2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben 29+1de gittim canım hiçbir şey soran olmadı

Ayy bende ondan korkuyorum aşırı fevri biriyim küçük laf soksa kavga ederim bakalım hayırlısı inşallah ters birine denk gelmem de

Erimedileri sürece durur ama sizin ev sıcak galiba öyle anladım

Kızlar benim mide bulantılarım geri geldi sizde var mı bulantı yemekten sonra midem bulanıyor yemekten öncede bulanıyor yemek yerkende bulanıyor hani lavaboya kusmak için eğilsem kusarım o derece. Sabahtan akşama kadar boş bir bulantım var ilk trimester gibi neden acaba?

Allah yardımcısı olsun bize doktor ilişkiyi kısa bir süre yasakladiginda bile ne zaman geçer ki diyordu erkekler için daha zor sanırım
yok be taam tersi bizimki ben sırnaşıyorum yok çekiyor sürekli ay oldu nerdeyse tık yok yanaşmıyor arkadaş olduk resmen bağımlı gibi attığı adımda aramasa bilmesem saatlerini hayırdır başkası mı var derdim de yok yani kuzu gibi öyle

Reactions: The
Eşim gitmiş başka bir eczaneye rapor bitmemiş diyorlar biz şok tabi..doktor boşuna dememiş dün bana rapor bitemez neden öyle dediler hala anlamıyoruz neyse çok şükür Hall olundu
İki gündür ben bile stres oldum burdan. İyi bari bitmemiş raporun sevindim canım senin adına çok şükür

Kuzum benim arada oldu ama çok fazla diğildi tuzlu yeyince geçiyordu o da 1 gün oldu ama ben çok duydum son aylarda oluyormuş malesef

Kuzum benim arada oldu ama çok fazla diğildi tuzlu yeyince geçiyordu o da 1 gün oldu ama ben çok duydum son aylarda oluyormuş malesef
Benim son 1 haftadır aşırı geri geldi doktora soracağım belki bulantı ilacı kullan der

Kızlar merhaba, 26 haftalık olduk biz doktor kontrolde bebeğin kilosunu 970 Gr dedi. Kilosu haftasına göre çok mu sizce? Sizlerin nasıldı ya da nasıl ?

Kızlar lohusaya gidin diyorum başka bişey demiyorum ilk yarı bitti ağzım ağrıdı gülmekten
Ya ben de çok gitmek istiyorum ama geçen ay ölümlü dünyaya gitmiştim. Çok gürültülüydü bebek hiç durmadı. Neden öyle oluyor ya seslerden mi korkuyolar acabason kontrolde doktora da anlattım sinemada böyle böyle oldu diye. Bebekler neye tepki verecekler bilemeyiz gibi birşeyler dedi lohusaya gitmeye cesaret edemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…