- 16 Mart 2022
- 3.514
- 3.359
- 83
- 33
İnşallah çok güzel geçer duyduğun her şey güzel olur bebekle ilgili. AminYarın sabah randevum var en son 9 haftada bebişimi gördümdua edin bebişim büyümüş sağlam olsun
Gözün aydın cnm inşallah hayırlısıyla kucağına almayai nasip etsin Allah bebisleri sağlıklı olsunlar da insan hersyee katlanıyor şükürÇok sağol canımçok şükür ikisinde iyi ikisi de 4 gün önde gidiyorlar sata göre 10+4 ama bebekler 11+0 diğeri 11+1 olmuş kalp atışını dinletmedi bu doktor herhalde tarzı değil ama kalplerinin attığını gösterdi zaten hareket ediyorlardı doktor hissetmen şuan mümkün değil ama böyle ultrasonda hareketleri görünür dedi. Ben rahimde baskı hissediyordum aşağı çekilme gibi rahim ağzıma baktı kısa değil rahim ağzı açılman da yok bebekler büyüdüğü için sana öyle geliyor olabilir dedi. Bir de rahimden şeffaf su gibi bir şey akıyordu bazen günlük pedim çamaşırım ıslanıyordu ama koku renk hiçbir şey yok su sanki onu sordum bebeklerin keselerinden mi geliyor diye o da yok o normal keselerinde ki su oranı gayet iyi dedi su azalması yok kese şekilleri de normal dedi ben pimpirikli olunca adam ne yapsın her şeye baktı çok şükür onlar iyi olsun da Nasıl iyi olacaklarsa ben ona göre hareket ederim hiç problem değil rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu cuma kendi tüp bebek doktoruma randevum var sanırım ikili test yapacak o zaman cinsiyet tahmini isticem doktordan inşallah bakarsa tabi
Cnm bnım lokosit 6 çıkmıştı, az bakteri gözukuyor dıyordu sonucta, munorol şase verdı tek kullanımlıkİdrar kültürümü doktorumun ekranına düşüyormuş o bakıp haber vereceğim tedavi yönetimine dedi doktordan yanıt bekliyorum bende canım idrar tahlilinde 175 çıkmış referans 150 Max diyor ama bende hiç idrar yolumda yanma acı sızı kesik kesik yapma durumu yok sadece rengi dediğin gibi Sarı ve kokulu sanırım onu da yeni yeni fark ediyorum bulanık değil ama bi koku var rahatsız eden ama ben koku hassasiyetimden sanıyorum hiç ihtimal vermedim neden oldu anlamadım da günde 3 lt su içiyorum aslında. İnternette idrarı tam boşaltmadığımızda da olurmuş diyor ben kendimi kalmamaya çalıştığım için gerçekten hemen kalkıyorum hep çok durmuyorum ondan olabilir belki bilmiyorum saçmada olabilir ama. İlk defa başıma geldi idrar yolu enfeksiyonu. Senin değerlerin Nasıl çıkmıştı
Benim Sat 30 mayıs ama hamile kaldığım ay olarak haziran aldım ben.siz hamile kaldığınız aya göre mi baktınız yoksa son regl tarihine göre mi baktınız mesela benim gebelik hesaplaması yapılırken doktorlar bilemediği için son regl tarihinin başladığı günü baz alıyorlar ya benim o 28 haziran ama hamile kaldığım ay aslında temmuz çünkü ilk denemelere temmuzda başladık zatentemmuzsa kız haziransa erkek çünkü
Düşünme canım benim ilk olsaydı tadını çıkartardım hamileliğimin.2 gün önce bende kabız oldum tuvaletde yıkılacaktım eşim diyor suratın beyazdı sonra kendime geldim kaysı yeyince iyi oldumİyi mi diyedün gece falan çok karnım ağrıdı bi şey oldu diye
Ayy insallahhvalla benimde +1 de yapsam +2 de yapsam şimdi ki yaşımı da yapsam kız gözüküyor hadi inşallah ikimizinde güzeller güzeli sağlıklı mı sağlıklı kızı olsun :)
Amin canım AminNiqu cnm bzıde haberdar et
İnsallah guzel haberlerle gel
Bn ınanıyorumki bebişin buyumuş
Derin bi ohh cekersın inşallhh
Bnımde kontrolum çarsamba
