2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar sizin kontrolllerinjz nasıl hala 2 haftada bir mi yoksa ayda bir mi
Benim 2 haftada bir canım ama ben hafta da 1 gidiyorum şuan başka doktor arayışındayım tüp bebek doktorumu bırakacağım o yüzden kadın doğum doktoru arıyorum. Senin nasıl kaç hafta da bir

Benim 2 haftada bir canım ama ben hafta da 1 gidiyorum şuan başka doktor arayışındayım tüp bebek doktorumu bırakacağım o yüzden kadın doğum doktoru arıyorum. Senin nasıl kaç hafta da bir
Benimde 2 haftada bir cnm aynı doktoruma devam edeceğim ben sanirm benim böyle devam edecek sekreterin konuşmasından onu analım ama hiç de sormadım 12+0 suanda şükür senin kaçıncı haftaydı

Benimde 2 haftada bir cnm aynı doktoruma devam edeceğim ben sanirm benim böyle devam edecek sekreterin konuşmasından onu analım ama hiç de sormadım 12+0 suanda şükür senin kaçıncı haftaydı
10+4 canım benim daha sen öndesin maşallah 2 haftadaki oluyor içime bi su serpiliyor cinsiyet ne zaman belli olacakmış, karnın belirginleşti mi bir de

çin takviminde benim de kız gözüküyor ama şöyle bir durum var arkadaşlar ben normalde temmuzda hamile kaldım ama 28 haziranda regl oldum en son doktorlar haftalık hesabı yaparken son regl tarihini hesaba katıyor ya ben hangisini hesaba katıcam hamile kaldığım ayı dimi 28 haziranda reglydim sonucta hamile kalamam S sessizlikkk

10+4 canım benim daha sen öndesin maşallah 2 haftadaki oluyor içime bi su serpiliyor cinsiyet ne zaman belli olacakmış, karnın belirginleşti mi bir de
Belirginlesti bence ve yememde yerinde sanirjm o yüzden de olabilir cinsiyet bana 11+3te doktorum yorum yapmıştı kız diye ama 9 eylülde birdhaa kontrolüm var netleşir dediydi bekliyormuş sabırsızlıkla saol cnm

Bilemedim ama bence hamile kaldığın ay önemli doktorlar tam bilemedikleri için haliyle son adet tarihini baz aliyorlar

Benim tuttu ramzi de tuttu bende. Burdan bir arkadaş bakmıştı
siz hamile kaldığınız aya göre mi baktınız yoksa son regl tarihine göre mi baktınız mesela benim gebelik hesaplaması yapılırken doktorlar bilemediği için son regl tarihinin başladığı günü baz alıyorlar ya benim o 28 haziran ama hamile kaldığım ay aslında temmuz çünkü ilk denemelere temmuzda başladık zaten temmuzsa kız haziransa erkek çünkü

Kızlar bugün bir doktora gittim şükür memnun kaldım otururken wc de rahmim ağrıyordu hep doktora gitmişken onu da söyledim idrar testi yaptı meğer idrarımda bakteri varmış doktorum daha geri dönüş yapmadı ama eğer çıkarsa tedavi uygulayacağız demişti başına gelen var mı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sanırım

Doktorum broşürünü verdi panaromanın en iyisi oymuş zaten ben o şekilde ulaştım
Merhaba, siz hangi şehirdesiniz?
Ben İzmir'deyim bugün aradım 2 seçenek verildi Amerika ve Kore. Amerika'ya giden test 435 dolar, Kore'ye giden 300 dolar. bunlar arasında gerçekten bir fark var mı acaba? Benim konuştuğum görevli kişi, her iki testin sonucunun da %99 oranında doğru çıkacağını belirtti sadece Amerika'da daha yeni bir teknoloji kullanılıyormuş sizin böyle bir bilginiz var mı ya da böyle bir seçenek sunuldu mu size?
Yarın için randevu alacaktım eve geldiklerini söylediler şaşırdım ben bilmiyordum eve geldiklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…