2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben bir gün kuru fasülye yediğimde. Gece rahatsızlandım kesinlikle gaz dı mahvoldum doğuracağım sandım sancıdan. Doktorum bana ev yapımı yoğurt ve pastörize olmayan Süt ürünlerini yasakladı
ah kuru fasulye 2 kere yedim 2sinde de sancıdan duramadım. 3 gün geçmedi nasıl bi gazsa. Yemeyin kızlar

Kızlar bugün 33+2 yiz . Artık hiç ayakta kalamıyorum normal mi ya Hayat kalitem aşırı derecede düştü . Evde bile azıcık iş yapsam hemen kasıklarımın olduğu yeri tutmam gerekiyor elimle yoksa bebek hem ağrı yapıyor hem de aşağıya çok ağır yük biniyor .. bi de çok ayakta kalmamama rağmen azıcık kalsam bile hemen karnımda sertleşme ve bir tarafta toplanma oluyor sizler nasılsınız

Laktoz sıkıntı yapmış olabilir mi acaba
Laktoz alerjim yok, bugüne kadarda hiç böyle olmadı ama belki hamilelikle beraber olmuş olabilir şimdi yine bir rezene çayı yapıp içicem doktor kefirde iç dedi ama süt ve süt grubu içmek istemiyorum korkuyorum daha çok sancılandırır diye

Ben bir gün kuru fasülye yediğimde. Gece rahatsızlandım kesinlikle gaz dı mahvoldum doğuracağım sandım sancıdan. Doktorum bana ev yapımı yoğurt ve pastörize olmayan Süt ürünlerini yasakladı
Valla yoğurduda şoktan kırmızı kapaklı bakraç yogurt var ondan alıp yapıyorum ki hamılelıgımın basından beri hep öyle yapıyorum, yani pastorize olmuş sütle yapıyorum aslında ama bilemiyorum ki valla ne beni böyle mahvediyor, hubunat yemiyorum o beni mahvedıyor bılıyorum artık, mercimek çırbası dahi içmiyorum yani yoğurtta yemesem aç kalcam artık çünkü aksamları yemek yıyemıyorum

Bende 32+3 üm aynı şeyi yaşıyorum 6.ayın sonundan beri, bütün işlerimi eşim işten gelınce yapıyor sağolsun birazcık iş yapayım o gece hastanelik oluyorum Allah korusun dikkat edin sizde. Full uzanır moddayım

Canım çok geçmiş olsun böbrek ağrın olabilir mi aklında olsun yerinde duramayacak kadar sanciyi böbrek ağrısı da veriyor
Aa o hiç aklıma gelmedi ama yanlarımdan değil direk karnımın içinden bağırsaklarımdan geliyor ağrı bağırsaklarımın yandıgını hissediyorum. Kan tahlılıde yapmadılar bende o anki durumumla niye yapmıyorsunuz demek aklıma gelmedi. Sımdı bir rezene çayı daha içeceğim bakim bebekte çok hareketli maşallah kuş kanatlarını cırpar gibi oluyor içimde sürekli ne güzel biraz aşağı inmişti bir iki gün rahattım yine midemin oraya çıkmıs ebeler kontrol etti oda sana rahatsızlık verıyor olabılır dedıler

Ben de 33+3'üm 33 haftaya girmemle ağırlaştim sanki. Bir anım bir anımı tutmuyor dün çok yorgun uyandım kahvaltı edip öğlene kadar yattim ondan sonra kendime geldim önceki gün hava güzel diye yürüyüş yapmıştık eşimle o yüzden mi bilmiyorum. Bugün daha iyiydim dinlene dinlene ev işi yaptım dinlenerek yapsam da yordum kendimi ve akşam yemeğinden sonra karnıma fena bir ağırlık ve baskı geldi. Yarın doktor kontrolüm var belki nstye de bu hafta itibari ile başlar diye düşünüyorum en azından riskli bir durum var mi onu bilmek iyi olur

Ay ben de öyleyim, azıcık ayakta dursam tansiyonum düşer gibi oluyor bi yerlerim ağrıyor falan. Ben de diyordum ki şöyle üç hafta daha geçse de evi rahat rahat silip süpürsem ama gittikçe ağırlaşıyorum sanki

Ben senden 3 hafta kadar gerideyim ama bende de aynı durum oluyor, ayakta kalınca karnım sertleşiyor bebek de sanki sabit bı yerde toplanıyor geriliyor

Bnde oyleyım cnm hiç bi farkımız yok, tum gun evde pıneklıyorum, ev işi bıle yapasım yok, sureklı oturmk istıyorum, evde bı ton iş bnı beklıyo, aslında yawastan yapablırım ama canım hiç istemıyo

Kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve kaçıncı haftada kaç kilosunuz şu an
Bence hiç gerek yok kıyas yapmaya, herkesin bünyesi rahatsızlıkları farklı, sonra bakıpta moralimiz bozuluyor her hamılelık kendıne özeldir, mıllet başlarda kusup kusup kılo verdi misal ben onların verdiği kadar kilo aldım başlarda o yuzden kılo alınırda verilirde yeter ki sağsalim sağlıkla zamanında doğuralım yeter valla

Seni yoruyorsa yapma canım ben insatada bir reelse denk geldim kadın iş yapmaktan iç kanama geçirmiş Allah korusun siz siz olun kendinizi sakın yormayın benim yaptığım hatayı yapmayın diyordu, dün bende bebeğin çamasırlarını ayırdım o ara baya bir yoruldum bu karnımdaki sancı vs ondan dolayı mı dıom bak şimdi, eğer yediklerimle alakası yoksa

Senle günlerimiz aynı zaten canım:) bende biraz zorlanıyorum ev işlerimi yapıyorum dinlene dinlene sorun olmuyor ama araba ile bir yere giderken 15 dk lık yola bile midem bulanıyor , bir de idrar yolu enfeksiyonum çıktı suprax antibiyotik verdi dün doktor 5 gün kullanacağım bakalım. Sana yaklaşık doğum tarihi söyledi mi doktorun bana bir aksilik olmaz ise 26 ile 29 Şubat arası olur marta kalmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…