Memnun kalmış olmana senin adına çok sevindimKızlar bugün bir doktora gittim şükür memnun kaldımotururken wc de rahmim ağrıyordu hep doktora gitmişken onu da söyledim idrar testi yaptı meğer idrarımda bakteri varmış doktorum daha geri dönüş yapmadı ama eğer çıkarsa tedavi uygulayacağız demişti başına gelen var mı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sanırım
Canım herkesin hamileliği farklı kiminde hiç belirti olmuyor kimi hastanede yatıyor hatta aynı kişinin hamilelikleri bile farklı olabiliyor içini ferah tutArkadaşlar hamiş olanlar sağlıkla bebişlerini kucanıza alın hamiş olmak isteyenler de yakın zamanda hamiş kalıp bebeklerini kucaklasınlar Çok Aminnn
Birşey merak ediyorum ben tüp bebekle hamile kaldım yarın İlk kontrolüm var Hcg değerlerim iyi geldi fakat göğüs ağrım olmuyor kafama takıldı henüz yeni ama göğüs ağrısı olmadan hamile kalıp 8. 9. Haftalarda Hassasiyeti başlayanlar varmı içim rahatlatmak için araştırıyorum regli dönemlerimdede ağrımazdı İsteyen herkesin de benimde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerin gelmesini yürekten diliyorum Çok Aminnn
O zaman bu kesin geçen bir şey değil canımCnm bnım lokosit 6 çıkmıştı, az bakteri gözukuyor dıyordu sonucta, munorol şase verdı tek kullanımlık
Aradan 1 hafta sonra lokosit 8 çıktı, orta derecede bakteri gözukmuştur yazıyordu
İdrar kültürüm pozitif çıksaydı enfexia antıbıyotık yazacaktı bol su dedi ama maalesef ne yapsam bol su içemıyorum
Bidahada baktırmadım idrara cunku yazlıktayım
Burdakı saglık ocakları kan ve idrar testi yapmıyor
Okullar acılınca evime ve doktoruma gidince yaptracagım
Tesekkur ederim canım amin inşallahKız gibi hayırlısı olsun inşallah
Amin canımİnşallah çok güzel geçer duyduğun her şey güzel olur bebekle ilgili. Aminbelki cinsiyetini bile öğrenebilirsin bebek gösterirse
İnşallah hepimizin bebişleri iyi olsun sağlıklı olsunDüşünme canım benim ilk olsaydı tadını çıkartardım hamileliğimin.2 gün önce bende kabız oldum tuvaletde yıkılacaktım eşim diyor suratın beyazdı sonra kendime geldim kaysı yeyince iyi oldum
Genoks da ayırıyor diyolardı. Fetal dna zaten anne bebek kanı ayrıştırarak yapılıyor denmişti. Genoks yapmıyor muymuşŞöle genox ve bir çok firma anne ile bebeğin kanını ayırmadan bir test yapıyor diye biliyorum hatta annede kromozomsal bir sorun varsa örnek veriyorum gözde sorun vs gibi testte pozitif çıkma ihtimali yüksekmiş, panorama anne ile bebeğin kanını ayrıştırıp o şekilde amerikaya gönderiyormuş benim doktorumda en iyisi panorama dedi
Gebelikten önce yaşadım ben bende antibiyotikle geçti canım bide dediğim gibi dut kurusu kaynatıb içtimki sık sık idrara çıkartıyordu beni..gecmiş olsun.Kızlar bugün bir doktora gittim şükür memnun kaldımotururken wc de rahmim ağrıyordu hep doktora gitmişken onu da söyledim idrar testi yaptı meğer idrarımda bakteri varmış doktorum daha geri dönüş yapmadı ama eğer çıkarsa tedavi uygulayacağız demişti başına gelen var mı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sanırım
Genoksun daha farklı oluyor dedi panorama, zaten bu testi türkiyede yapan yokmuş bizde amerikaya gönderiyoruz dedi. Genoksun ankarada Bi labaratuarı varmış orada yapıyorlarmış. Bilmiyorum yani karışık ama ben doktorumu dikkate alıp panaromada yaptırmaya karar verdimGenoks da ayırıyor diyolardı. Fetal dna zaten anne bebek kanı ayrıştırarak yapılıyor denmişti. Genoks yapmıyor muymuşçok kafamı karıştırıyor şu test olayları çok huzursuz ediyor beni. Bi kurtulsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?