2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayy ayni durumdayım ya üşengeç mi oldum yoksa halim yok diye mi bilmiyorum kolumu kaldırıp ev işi yapamıyorum utulerim dağ oldu hergun yeni bir bahane buluyorum

Yaa çok iyiymiş, bana da diyetisyen herşeyi yasakladı, sabahları 2 dilim ekmek verdi onu da 1 dilime düşürürsen daha iyi olur dedi.
'aç mı kaliim ben' demeliymişim

Yaa çok iyiymiş, bana da diyetisyen herşeyi yasakladı, sabahları 2 dilim ekmek verdi onu da 1 dilime düşürürsen daha iyi olur dedi.
'aç mı kaliim ben' demeliymişim
Canım, mesela neler var listende. Beni kadın dogumcum çok ciddi uyardı canım, herşeyi kesersen bebek gelişemez dedi. Suyun nasıl canım. Artma var mı ?

Kız ikiz olsa fark eder mi kilo kilodur verilir ya kilo dediğimiz nedir önemli olan doğum sonrası süt yapar diye her şeyi ağzımıza tıkmamalıyız olay orada ya kopar ya toparlarız
Kuzucum. Bence sen bize bakınca emin ol daha iyisin senin iki bebek sonuçta

Kız ikiz olsa fark eder mi kilo kilodur verilir ya kilo dediğimiz nedir önemli olan doğum sonrası süt yapar diye her şeyi ağzımıza tıkmamalıyız olay orada ya kopar ya toparlarız
Yok yok geçen gün kimdi söyleyen sütü yapan su ve uyku. Biz onlara sarılalım

Benim doktorum ve diyetisyenimde aynı şekilde söyledi canım
Ve benim elim ayağım titreme noktasına gelmiştim, şuan iyiyim Allaha şükür, Allah doktorunda iyisini karşılaştırsın

Benim doktorum ve diyetisyenimde aynı şekilde söyledi canım
Ve benim elim ayağım titreme noktasına gelmiştim, şuan iyiyim Allaha şükür, Allah doktorunda iyisini karşılaştırsın
Kuzum biliyor musun,şekeri düşerse bir hamilenin bebeğinde içerde düşüyormuş, beyin hasarına yol açıyormuş. O yüzden kuzum canımızın istediğini yiyelim ama az, ben iki kaşık kadayıf yedim bugün. Ama ne yaptın yanında hemen açık limonlu çay içtim

Allah korusun kuzum ya, o iki hafta için o kadar üzgünüm ki, bebeğim o zaman az hareket ediyordu, şimdi kıpır kıpır o bile etkiliyor, bende canım isteyince yiyorum, geçen gün pasta vardı iki çatal aldım, yetti zaten, şekerimde yükselmedi

Evet kuzum bizimde bebeğinde şekere ihtiyacı var. Gebelik şekeri kontrollü olursak korkacak birşey değil. Kadın doğumcum bana dediki sana endokrin insülin verse ben sana kullandırmam. Kuzum sakın stres yapma. İnsallah az kaldı. Suyumuz artmasın yeter

Evet kuzum 1 haftadır bende rahatladım, endokrin bana diyeti yapamıyorsan insülin başlayalım demişti, hemen değiştirdim onu çok strese soktu beni
Şuan iyiyim Allaha şükür, şekerimde çıkmıyor çok şükür, açta kalmıyorum, bebeklerimiz sağlıkla gelsin

X Xxudy HejaR12 kızlar sevindim adınıza benim doktorumda ilk günden diyor ufacık yiye bilirsin tatlı ama ben çıkolata ufaktan başladım yemeye yani çok çok küçük ve artık o kadarda canım istemiyor tatlı ara sıra sakız gibi şekerden yiyorum çok canım istiyor İn şa Allah suyum artmaz yarın kendimi tutucam abartmaya başladım

Ben de 53-54 ile hamile kaldım şu an 63üm. Bu benim için bir rekor, bu kadar kilo almayı beklemiyordum hayırlısıyla inşallah 68 le falan doğururum max ya
Ayıp ya ayıp burda 54 hamile kalan var şimdi 68 sen orda ağlıyorsunbak benim umrumda diğil

Reactions: The
Ben de 53-54 ile hamile kaldım şu an 63üm. Bu benim için bir rekor, bu kadar kilo almayı beklemiyordum hayırlısıyla inşallah 68 le falan doğururum max ya
Ayyy süper yaaa bakalım ben kalça gireceğim doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…