beni 9 ekimde çağırdı tetenosa
Bnde gıtmeyecektim aşılara karşı tereddüt duyuyorum artık ama sanırım sezeryan esnasındaki kullanılan aletlerden dolayı yapılması grekıyor

Beni 9 ekimde çağırdı tetenosa
Bnde gıtmeyecektim aşılara karşı tereddüt duyuyorum artık ama sanırım sezeryan esnasındaki kullanılan aletlerden dolayı yapılması grekıyor
Kuzum sen sezeryan mı olacaksın? İlki mi öyleydi? Nasıl hemen karar verdin

Reactions: The
kızlar ya bu tetanoz aşı durumu, şeker yükleme vb konularda her doktorun görüşü çok farklı benim doktorum beni bilgilendirirken tüm süreci bir kağıda dökmüştü orada hafta hafta yapılacaklar yazıyordu işte ikili tarama dörtlü tarama tetanoz ve şeker yükleme gibi ben tetanoz ve şeker konusunda cok kararsızım sizin doktorlarınız ne diyor ya da bu 2. 3. hamileliği olan tecrübeli annelerimiz aydınlatabilir miiii

Ben kızımda ikili tarama testini yapardım dörtlü taramayi yaptırmadı şeker yüklemesi de yapıldı çünkü etrafımda şeker yüklemesi yapilmayip şekeri çıkan gebeler oldu bu da anne için bebek için tehlikeli bence bu hamilelikte de ikili tarama yapıldı sknti olmadığı için fenalık dna yaptirmadim şeker yüklemesi de yaptırmayı düşünüyorum

Cnm bnım ilk çocugum sezeryan
Gerçi aradan 11 yıl geçti
İstesem normalde olur ama hiç almim
Bnım tercihim sezeryan
Canım neden sezaryen tercih ediyorsun, ben çok ürküyorum o düşünceden inşallah normal için bir engel olmaz ama sezaryen olacak büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…