- 10 Haziran 2022
- 4.532
- 7.074
- 108
Yaa aşırı iyi her sahnede kendimi gördümYaa ciddi misin ay ben de gideyim o kadar güzelse
Ooo superr iyi seyirler şimdiden çok su icme gulmekten altına kacirabilirsinBu akşam gidiyoruz 19:00 seansı
Birkaç kere bende de bulantı oldu canım kustum ama benim reflüdendi diye düşündüm . O yediğin yoğurdun etkisi mi acaba seninkiKızlar benim mide bulantılarım geri geldi sizde var mı bulantı yemekten sonra midem bulanıyor yemekten öncede bulanıyor yemek yerkende bulanıyor hani lavaboya kusmak için eğilsem kusarım o derece. Sabahtan akşama kadar boş bir bulantım var ilk trimester gibi neden acaba?
Bende geçen Kolpaçinoda çok rahatsız olmuştum bunda en arkadan aldım ses cok aşırı gelmedi ve çok rahat ettim kızda rahatsız etmedi kuzum git bence kacirmaaaaYa ben de çok gitmek istiyorum ama geçen ay ölümlü dünyaya gitmiştim. Çok gürültülüydü bebek hiç durmadı. Neden öyle oluyor ya seslerden mi korkuyolar acabason kontrolde doktora da anlattım sinemada böyle böyle oldu diye. Bebekler neye tepki verecekler bilemeyiz gibi birşeyler dedi lohusaya gitmeye cesaret edemiyorum ya
Kız bebek kasılcak dıkkat et, dün axis'teydık biz.Kızlar lohusaya gidin diyorum başka bişey demiyorumilk yarı bitti ağzım ağrıdı gülmekten
Canım o kadar kötü bulanıyor ki öğürüyorum doktoruma yazdım şimdi. En son 2 hafta önce idrar testim temiz çıkmıştı ama doktorum bu akşam bi hastaneye gelip idrar testi yaptır dedi enfeksiyondan genelde olur bulantı bu haftalarda bulantı olmaması gerekir dedi. Enfeksiyon varsa ihmal etmeyelim eğer enfeksiyon yoksa konuşuruz duruma göre dedi. Akşam bi test vericem idrar içinBir şey yesen gecmezmi genelde ben öyle yapardım en çok tuzlu yesem iyi oluyorum bastırıyor
Arkada çok ses olmuyor mu canım . Ben arkada ve önde çok ses olur diye en ortadan seçmiştim bileti o zamanBende geçen Kolpaçinoda çok rahatsız olmuştum bunda en arkadan aldım ses cok aşırı gelmedi ve çok rahat ettim kızda rahatsız etmedi kuzum git bence kacirmaaaa
Kuzum yeni başlamadı bayadır var sadece 2 gündür çok şiddetli yediklerimde geçirmiyor. Doktorum idrar testi ver bugün bi duruma göre konuşalım bulantı olmaması gerek bu haftalarda artık dedi. İnternette yine klasik saçma sapan yok erken doğum belirtisi falan diyor. Bir de ishal var ya bende ishal ve kusma erken doğum açılma belirtisi diyor korkuttu beni ondan doktora yazdım o da interneti okuma konuşuruz testten sonra dediBirkaç kere bende de bulantı oldu canım kustum ama benim reflüdendi diye düşündüm . O yediğin yoğurdun etkisi mi acaba seninki
Yaaa enfeksiyondan olduğunu hiç bilmiyordum..o zaman doktorun dediğini yap testini yaptır İn şa Allah temiz çıkar kuzumCanım o kadar kötü bulanıyor ki öğürüyorum doktoruma yazdım şimdi. En son 2 hafta önce idrar testim temiz çıkmıştı ama doktorum bu akşam bi hastaneye gelip idrar testi yaptır dedi enfeksiyondan genelde olur bulantı bu haftalarda bulantı olmaması gerekir dedi. Enfeksiyon varsa ihmal etmeyelim eğer enfeksiyon yoksa konuşuruz duruma göre dedi. Akşam bi test vericem idrar için
İnternete bakma kuzum sen. Daha geçen haftasonu hasta olmuştun kv geldiğinde. Onun enfeksiyonunu tam atamamışsındır belki.Kuzum yeni başlamadı bayadır var sadece 2 gündür çok şiddetli yediklerimde geçirmiyor. Doktorum idrar testi ver bugün bi duruma göre konuşalım bulantı olmaması gerek bu haftalarda artık dedi. İnternette yine klasik saçma sapan yok erken doğum belirtisi falan diyor. Bir de ishal var ya bende ishal ve kusma erken doğum açılma belirtisi diyor korkuttu beni ondan doktora yazdım o da interneti okuma konuşuruz testten sonra dedi
İlk önce geçmiş olsun canım, ben şeker yükleme yapmadım, 10 gün cihazla takip ettim, biraz yüksek çıkınca doktorun endokrine yönlendirdi, zaten ben endokrine de takipliydim, tiroid problemim de var, oda diyetisyene yönlendirdi, gittiğim diyetisyen, diyet berbattı, 2 hafta zor dayandım, sonra başka bir diyetisyene başladım 1 haftadır r daha iyiyim dikkatli yiyorum, benim bebeğim iri değil, suyu da fazla değildi, salı günü tekrar kontrol var, bakalım bebeğimin gelişimi nasıl, en son yaptığım diyetten bebeğimin kilosu azdı biraz, bende merakla bekliyorum inşallah bu sefer toparlamış olurCanım annelerHejaR12 , @Xxudy merhaba. Ben Nisan annesiyim, gerçi Mart a da kayma ihtimali var doğumumun da, hayırlısı artık.
