2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet yaa akşamları şöyle oturur pozisyona geçemiyorum asla. Hep yatma modundayım. Güya son ay yürüyüşümü falan yapacaktım

Benim de cuma günü kontrolüm var ve ilk nst ye gireceğim . Ama normalde sancım olduğu halde o anda çıkmazsa bilemiyorum:)
Keşke şimdiye kadar halletseydim işleri :))

77yle başladığımız bu yolculuk 90la devam etmekte kız bi ben bu kadar aldım herhal herkes zayıf

Ben senden 3 hafta kadar gerideyim ama bende de aynı durum oluyor, ayakta kalınca karnım sertleşiyor bebek de sanki sabit bı yerde toplanıyor geriliyor
Ay eveeet . Çok rahatsız ediyor .. Ağrı ve acı eşliğinde toplanma oluyor
Benim canım çok istediği halde yapamıyorum

Aaaaa . Normal doğum olarak mı görüyor canım? Bana doğum tarihi ile ilgili hiçbir şey söylemedi henüz

Kızlar 29+2. Haftadayım adet ağrısı gibi ağrılar var hafif ve belime de vuruyor. Endişelenmelimiyim? Dr. Duphaston vermişti 1-2 aydır kullanıyorum rahim duvarlarını güçlendirmek için hormon 2 gündür kestim böyle ağrılarım olmaya başladı. Acaba bu haftalarda normal mi bu ağrılar

Normal de olabilir sezeryanda su an sana bağlı dedi doktorum canım ama ben sezeryan olması yönündeyim başka bir durum gelişmezse , sezeryan olursam diye o tarih aralığını verdi 38. Haftayı Doldurmuş oluruz o tarihlerde diye

Yok zten yormuyorum kndımı,
Haftaya kadın gelıcek bide doğuma yakın, kısa yürüyüşler bıle yapamıyorum.

Canım merhaba benimde öyle yüksekti, bende diyetle dengeliyorum suan, önce gerçekten çok dikkat ettim öyle böyle değil. Sonra kadın doğumcun bana baya kızdı. Yiyeceksin ama az yiyeceksin dedi. Sonra bebeğin gerekli besinleri almaz dedi. Kilo önemli değil organ gelişimini etkiler dedi. Hayatımı strese sokacak kadar yapmıyorum mesela şuan. Ama özellikle katirbonhidrat ve meyveden uzak duruyorum. Sende sakın strese girme stres mahvediyor, strese girmedim mesela daha iyiyim. Stres yaparsam ve yorulursan yükseliyor.

Ayy bu efermag365 içiyordum yan etkılerine fln baktım, ishal yapıyormus en sık görülen, üstelik yemekle beraber alınması lazımmış, valla ben aç karnına kaldım galıba bu yaptı beni böyle mahvetti, yok anam soda içerim bu ılacı içmem artık tövbe zaten takvıye almıyorum ben ne kan hapı ne başka bişi aklıma gelırse ayda yılda bir işte peritonoloji doktorumda aynısını demişti bir eksiklik görülmediği sürece takviyeye gerek yok diye çünkü hepsinin yan etkisi var demişti, ama çok şükür kan değerlerim vs hepsi normal

Kızlar bende 58 ile hamile kaldım 12 kilo aldım 32.haftama girdim şuan 70 kiloyum ama bence bu hafta daha çok aldım. Çarşamba tartılacağım yani şöyle 75 ile tamamlasam diyorum ama zor görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…