Çok saol canım amin inşallah sende öyle bende öyleydim sabah aç tok akşam aç tok 1 hafta ölçtüm insan psikolojik olarak bile etkileniyor ne yiceğini şaşırıyor
Ya kuzu ben hiç memnun değilim bu kilodan ben 58 ile hamile kaldım ama kimse 58 olduğuma inanmıyordu o kadar zayıf duruyordum. İnsallah o kilolarıma geri dönerim, şuan gerçekten bu kilo beni mutsuz ediyor 70 kiloyum
Evet kuzum ben spor yapıyordum ama deli gibi kimse 58 kilo olduğuma inanmıyordu. Şimdi 70 kiloyum baya mutsuzum. Ama oğluşum için yiyorum. İnşallah sonra vermesi kolay olur. Sende baya baya zayıfsın canım
Evet kuzum ben spor yapıyordum ama deli gibi kimse 58 kilo olduğuma inanmıyordu. Şimdi 70 kiloyum baya mutsuzum. Ama oğluşum için yiyorum. İnşallah sonra vermesi kolay olur. Sende baya baya zayıfsın canım
Yok ya ne sporu genetik biz öyleyiz mesela ben karbohidrat çok az tüketiyorum aşırı yemek yemeyi sevmem şimdi gebelikte acıkıyorum normalde öyle birisi diğilim.Aynen zayıf olduğum için 35 veren yok
Ben de 53-54 ile hamile kaldım şu an 63üm. Bu benim için bir rekor, bu kadar kilo almayı beklemiyordum hayırlısıyla inşallah 68 le falan doğururum max ya
Senin boyun var çok bişi farketmemiştir ya Boy kısa olunca 4 kilo 10 kilo gibi duruyor ya da bende öyle 20 kilo alsaydım nasıl olurdum gerçekten bilmiyorum Allah dağına göre kar veriyor gerçekten de