Forumda dolanırken sizin de şeker sorununuzun olduğunu gördüm. Bana Çarşamba günü şeker yüklemesi yapıldı 75lik, 1. Saat tokluk 200 çıktı. Diyetisyene gidip dün diyete başladım, endokrinolojiye henüz gidemedim. Bebeğimin kilosu da nerdeyse 2 hafta öne geçti, çok üzgünüm.
Sizin şeker yüklemesinde değerler ne çıkmıştı ve süreçle nasıl baş ediyorsunuz? Rica etsem beni bilgilendirir misiniz?
Bende normalde TSH tan dolayı endokrine gidiyorum ama şekerden dolayı henüz gidemedim. Benim hem suyu fazla hem kilosu acayip endişeleniyorum. Sürekli araştırıyorum yoruldum.İlk önce geçmiş olsun canım, ben şeker yükleme yapmadım, 10 gün cihazla takip ettim, biraz yüksek çıkınca doktorun endokrine yönlendirdi, zaten ben endokrine de takipliydim, tiroid problemim de var, oda diyetisyene yönlendirdi, gittiğim diyetisyen, diyet berbattı, 2 hafta zor dayandım, sonra başka bir diyetisyene başladım 1 haftadır r daha iyiyim dikkatli yiyorum, benim bebeğim iri değil, suyu da fazla değildi, salı günü tekrar kontrol var, bakalım bebeğimin gelişimi nasıl, en son yaptığım diyetten bebeğimin kilosu azdı biraz, bende merakla bekliyorum inşallah bu sefer toparlamış olur
Sabah öğlen ve akşam olmak üzere, açlık tokluk ölçüyorum, şükürler olsun daha iyi
Bana başından beri hiç mide bulantısı olmadı ama geçtiğimiz 2-3 hafta bi ara oldu sonra geçtiBenim son 1 haftadır aşırı geri geldi doktora soracağım belki bulantı ilacı kullan der
Kuzum bu sefer çok rahat ettim en arkadan aldım bileti hem çok ses olmadı hemde kız uslu durdu bu seferKız bebek kasılcak dıkkat et, dün axis'teydık biz.
Bebişte bi kıpırtı bı değişiklik oldumu?
Kuzum ben Kolpaçinoda en ondeydim anam ağladı çok ses vardı cocugumda rahatsiz oldu heralde hiç durmadı bunda en arkadan aldım ki rahatsız hissedersem ayağa da kalkarım dedim ses cok degildi hiç ayağa bile kalkma ihtiyacı duymadım kızda rahatsız olmadıArkada çok ses olmuyor mu canım . Ben arkada ve önde çok ses olur diye en ortadan seçmiştim bileti o zaman. Aldım gazı senden gidicem galiba Bugün gidemem artık fenerin maçı var onu bırakıp gitmez benim koca benimki gelcek haftasonuna kalır
Canım ben 25+1 de 950 gramdı 29+5 te kontrolüm vardı 1650 gram olmuş benim doktorum bir buçuk hafta kadar önde gittiğini söyledi hem kilo hem gelişim olarakKızlar merhaba, 26 haftalık olduk biz doktor kontrolde bebeğin kilosunu 970 Gr dedi. Kilosu haftasına göre çok mu sizce? Sizlerin nasıldı ya da nasıl ?
Şuan kaç haftalıksın ve bebek kaç kgBende normalde TSH tan dolayı endokrine gidiyorum ama şekerden dolayı henüz gidemedim. Benim hem suyu fazla hem kilosu acayip endişeleniyorum. Sürekli araştırıyorum yoruldum.
Diyet listem de ağır mı değil mi bilemedim 2 gündür yapıyorum ama canım sürekli birşeyler çekiyor, nasıl olacak böyle bilmiyorum.
Peki ilk takip ettiğinde ne kadar çıkıyordu açlık ve tokluk şekerlerin
Kız sen doydun hepimiz rahata erdik valla kendim yemiş gibi oldumŞuan kaç haftalıksın ve bebek kaç kg
Benim diyet çok fenaydı, kızlar da şahit oldu, hep açlık hissim vardı, diyetisyen ve endokrini değiştirdim lu bir haftadır iyiyim
Açlığım 105,110 arası çıkıyordu
Tokluğum 120,149,160,enfazla 186 çıkmıştı bir parça simit yemiştim
Beni çok strese soktu doktorlar, stres oldukça değerim fırladı
Diyetisyenimi değiştim, önceden de tanıyordu beni, değerlerimin kötü olmadığını söyledi, önce kafa olarak rahatladım şimdi normal sınırlarda çok şükür
Bence endişelenme, biraz rahatlamaya çalış, çok yüksekse tatlıyı kes,süt ve süt ürünlerini arttır
Ne ağladım ama Di miKız sen doydun hepimiz rahata erdik valla kendim yemiş gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?