Kızlar bende yarın bir devlet hastanesine gidicem randevu bulmuştum hem kan tahlillerim var onları isticem hemde şu plasenta previa icin 2.bir görüş alıcam ama 34. Haftadayım ya bakarlar mı devlet son aylarında hasta kabul etmiyo diye bisey duymustum da ne kadar dogru bilmiyorum
Cnm bn son haftada devlete gtmiştim oğlumda, bna demediğini bırakmadılar, çıktım geldim bıdaha asla devlete gitmem dedim ve hiç gitmem. Sen bi git tabii onların aletleri iyi olmadıgı için tan ultrasonda gozukmeyeblıyor hersey. Devletten randevu bulmk çok zor artık, sıstemleri kapatıyolar. Takipli hasta olunca pek ilgılenmıyolar, ama sen şansını dene bakalım
Ya bende sanırım hastane odasına 100 lü çikolata yaptıracağım trendyoldan hediyelikleri doğumdan sonra yaptırıcam doğum tarihlerini belki yazdırırım diye zaten hastaneye aileler hariç gelen olmayacak umuyorum. Doktora hemşirelere ebelere veririz diye çikolata olsun kalanı eve geri getiririm en kötü diye düşündüm. Çikolata siparişini bu hafta veririm büyük ihtimal acaba ne kadar süre durabilir çikolata bir de nerede saklasam dışarda mı yoksa buzdolabında mı
Kızlar benim mide bulantılarım geri geldi sizde var mı bulantı yemekten sonra midem bulanıyor yemekten öncede bulanıyor yemek yerkende bulanıyor hani lavaboya kusmak için eğilsem kusarım o derece. Sabahtan akşama kadar boş bir bulantım var ilk trimester gibi neden acaba?
yok be taam tersi bizimki ben sırnaşıyorum yok çekiyor sürekli ay oldu nerdeyse tık yok yanaşmıyor arkadaş olduk resmen bağımlı gibi attığı adımda aramasa bilmesem saatlerini hayırdır başkası mı var derdim de yok yani kuzu gibi öyle
Eşim gitmiş başka bir eczaneye rapor bitmemiş diyorlar biz şok tabi..doktor boşuna dememiş dün bana rapor bitemez neden öyle dediler hala anlamıyoruz neyse çok şükür Hall olundu
Eşim gitmiş başka bir eczaneye rapor bitmemiş diyorlar biz şok tabi..doktor boşuna dememiş dün bana rapor bitemez neden öyle dediler hala anlamıyoruz neyse çok şükür Hall olundu
Kızlar benim mide bulantılarım geri geldi sizde var mı bulantı yemekten sonra midem bulanıyor yemekten öncede bulanıyor yemek yerkende bulanıyor hani lavaboya kusmak için eğilsem kusarım o derece. Sabahtan akşama kadar boş bir bulantım var ilk trimester gibi neden acaba?
Kızlar merhaba, 26 haftalık olduk biz doktor kontrolde bebeğin kilosunu 970 Gr dedi. Kilosu haftasına göre çok mu sizce? Sizlerin nasıldı ya da nasıl ?
Ya ben de çok gitmek istiyorum ama geçen ay ölümlü dünyaya gitmiştim. Çok gürültülüydü bebek hiç durmadı. Neden öyle oluyor ya seslerden mi korkuyolar acabason kontrolde doktora da anlattım sinemada böyle böyle oldu diye. Bebekler neye tepki verecekler bilemeyiz gibi birşeyler dedi lohusaya gitmeye cesaret edemiyorum ya