Canım ben normal şartlarda da çok yaşıyordum idrar yolu enfeksiyonunu. Bol su ve kızılcık kirazı inanılmaz iyi geliyor tamda mevsimi. Bebiş için de çok sağlıklı bir meyve arastirabilirsin. Ben haftada bir yemeğe özen gosteriyorum. Yayladan akrabalarım yolladikca dizfrize atıyorum ki kışında yiyebileyimKızlar bugün bir doktora gittim şükür memnun kaldımotururken wc de rahmim ağrıyordu hep doktora gitmişken onu da söyledim idrar testi yaptı meğer idrarımda bakteri varmış doktorum daha geri dönüş yapmadı ama eğer çıkarsa tedavi uygulayacağız demişti başına gelen var mı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sanırım
İyi mi diye2 hafta aralıkla iyi gitmek ama 3 hafta çok benim için..ağlama sen neden ağlıyorsun çok şükür ilk gebeliğin hiç kötü düşünme
canım benim ilk doktora gittiğim hafta vardı musol saşe verdi 1 adet cok iyi geldiKızlar bugün bir doktora gittim şükür memnun kaldımotururken wc de rahmim ağrıyordu hep doktora gitmişken onu da söyledim idrar testi yaptı meğer idrarımda bakteri varmış doktorum daha geri dönüş yapmadı ama eğer çıkarsa tedavi uygulayacağız demişti başına gelen var mı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sanırım
Bn ilk hamıleliğimde şeker yuklemesi yaptırmadımkızlar ya bu tetanoz aşı durumu, şeker yükleme vb konularda her doktorun görüşü çok farklı benim doktorum beni bilgilendirirken tüm süreci bir kağıda dökmüştü orada hafta hafta yapılacaklar yazıyordu işte ikili tarama dörtlü tarama tetanoz ve şeker yükleme gibi ben tetanoz ve şeker konusunda cok kararsızım sizin doktorlarınız ne diyor ya da bu 2. 3. hamileliği olan tecrübeli annelerimiz aydınlatabilir miiii
ben hiç anlamıyorum bilmiyorum işte herkes 2ye bölünmüş durumdaBn ilk hamıleliğimde şeker yuklemesi yaptırmadım
Şimdide yaptırmayacagım
Tercih szın tabii
Doktor da korkulacak bir durum değil hamilelikte sık görülür dedi. Sağol canım ben bi kızılcık kirazını da araştırayım o zaman bilmiyordum onuCanım ben normal şartlarda da çok yaşıyordum idrar yolu enfeksiyonunu. Bol su ve kızılcık kirazı inanılmaz iyi geliyor tamda mevsimi. Bebiş için de çok sağlıklı bir meyve arastirabilirsin. Ben haftada bir yemeğe özen gosteriyorum. Yayladan akrabalarım yolladikca dizfrize atıyorum ki kışında yiyebileyim
Şimdi sonuca bakıp haber verecekti bakalım bana ne önerecek canım teşekkür ederim hamilelerde şok görülüyor demek ki endişe etmeyeyimcanım benim ilk doktora gittiğim hafta vardı musol saşe verdi 1 adet cok iyi geldi
Cnm bu bnım kndı tercihimCanım neden sezaryen tercih ediyorsun, ben çok ürküyorum o düşünceden inşallah normal için bir engel olmaz ama sezaryen olacak büyük ihtimal
Vallahi doktora güvenmekten başka çarem yokCnm bu bnım kndı tercihim
Kımseyi etkilemk istemem, bnım tercihim bu yönde bn cok memnun kalmıştım sezeryandan, hiçbir sorun yasamadım,
Oyuzden tekrar sezeryan olacagım
Cnm geçmiş olsunKızlar bugün bir doktora gittim şükür memnun kaldımotururken wc de rahmim ağrıyordu hep doktora gitmişken onu da söyledim idrar testi yaptı meğer idrarımda bakteri varmış doktorum daha geri dönüş yapmadı ama eğer çıkarsa tedavi uygulayacağız demişti başına gelen var mı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sanırım
Çin takviminde hamile kaldgın ayı yani temmuzu baz alıcaksınçin takviminde benim de kız gözüküyor ama şöyle bir durum var arkadaşlar ben normalde temmuzda hamile kaldım ama 28 haziranda regl oldum en son doktorlar haftalık hesabı yaparken son regl tarihini hesaba katıyor ya ben hangisini hesaba katıcam hamile kaldığım ayı dimi 28 haziranda reglydim sonucta hamile kalamamS sessizlikkk
Şöle genox ve bir çok firma anne ile bebeğin kanını ayırmadan bir test yapıyor diye biliyorum hatta annede kromozomsal bir sorun varsa örnek veriyorum gözde sorun vs gibi testte pozitif çıkma ihtimali yüksekmiş, panorama anne ile bebeğin kanını ayrıştırıp o şekilde amerikaya gönderiyormuş benim doktorumda en iyisi panorama dediMerhaba, siz hangi şehirdesiniz?
