2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım ben normal şartlarda da çok yaşıyordum idrar yolu enfeksiyonunu. Bol su ve kızılcık kirazı inanılmaz iyi geliyor tamda mevsimi. Bebiş için de çok sağlıklı bir meyve arastirabilirsin. Ben haftada bir yemeğe özen gosteriyorum. Yayladan akrabalarım yolladikca dizfrize atıyorum ki kışında yiyebileyim

canım benim ilk doktora gittiğim hafta vardı musol saşe verdi 1 adet cok iyi geldi

Bn ilk hamıleliğimde şeker yuklemesi yaptırmadım
Şimdide yaptırmayacagım
Tercih szın tabii

Doktor da korkulacak bir durum değil hamilelikte sık görülür dedi. Sağol canım ben bi kızılcık kirazını da araştırayım o zaman bilmiyordum onu

canım benim ilk doktora gittiğim hafta vardı musol saşe verdi 1 adet cok iyi geldi
Şimdi sonuca bakıp haber verecekti bakalım bana ne önerecek canım teşekkür ederim hamilelerde şok görülüyor demek ki endişe etmeyeyim

Canım neden sezaryen tercih ediyorsun, ben çok ürküyorum o düşünceden inşallah normal için bir engel olmaz ama sezaryen olacak büyük ihtimal
Cnm bu bnım kndı tercihim
Kımseyi etkilemk istemem, bnım tercihim bu yönde bn cok memnun kalmıştım sezeryandan, hiçbir sorun yasamadım,
Oyuzden tekrar sezeryan olacagım

Cnm bu bnım kndı tercihim
Kımseyi etkilemk istemem, bnım tercihim bu yönde bn cok memnun kalmıştım sezeryandan, hiçbir sorun yasamadım,
Oyuzden tekrar sezeryan olacagım
Vallahi doktora güvenmekten başka çarem yok benim en büyük korkum kar. Doğuda öğretmenim. Çok kar oluyor. Eşim de endişe ediyor. İstersen annene götüreyim seni doğuma diyor ama ben eşim yanımda olsun istiyorum

Cnm geçmiş olsun
Bnımde var, bndede cıktı gruba hep yazdım görmüşsundur
Bnde agrı, yanma yok, idrarım sarı ve bulanık,
Tabi enfeksıyonun ne derece?
İdrar kültürüm temızdı oyuzden antıbıyotık vermedi
Munorol şase vermiştı tek kullanımlık, o da işe yaramadı gbı
Dut kurusu içiyorum aç karnına

Çin takviminde hamile kaldgın ayı yani temmuzu baz alıcaksın
Bırde dıkkat et çin yaşın şimdıkı yasından farklı
+1 ya da +2 yaş daha eklıyorsun kndı yaşına

Bndede kız gozukuyor ayy inşallh bi oğlum var
Rabbim nasip eyle

Şöle genox ve bir çok firma anne ile bebeğin kanını ayırmadan bir test yapıyor diye biliyorum hatta annede kromozomsal bir sorun varsa örnek veriyorum gözde sorun vs gibi testte pozitif çıkma ihtimali yüksekmiş, panorama anne ile bebeğin kanını ayrıştırıp o şekilde amerikaya gönderiyormuş benim doktorumda en iyisi panorama dedi

Şimdi sonuca bakıp haber verecekti bakalım bana ne önerecek canım teşekkür ederim hamilelerde şok görülüyor demek ki endişe etmeyeyim
yok yok endişelenme benim doktorum hamilelerde cok oluyor demşti zaten mutlaka haber ver demişti idrar yollarınla alakalı sıkıntı hissettiğinde

valla benimde +1 de yapsam +2 de yapsam şimdi ki yaşımı da yapsam kız gözüküyor hadi inşallah ikimizinde güzeller güzeli sağlıklı mı sağlıklı kızı olsun :)

Anladım. Teşekkür ederim

İdrar kültürümü doktorumun ekranına düşüyormuş o bakıp haber vereceğim tedavi yönetimine dedi doktordan yanıt bekliyorum bende canım idrar tahlilinde 175 çıkmış referans 150 Max diyor ama bende hiç idrar yolumda yanma acı sızı kesik kesik yapma durumu yok sadece rengi dediğin gibi Sarı ve kokulu sanırım onu da yeni yeni fark ediyorum bulanık değil ama bi koku var rahatsız eden ama ben koku hassasiyetimden sanıyorum hiç ihtimal vermedim neden oldu anlamadım da günde 3 lt su içiyorum aslında. İnternette idrarı tam boşaltmadığımızda da olurmuş diyor ben kendimi kalmamaya çalıştığım için gerçekten hemen kalkıyorum hep çok durmuyorum ondan olabilir belki bilmiyorum saçmada olabilir ama. İlk defa başıma geldi idrar yolu enfeksiyonu. Senin değerlerin Nasıl çıkmıştı

yok yok endişelenme benim doktorum hamilelerde cok oluyor demşti zaten mutlaka haber ver demişti idrar yollarınla alakalı sıkıntı hissettiğinde
Biraz rahatladım canım baktım evet genelde hamilelerde olabiliyormuş tedavi edilirse bebeğe bir zararı yok diyor zaten doktorum da anlatırken endişelenmedi olursa tedavi uygularız geçer dedi çok evhamlı konuşmadı o yüzden biraz rahatladım

Geçmiş olsun cnm bir an önce iyileşirsin bebisler nasıl peki

Geçmiş olsun cnm bir an önce iyileşirsin bebisler nasıl peki
Çok sağol canım çok şükür ikisinde iyi ikisi de 4 gün önde gidiyorlar sata göre 10+4 ama bebekler 11+0 diğeri 11+1 olmuş kalp atışını dinletmedi bu doktor herhalde tarzı değil ama kalplerinin attığını gösterdi zaten hareket ediyorlardı doktor hissetmen şuan mümkün değil ama böyle ultrasonda hareketleri görünür dedi. Ben rahimde baskı hissediyordum aşağı çekilme gibi rahim ağzıma baktı kısa değil rahim ağzı açılman da yok bebekler büyüdüğü için sana öyle geliyor olabilir dedi. Bir de rahimden şeffaf su gibi bir şey akıyordu bazen günlük pedim çamaşırım ıslanıyordu ama koku renk hiçbir şey yok su sanki onu sordum bebeklerin keselerinden mi geliyor diye o da yok o normal keselerinde ki su oranı gayet iyi dedi su azalması yok kese şekilleri de normal dedi ben pimpirikli olunca adam ne yapsın her şeye baktı çok şükür onlar iyi olsun da Nasıl iyi olacaklarsa ben ona göre hareket ederim hiç problem değil rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu cuma kendi tüp bebek doktoruma randevum var sanırım ikili test yapacak o zaman cinsiyet tahmini isticem doktordan inşallah bakarsa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…