2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım ben 25+1 de 950 gramdı 29+5 te kontrolüm vardı 1650 gram olmuş benim doktorum bir buçuk hafta kadar önde gittiğini söyledi hem kilo hem gelişim olarak
Benim de bir buçuk hafta önde, şeker de çıktı ona bağlıyor doktorum, gerginim ya
Peki doktorunuz bişey dedi mi, olumlu olumsuz herhangi bişey

Bugün 26+3 . Çarşamba günü yani 25+6 da doktora gittiğimde 970 Gr da kilosu, suyum fazlaydı bir buçuk iki hafta da önden gidiyor. İnternette dolandıkça acayip korkup gerildim. Şekerin tehlikeli oluşu korkuyor beni.
Benim diyet listem ağır mı iyi mi bilemiyorum açıkçası tedirginlikten farkedemedim henüz, ama miktarları biraz arttırıyorum

Benim de bir buçuk hafta önde, şeker de çıktı ona bağlıyor doktorum, gerginim ya
Benim şekerimde sınırda çıkmıştı bi hafta şeker ölçtüm ölçümlere göre normal dedi doktorum 33. Hafta kontrolümde tekrar şeker bakacakmış ama şuanlık şekerim yok sadece takipteyiz olumlu olumsuz bişey demedi canım sadece göbekli bi bebiş diyor her gittiğimde o kadar. Suyum için normal ama bi tık daha fazla olmasını isterim dedi o yüzden birdahaki kontrole kadar havuç suyu tüketmemi istedi

Ay bize de haber ver
Alttan muayene ettiler, rahim ağzı kapalı açıklık yok dediler, nst ye bağladılar sancılar bebekle alakalı değil dediler, ilk nst ye bağladılar bebeğin kalp atışlarını duyamadılar eşim ağladı, diyorum hareket ediyor ama ben hissediyorum şu an, sürekli ellerinin altından kaydıgından bulamadılar sonra yan yatınca buldular. Ama sancı vs çıkmadı çok şükür dedim bağırsak hareketleriyle alakalı zaten gaz var dayanamıyorum ishal değilim kabız da değilim normal tuvaletime çıktım iki kere, hiç bişeyin yok dediler doktorla görüştüler kefir iç, rezene çayı iç dediler, dedim siz bana serum bağlayın duramıyorum ağrıdan zorla serum taktırdım valla, halen ağrı var gaz var korkumdan su bile içemiyorum
Ay bize de haber ver

Yaa çok iyi sevindim sizin adınıza umarım 33 haftada da bişey çıkmaz da rahat rahat tamamlarsınız son haftaları.
Ben sabah akşam takipteyim artık

O zaman gaz sancısı sizi bu hale getirdi

O zaman gaz sancısı sizi bu hale getirdi
Büyük ihtimalle öyle, ama öldüm öldüm dirildim halende öyle bebek bir ittiriyor bir geriyor kendini, inan gaz yapacak bişey yemedım yesem dicem ki şundan olsun, ama gece yatmadan bir bardak ayran içtim ondan oldu herhalde başka birşey bulamıyorum yani

Laktoz sıkıntı yapmış olabilir mi acaba

Benim 2hafta öndeydi ama şeker çıkmadı ben de yükleme yaptırmıştım. Doktor genetik yatkınlık dedi babaya benziyo iri olacak dedi. Ama şeker çıkanların dikkat etmesi lazım31+2 de 2017gr 28+2 1543,26+3 de 1000 küsürdü benim ölçümlerim

Ben bir gün kuru fasülye yediğimde. Gece rahatsızlandım kesinlikle gaz dı mahvoldum doğuracağım sandım sancıdan. Doktorum bana ev yapımı yoğurt ve pastörize olmayan Süt ürünlerini yasakladı

Canım çok geçmiş olsun böbrek ağrın olabilir mi aklında olsun yerinde duramayacak kadar sanciyi böbrek ağrısı da veriyor

Benim 26+2 de 1050gr
29+2 de 1300grdı geriden geldiğini söylüyor doktor, kilo olarak
Şeker tehlikeli elbet, ama biz tedbirli davranırsam, Allahın izniyle bir sorum olmaz
Kızlar 136 tokluk için iyi bir değer mi sizce ?
Bana iyi diyor böyle olunca, ama benim cihazımda sınırım 155,155 i geçmemeli senin cihazım için birşey dedi mi
Yediklerinden anlıyorsun bir süre sonra nelerin, yükselttiğini zaten

Ben hiç şeker takibi yapmıyordum doktor bebeğin suyu fazla değil ama artmış şekerin olabilir mi dedi ölçüm yapmamı istedi bende günde bir kez tokluk ölçüyorum hep 140 altında çıkıyor özellikle bir cihaz adı vermedi hiç 140 üstü de çıkmadı zaten

1 aydır yapıyorum ben, şuan için ultrasonda bir bulgu yok benim, bir dönem yüksek çıktı ölçümler, şuan daha iyi çok şükür, sağlıkla kavuşalım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…