2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Diyet listesi oluşturduk onunla devam edeceğim artık

Anladımm . Ay ben de sanki martı göremeyecekmişiz gibi hissediyorum . Şimdiden bu kadar ağrım oluyorsa çok içerde durmaz gibi geliyor :)

Yiyeceksin ama az yiyeceksin derken herşeyden mi az yiyeceksin dedi yoksa genel olarak mı az yiyeceksin dedi?
Ben şeker tatlı karbonhidrat tatlı meyve, kuru meyve hepsini bıraktım

Canım bence doktora git

Çünkü bunları ihmal etmemek lazım

Hadi sen bari ikizlere hamilesin. Ben yandım. Gıdığım tavuk gibi
Kız ikiz olsa fark eder mi kilo kilodur verilir ya kilo dediğimiz nedir önemli olan doğum sonrası süt yapar diye her şeyi ağzımıza tıkmamalıyız olay orada ya kopar ya toparlarız

Yiyeceksin ama az yiyeceksin derken herşeyden mi az yiyeceksin dedi yoksa genel olarak mı az yiyeceksin dedi?
Ben şeker tatlı karbonhidrat tatlı meyve, kuru meyve hepsini bıraktım
Hayır canım, şekerli şeylerden geçen hafta kontrolümde bana şöyle birsey dedi. Arama benzinsiz çalışmaz, insan vücududa karbonhidratsız yapamaz. 0 şeker ile hayatına devam edersen şeker düşüklüğün olur ve bu hamile kadınlarda istemediğimiz şeydir dedi. O yüzden elin ayağın asla titremeyecek dedi. İki kaşık sütlü tatlı yiyebilirsin mesela dedi.

Çok şükür bebiş iyi canım aman onun keyfi yerinde olsunda.. benim bir arkadaşım hamile iken yaşadı canım doğum sancısı yanında iyi kalır demişti oyle sancı oluyor karnimda demişti megersem böbrekten vuruyormus yine aklında olsun seninde inşallah geçer tabi geçmezse bu ihtimali de bir sorarsin doktoruna

Kuzum benim kiz tekrar yukarı yan döndüğü için yürümekte bende çok zorlanıyorum aşırı derece kendini göbeğime diriyor ayağını gezdiriyor karnimda canım acıyor gerci aşağıda olduğunda da zorlanıyordum bu seferde vajinaya çok baskı yapiyordu sanırım bu saatten sonra her türlü rahat edemiycez bide dediğin gibi sertleşiyor yürümeye başladığım gibi ama artık o sertleşmeyi takmıyorum yürümeye devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…