Valla arkadaşım ben ilk hamileliğimde bu kadar kiloyla çoktan doğuma gitmiştim o yüzden üzülüyorum hayır yani çok daha yoruluyorum, dinlenemiyorum ama yine de daha fazla kilo aldım nedense. Tek avantajı afedersin totom çok güzel büyüdü inşallah doğumdan sonra gitmez de
Çok şükür bebiş iyi canım aman onun keyfi yerinde olsunda.. benim bir arkadaşım hamile iken yaşadı canım doğum sancısı yanında iyi kalır demişti oyle sancı oluyor karnimda demişti megersem böbrekten vuruyormus yine aklında olsun seninde inşallah geçer tabi geçmezse bu ihtimali de bir sorarsin doktoruna
Valla arkadaşım ben ilk hamileliğimde bu kadar kiloyla çoktan doğuma gitmiştim o yüzden üzülüyorum hayır yani çok daha yoruluyorum, dinlenemiyorum ama yine de daha fazla kilo aldım nedense. Tek avantajı afedersin totom çok güzel büyüdü inşallah doğumdan sonra gitmez de
Bende bebiş olmadığı için evde yorulduğumu sadece doktora gidib gelerken hiss ediyorum resmen bitmiş halde oluyorum o zaman anlıyorumki hamileymişim ve kilodan dolayı hepsi buaslında bende beğeniyorum şimdiki halimi zayıflarsam üzülürüm o kadar deyim yani arkamda büyümüş yanaklarım güzel çıkmış
Kuzum benim kiz tekrar yukarı yan döndüğü için yürümekte bende çok zorlanıyorum aşırı derece kendini göbeğime diriyor ayağını gezdiriyor karnimda canım acıyor gerci aşağıda olduğunda da zorlanıyordum bu seferde vajinaya çok baskı yapiyordu sanırım bu saatten sonra her türlü rahat edemiycez bide dediğin gibi sertleşiyor yürümeye başladığım gibi ama artık o sertleşmeyi takmıyorum yürümeye devam ediyorum
Laktoz alerjim yok, bugüne kadarda hiç böyle olmadı ama belki hamilelikle beraber olmuş olabilir şimdi yine bir rezene çayı yapıp içicem doktor kefirde iç dedi ama süt ve süt grubu içmek istemiyorum korkuyorum daha çok sancılandırır diye
Bende bebiş olmadığı için evde yorulduğumu sadece doktora gidib gelerken hiss ediyorum resmen bitmiş halde oluyorum o zaman anlıyorumki hamileymişim ve kilodan dolayı hepsi buaslında bende beğeniyorum şimdiki halimi zayıflarsam üzülürüm o kadar deyim yani arkamda büyümüş yanaklarım güzel çıkmış
Senin de boyun epey uzundu galiba di mi aynı kiloyla hamile kalmışiz ama sen daha zayıf duruyordun sanki ben 170im. Totom dümdüzdü o yüzden böyle çıkması hoşuma gidiyor
Ya kuzu ben hiç memnun değilim bu kilodan ben 58 ile hamile kaldım ama kimse 58 olduğuma inanmıyordu o kadar zayıf duruyordum. İnsallah o kilolarıma geri dönerim, şuan gerçekten bu kilo beni mutsuz ediyor 70 kiloyum
Senin de boyun epey uzundu galiba di mi aynı kiloyla hamile kalmışiz ama sen daha zayıf duruyordun sanki ben 170im. Totom dümdüzdü o yüzden böyle çıkması hoşuma gidiyor
1.69 ben epey olmasada var boyumben dar giyinmediğim için hiç görükmüyor kilo gerci şimdi tulum önden arkadan dar duruyor pijamayı giyinince arkam çok büyümüş
Ye walla afıyet olsun, bnım yıne tatlı krızım tuttu bu aksam. Çocugu yolladım bakkala dedim cabuk bna çikileta alkesmedi tabi bni kocayıda tatlı almaya yolladım ekler almış, 5 tane yedım anca kesti bni
Heraksam bi tatlı muhabbetı dönüyor, gecen aksam dondurmalı irmik helvası yaptım bak öyle şeylere hiç üşenmem
Buarada ağzım zehir gbi yaa çok acı
Ye walla afıyet olsun, bnım yıne tatlı krızım tuttu bu aksam. Çocugu yolladım bakkala dedim cabuk bna çikileta alkesmedi tabi bni kocayıda tatlı almaya yolladım ekler almış, 5 tane yedım anca kesti bni
Heraksam bi tatlı muhabbetı dönüyor, gecen aksam dondurmalı irmik helvası yaptım bak öyle şeylere hiç üşenmem
Ahahah bende ekler yedim ama büyük bi ekler 4 ekler eder yani rahat belki de 5 iyi yaptın yarasın her gün bi tatlı isteği bende de oluyor genelde tutmaya çalışıyorum kendimi sırada soğuk baklava var canım istedi hafta içi bi gün yiyeceğim