2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Birkaç kere bende de bulantı oldu canım kustum ama benim reflüdendi diye düşündüm . O yediğin yoğurdun etkisi mi acaba seninki

Bende geçen Kolpaçinoda çok rahatsız olmuştum bunda en arkadan aldım ses cok aşırı gelmedi ve çok rahat ettim kızda rahatsız etmedi kuzum git bence kacirmaaaa

Bir şey yesen gecmezmi genelde ben öyle yapardım en çok tuzlu yesem iyi oluyorum bastırıyor
Canım o kadar kötü bulanıyor ki öğürüyorum doktoruma yazdım şimdi. En son 2 hafta önce idrar testim temiz çıkmıştı ama doktorum bu akşam bi hastaneye gelip idrar testi yaptır dedi enfeksiyondan genelde olur bulantı bu haftalarda bulantı olmaması gerekir dedi. Enfeksiyon varsa ihmal etmeyelim eğer enfeksiyon yoksa konuşuruz duruma göre dedi. Akşam bi test vericem idrar için

Bende geçen Kolpaçinoda çok rahatsız olmuştum bunda en arkadan aldım ses cok aşırı gelmedi ve çok rahat ettim kızda rahatsız etmedi kuzum git bence kacirmaaaa
Arkada çok ses olmuyor mu canım . Ben arkada ve önde çok ses olur diye en ortadan seçmiştim bileti o zaman. Aldım gazı senden gidicem galiba Bugün gidemem artık fenerin maçı var onu bırakıp gitmez benim koca benimki gelcek haftasonuna kalır

Birkaç kere bende de bulantı oldu canım kustum ama benim reflüdendi diye düşündüm . O yediğin yoğurdun etkisi mi acaba seninki
Kuzum yeni başlamadı bayadır var sadece 2 gündür çok şiddetli yediklerimde geçirmiyor. Doktorum idrar testi ver bugün bi duruma göre konuşalım bulantı olmaması gerek bu haftalarda artık dedi. İnternette yine klasik saçma sapan yok erken doğum belirtisi falan diyor. Bir de ishal var ya bende ishal ve kusma erken doğum açılma belirtisi diyor korkuttu beni ondan doktora yazdım o da interneti okuma konuşuruz testten sonra dedi

Yaaa enfeksiyondan olduğunu hiç bilmiyordum..o zaman doktorun dediğini yap testini yaptır İn şa Allah temiz çıkar kuzum

İnternete bakma kuzum sen. Daha geçen haftasonu hasta olmuştun kv geldiğinde. Onun enfeksiyonunu tam atamamışsındır belki.

İlk önce geçmiş olsun canım, ben şeker yükleme yapmadım, 10 gün cihazla takip ettim, biraz yüksek çıkınca doktorun endokrine yönlendirdi, zaten ben endokrine de takipliydim, tiroid problemim de var, oda diyetisyene yönlendirdi, gittiğim diyetisyen, diyet berbattı, 2 hafta zor dayandım, sonra başka bir diyetisyene başladım 1 haftadır r daha iyiyim dikkatli yiyorum, benim bebeğim iri değil, suyu da fazla değildi, salı günü tekrar kontrol var, bakalım bebeğimin gelişimi nasıl, en son yaptığım diyetten bebeğimin kilosu azdı biraz, bende merakla bekliyorum inşallah bu sefer toparlamış olur
Sabah öğlen ve akşam olmak üzere, açlık tokluk ölçüyorum, şükürler olsun daha iyi

Bende normalde TSH tan dolayı endokrine gidiyorum ama şekerden dolayı henüz gidemedim. Benim hem suyu fazla hem kilosu acayip endişeleniyorum. Sürekli araştırıyorum yoruldum.
Diyet listem de ağır mı değil mi bilemedim 2 gündür yapıyorum ama canım sürekli birşeyler çekiyor, nasıl olacak böyle bilmiyorum.
Peki ilk takip ettiğinde ne kadar çıkıyordu açlık ve tokluk şekerlerin

Kısslar gün boyu baş ağrım geçmedi ilaç da almak istemedim ha geçti geçecek diye şimdi biraz hafifledi sanki dün saçım biraz ıslak kalmış ona yordum tansiyon değildir inş.bir de dün misafirim vardi kv görumce eşimin kuzeni çocuklar yoruldum baya çaya davet etmistim ama yine duramadim birşeyler hazırladım mecbur yemek de yemeden gelmişler avmden bir de bu kadar ne hazırlık ettin diyorlar masada bişey kalmadı Allah'tan yapmıştım bı karnınız doydu bana kalsa kimseyi cagirmicam da kuzeni hiç gelmemişti ayıp olur diye aman madalya taktılar sanki kendi kendime kasindim onlar da hiç gelmeyelim demedi gerçi

Kuzum ben Kolpaçinoda en ondeydim anam ağladı çok ses vardı cocugumda rahatsiz oldu heralde hiç durmadı bunda en arkadan aldım ki rahatsız hissedersem ayağa da kalkarım dedim ses cok degildi hiç ayağa bile kalkma ihtiyacı duymadım kızda rahatsız olmadı

Kızlar merhaba, 26 haftalık olduk biz doktor kontrolde bebeğin kilosunu 970 Gr dedi. Kilosu haftasına göre çok mu sizce? Sizlerin nasıldı ya da nasıl ?
Canım ben 25+1 de 950 gramdı 29+5 te kontrolüm vardı 1650 gram olmuş benim doktorum bir buçuk hafta kadar önde gittiğini söyledi hem kilo hem gelişim olarak

Şuan kaç haftalıksın ve bebek kaç kg
Benim diyet çok fenaydı, kızlar da şahit oldu, hep açlık hissim vardı, diyetisyen ve endokrini değiştirdim lu bir haftadır iyiyim
Açlığım 105,110 arası çıkıyordu
Tokluğum 120,149,160,enfazla 186 çıkmıştı bir parça simit yemiştim
Beni çok strese soktu doktorlar, stres oldukça değerim fırladı
Diyetisyenimi değiştim, önceden de tanıyordu beni, değerlerimin kötü olmadığını söyledi, önce kafa olarak rahatladım şimdi normal sınırlarda çok şükür
Bence endişelenme, biraz rahatlamaya çalış, çok yüksekse tatlıyı kes,süt ve süt ürünlerini arttır

Kız sen doydun hepimiz rahata erdik valla kendim yemiş gibi oldum

Kız sen doydun hepimiz rahata erdik valla kendim yemiş gibi oldum
Ne ağladım ama Di mi
Sonradan farkettim, buraya ne çok yansıtmışım şuan hala tatlıya temkinliyim ama karnım doyuyor ya daha ne isterim, bebeğiminde gelişimi iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…