Ben İzmir'deyim bugün aradım 2 seçenek verildi Amerika ve Kore. Amerika'ya giden test 435 dolar, Kore'ye giden 300 dolar. bunlar arasında gerçekten bir fark var mı acaba? Benim konuştuğum görevli kişi, her iki testin sonucunun da %99 oranında doğru çıkacağını belirtti sadece Amerika'da daha yeni bir teknoloji kullanılıyormuş sizin böyle bir bilginiz var mı ya da böyle bir seçenek sunuldu mu size?
Yarın için randevu alacaktım eve geldiklerini söylediler şaşırdım ben bilmiyordum eve geldiklerini
yok yok endişelenme benim doktorum hamilelerde cok oluyor demşti zaten mutlaka haber ver demişti idrar yollarınla alakalı sıkıntı hissettiğindeŞimdi sonuca bakıp haber verecekti bakalım bana ne önerecek canım teşekkür ederim hamilelerde şok görülüyor demek ki endişe etmeyeyim
valla benimde +1 de yapsam +2 de yapsam şimdi ki yaşımı da yapsam kız gözüküyor hadi inşallah ikimizinde güzeller güzeli sağlıklı mı sağlıklı kızı olsun :)Çin takviminde hamile kaldgın ayı yani temmuzu baz alıcaksın
Bırde dıkkat et çin yaşın şimdıkı yasından farklı
+1 ya da +2 yaş daha eklıyorsun kndı yaşına
Bndede kız gozukuyor ayy inşallh bi oğlum var
Rabbim nasip eyle
Anladım. Teşekkür ederimŞöle genox ve bir çok firma anne ile bebeğin kanını ayırmadan bir test yapıyor diye biliyorum hatta annede kromozomsal bir sorun varsa örnek veriyorum gözde sorun vs gibi testte pozitif çıkma ihtimali yüksekmiş, panorama anne ile bebeğin kanını ayrıştırıp o şekilde amerikaya gönderiyormuş benim doktorumda en iyisi panorama dedi
İdrar kültürümü doktorumun ekranına düşüyormuş o bakıp haber vereceğim tedavi yönetimine dedi doktordan yanıt bekliyorum bende canım idrar tahlilinde 175 çıkmış referans 150 Max diyor ama bende hiç idrar yolumda yanma acı sızı kesik kesik yapma durumu yok sadece rengi dediğin gibi Sarı ve kokulu sanırım onu da yeni yeni fark ediyorum bulanık değil ama bi koku var rahatsız eden ama ben koku hassasiyetimden sanıyorum hiç ihtimal vermedim neden oldu anlamadım da günde 3 lt su içiyorum aslında. İnternette idrarı tam boşaltmadığımızda da olurmuş diyor ben kendimi kalmamaya çalıştığım için gerçekten hemen kalkıyorum hep çok durmuyorum ondan olabilir belki bilmiyorum saçmada olabilir ama. İlk defa başıma geldi idrar yolu enfeksiyonu. Senin değerlerin Nasıl çıkmıştıCnm geçmiş olsun
Bnımde var, bndede cıktı gruba hep yazdım görmüşsundur
Bnde agrı, yanma yok, idrarım sarı ve bulanık,
Tabi enfeksıyonun ne derece?
İdrar kültürüm temızdı oyuzden antıbıyotık vermedi
Munorol şase vermiştı tek kullanımlık, o da işe yaramadı gbı
Dut kurusu içiyorum aç karnına
Biraz rahatladım canım baktım evet genelde hamilelerde olabiliyormuş tedavi edilirse bebeğe bir zararı yok diyor zaten doktorum da anlatırken endişelenmedi olursa tedavi uygularız geçer dedi çok evhamlı konuşmadı o yüzden biraz rahatladımyok yok endişelenme benim doktorum hamilelerde cok oluyor demşti zaten mutlaka haber ver demişti idrar yollarınla alakalı sıkıntı hissettiğinde
Geçmiş olsun cnm bir an önce iyileşirsin bebisler nasıl pekiKızlar bugün bir doktora gittim şükür memnun kaldımotururken wc de rahmim ağrıyordu hep doktora gitmişken onu da söyledim idrar testi yaptı meğer idrarımda bakteri varmış doktorum daha geri dönüş yapmadı ama eğer çıkarsa tedavi uygulayacağız demişti başına gelen var mı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sanırım
Çok sağol canımGeçmiş olsun cnm bir an önce iyileşirsin bebisler nasıl peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?