Cnm bnım eşim surekli sarılıyor, öpüyor, elliyorCinsellik sadece ilişkiye girmek değildir, yani ne bileyim çok da açamayacagim ama öpüşmek, dokunmak, sarılmak bunlar da bir şekilde yapılabilecek şeyler ama benim ki asla yanaşmıyor, sanırım gerisi gelecek korkusuyla yanaşmıyor:) ben zaten uyu uyan, bulaşıkları hallet yat, kalk camasir as yat, yemek yap yat, ay vallahi yatak döşek halimdeyim ama azıcık ilgiyi de bekliyorum
Konuş eşinle canımCinsellik sadece ilişkiye girmek değildir, yani ne bileyim çok da açamayacagim ama öpüşmek, dokunmak, sarılmak bunlar da bir şekilde yapılabilecek şeyler ama benim ki asla yanaşmıyor, sanırım gerisi gelecek korkusuyla yanaşmıyor:) ben zaten uyu uyan, bulaşıkları hallet yat, kalk camasir as yat, yemek yap yat, ay vallahi yatak döşek halimdeyim ama azıcık ilgiyi de bekliyorum
Doktorum broşürünü verdi panaromanın en iyisi oymuş zaten ben o şekilde ulaştımKızlar fetal DNA için panorama filan nasıl ulaştınız
Ben çok tüketiyordum, hatta kanamam oldu vs ne zmn sodayla ilgili araştırdım buldum, sodayı kestim çok şükür ne kasılma ne kanama alanım kalmadı, çok dediğimde günde 2 bazen 3 flndı. Evet içinde magnezyum var ama farklı maddelerde olduğundan kasılmalara sebep oluyormuşBen daha önceki haftalarda her gün içtiğim zamanlar oldu o zamanlar kasıklarımda da çekilme gibi şeyler hissediyordum ama hamilelikten olduğunu düşünüyordum. Sonra soda almadım bir süre almayı da unuttum içmedim 2-3 hafta . Dün kardeşim getirdi içtim kasıklarımda yine kasılma gibi bişeyler hissettim. Sodadan olduğunu da düşünmemiştim hiç. Tesadüf değilse sodadan oldu o zaman.
günde 2-3 tane zaten çok. günde 1 tane verdi benim doktorum oda belli başlı markalar yani aslında soda değil doğal mineralli su yazısı olanlar onlarda hepsi değil içeriği ciddi temiz olan çok az mesela benim içtiğim ve hamilelere önerilenin markası San pellegrino soda ve ikisinin içeriği farklı zatenBen çok tüketiyordum, hatta kanamam oldu vs ne zmn sodayla ilgili araştırdım buldum, sodayı kestim çok şükür ne kasılma ne kanama alanım kalmadı, çok dediğimde günde 2 bazen 3 flndı. Evet içinde magnezyum var ama farklı maddelerde olduğundan kasılmalara sebep oluyormuş
Bende aynıyım cnmValla ben de aşırı isteksiz biri oldum birkaç haftadır. Eşimden de aynı performansı bekliyorum
Ben olacağım 18 haftalıkken dediler bana 2 Ekim tarihini verdilerKızlar bu tetenoz aşısı zorunlu mu herkes yaptırdı mı merak ediyorum. Bugün ayrı Bi ağırlık var üzerimde ya yataktan kalkasım yok şu günler geçsin diye dua ediyorum
yine masallah buyukmus canim benimki 6 yasinda kizim 2 yasinda oglum bakalim nasil olacakBenimde üçüncü hamileliğim 12 ve 9 yaşında 2 kızım var
zorunlu değil ben ebemle görüştüm, 28. haftada boostrix aşısı vurulacağım tetanozum yerineKızlar bu tetenoz aşısı zorunlu mu herkes yaptırdı mı merak ediyorum. Bugün ayrı Bi ağırlık var üzerimde ya yataktan kalkasım yok şu günler geçsin diye dua ediyorum
Beni 9 ekimde çağırdı tetenosaKızlar bu tetenoz aşısı zorunlu mu herkes yaptırdı mı merak ediyorum. Bugün ayrı Bi ağırlık var üzerimde ya yataktan kalkasım yok şu günler geçsin diye dua ediyorum
Kuzum sen sezeryan mı olacaksın? İlki mi öyleydi? Nasıl hemen karar verdinBeni 9 ekimde çağırdı tetenosa
Bnde gıtmeyecektim aşılara karşı tereddüt duyuyorum artık ama sanırım sezeryan esnasındaki kullanılan aletlerden dolayı yapılması grekıyor
Cnm bnım ilk çocugum sezeryanKuzum sen sezeryan mı olacaksın? İlki mi öyleydi? Nasıl hemen karar verdin
Evet cnm benim ikili tarama kan testiyle oluyorGunaydin kizlar ikili taramada ultrasyon disinda kan testi aliyorlar mi
Tesekkurler tatlimEvet cnm benim ikili tarama kan testiyle oluyor
Rica ederim cnmTesekkurler tatlim
Canım neden sezaryen tercih ediyorsun, ben çok ürküyorum o düşünceden inşallah normal için bir engel olmaz ama sezaryen olacak büyük ihtimalCnm bnım ilk çocugum sezeryan
Gerçi aradan 11 yıl geçti
İstesem normalde olur ama hiç almim
Bnım tercihim sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?