2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Gözün aydın cnm inşallah hayırlısıyla kucağına almayai nasip etsin Allah bebisleri sağlıklı olsunlar da insan hersyee katlanıyor şükür

Cnm bnım lokosit 6 çıkmıştı, az bakteri gözukuyor dıyordu sonucta, munorol şase verdı tek kullanımlık
Aradan 1 hafta sonra lokosit 8 çıktı, orta derecede bakteri gözukmuştur yazıyordu
İdrar kültürüm pozitif çıksaydı enfexia antıbıyotık yazacaktı bol su dedi ama maalesef ne yapsam bol su içemıyorum

Bidahada baktırmadım idrara cunku yazlıktayım
Burdakı saglık ocakları kan ve idrar testi yapmıyor
Okullar acılınca evime ve doktoruma gidince yaptracagım

Benim Sat 30 mayıs ama hamile kaldığım ay olarak haziran aldım ben.

İyi mi diye dün gece falan çok karnım ağrıdı bi şey oldu diye
Düşünme canım benim ilk olsaydı tadını çıkartardım hamileliğimin.2 gün önce bende kabız oldum tuvaletde yıkılacaktım eşim diyor suratın beyazdı sonra kendime geldim kaysı yeyince iyi oldum

Arkadaşlar hamiş olanlar sağlıkla bebişlerini kucanıza alın hamiş olmak isteyenler de yakın zamanda hamiş kalıp bebeklerini kucaklasınlar Çok Aminnn
Birşey merak ediyorum ben tüp bebekle hamile kaldım yarın İlk kontrolüm var Hcg değerlerim iyi geldi fakat göğüs ağrım olmuyor kafama takıldı henüz yeni ama göğüs ağrısı olmadan hamile kalıp 8. 9. Haftalarda Hassasiyeti başlayanlar varmı içim rahatlatmak için araştırıyorum regli dönemlerimdede ağrımazdı İsteyen herkesin de benimde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerin gelmesini yürekten diliyorum Çok Aminnn

Memnun kalmış olmana senin adına çok sevindim hangi doktor acaba benim de aklımda bulunsun.

Canım herkesin hamileliği farklı kiminde hiç belirti olmuyor kimi hastanede yatıyor hatta aynı kişinin hamilelikleri bile farklı olabiliyor içini ferah tut

O zaman bu kesin geçen bir şey değil canım

İnşallah çok güzel geçer duyduğun her şey güzel olur bebekle ilgili. Amin belki cinsiyetini bile öğrenebilirsin bebek gösterirse
Amin canımO kadar çocuk hasreti varki bizde mesela annem kardeşim diyorki cinsiyetini bile belki söyler doktor yarın amaan diyoruz eşimle yeterki sağlıklı olsun

İnşallah hepimizin bebişleri iyi olsun sağlıklı olsun sağlıkla kucağımıza alalım. Korkudan hiçbir şey yapamıyorum ne hayallerim vardı halbuki

Genoks da ayırıyor diyolardı. Fetal dna zaten anne bebek kanı ayrıştırarak yapılıyor denmişti. Genoks yapmıyor muymuş çok kafamı karıştırıyor şu test olayları çok huzursuz ediyor beni. Bi kurtulsak

Gebelikten önce yaşadım ben bende antibiyotikle geçti canım bide dediğim gibi dut kurusu kaynatıb içtimki sık sık idrara çıkartıyordu beni..gecmiş olsun.

Genoksun daha farklı oluyor dedi panorama, zaten bu testi türkiyede yapan yokmuş bizde amerikaya gönderiyoruz dedi. Genoksun ankarada Bi labaratuarı varmış orada yapıyorlarmış. Bilmiyorum yani karışık ama ben doktorumu dikkate alıp panaromada yaptırmaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…