2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayıp ya ayıp burda 54 hamile kalan var şimdi 68 sen orda ağlıyorsunbak benim umrumda diğil
Valla arkadaşım ben ilk hamileliğimde bu kadar kiloyla çoktan doğuma gitmiştim o yüzden üzülüyorum hayır yani çok daha yoruluyorum, dinlenemiyorum ama yine de daha fazla kilo aldım nedense. Tek avantajı afedersin totom çok güzel büyüdü inşallah doğumdan sonra gitmez de

Tamam canım oda aklımda olsun, onu ilk oğlumda yaşadım ben böyle bir ağrı yok doğurtun beni nolur dıye ağlıyordum her gün

Bende bebiş olmadığı için evde yorulduğumu sadece doktora gidib gelerken hiss ediyorum resmen bitmiş halde oluyorum o zaman anlıyorumki hamileymişim ve kilodan dolayı hepsi buaslında bende beğeniyorum şimdiki halimi zayıflarsam üzülürüm o kadar deyim yani arkamda büyümüş yanaklarım güzel çıkmış

Bakalım canım hayırlısı ile sağlıklı gelsinler bende baştan beri mart grubundayım ama şubatta gelecekler aynen :))
Sağlıkla gelsinler inşallah

Kuzucum sen maşallah iyisin yaa . Ben şu aralar cidden hiçbir şey yapamıyorum. Sen ne güzel sinemaya bile gittin kııız

Bence de bi sure tüketme özellikle geceleri. Gece rahat uyumak istiyorsan tavsiyem soda iç

Senin de boyun epey uzundu galiba di mi aynı kiloyla hamile kalmışiz ama sen daha zayıf duruyordun sanki ben 170im. Totom dümdüzdü o yüzden böyle çıkması hoşuma gidiyor

Tamam canım oda aklımda olsun, onu ilk oğlumda yaşadım ben böyle bir ağrı yok doğurtun beni nolur dıye ağlıyordum her gün
Bnde efermag kullanıyorum düzenli, ishal faln yapmadı, magnor yazıyolardı dedim efermag yazın onun tadı daha iyi.

Ya kuzu ben hiç memnun değilim bu kilodan ben 58 ile hamile kaldım ama kimse 58 olduğuma inanmıyordu o kadar zayıf duruyordum. İnsallah o kilolarıma geri dönerim, şuan gerçekten bu kilo beni mutsuz ediyor 70 kiloyum

Eklentiler

• 0D7B9ADF-17AC-44DC-A091-BD8EC3178735.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 98
Senin de boyun epey uzundu galiba di mi aynı kiloyla hamile kalmışiz ama sen daha zayıf duruyordun sanki ben 170im. Totom dümdüzdü o yüzden böyle çıkması hoşuma gidiyor
1.69 ben epey olmasada var boyumben dar giyinmediğim için hiç görükmüyor kilo gerci şimdi tulum önden arkadan dar duruyor pijamayı giyinince arkam çok büyümüş

Bencede normaldir ya zaten dayanamadım arkadaşlarımla görüştük tatlı yedim napsaydım onlar yiyecek ben bakacak mıydım hiç bana göre değil yedim valla
Ye walla afıyet olsun, bnım yıne tatlı krızım tuttu bu aksam. Çocugu yolladım bakkala dedim cabuk bna çikileta alkesmedi tabi bni kocayıda tatlı almaya yolladım ekler almış, 5 tane yedım anca kesti bni
Heraksam bi tatlı muhabbetı dönüyor, gecen aksam dondurmalı irmik helvası yaptım bak öyle şeylere hiç üşenmem
Buarada ağzım zehir gbi yaa çok acı

Kuzum acaba şekerin mi düşüyor. Yada uzun süre aç mı kalıyorsun

Ahahah bende ekler yedim ama büyük bi ekler 4 ekler eder yani rahat belki de 5 iyi yaptın yarasın her gün bi tatlı isteği bende de oluyor genelde tutmaya çalışıyorum kendimi sırada soğuk baklava var canım istedi hafta içi bi gün yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…