2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yaa çok iyi sevindim sizin adınıza umarım 33 haftada da bişey çıkmaz da rahat rahat tamamlarsınız son haftaları.
Ben sabah akşam takipteyim artık
Çok saol canım amin inşallah sende öyle bende öyleydim sabah aç tok akşam aç tok 1 hafta ölçtüm insan psikolojik olarak bile etkileniyor ne yiceğini şaşırıyor

Ya kuzu ben hiç memnun değilim bu kilodan ben 58 ile hamile kaldım ama kimse 58 olduğuma inanmıyordu o kadar zayıf duruyordum. İnsallah o kilolarıma geri dönerim, şuan gerçekten bu kilo beni mutsuz ediyor 70 kiloyum
Bende burda 53 varım ama gerçekten sana resimde 58 verilmezki zayıfsın

Eklentiler

• IMG_20240122_000734.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 126
Bende burda 53 varım ama gerçekten sana resimde 58 verilmezki zayıfsın
Evet kuzum ben spor yapıyordum ama deli gibi kimse 58 kilo olduğuma inanmıyordu. Şimdi 70 kiloyum baya mutsuzum. Ama oğluşum için yiyorum. İnşallah sonra vermesi kolay olur. Sende baya baya zayıfsın canım

Valla ben 30+1 12 kilo oldum artık şiştim doğuma kadar 10 kilo daha almazsam iyi iştahımın önüne geçemiyorum
Bende canım şekerden dolayı dikkat ediyorum ama çok fazla et, et suyunda çorba falan tüketiyorum sanırım onlarda kilo olarak bana geri dönüyor

Evet kuzum ben spor yapıyordum ama deli gibi kimse 58 kilo olduğuma inanmıyordu. Şimdi 70 kiloyum baya mutsuzum. Ama oğluşum için yiyorum. İnşallah sonra vermesi kolay olur. Sende baya baya zayıfsın canım
Yok ya ne sporu genetik biz öyleyiz mesela ben karbohidrat çok az tüketiyorum aşırı yemek yemeyi sevmem şimdi gebelikte acıkıyorum normalde öyle birisi diğilim.Aynen zayıf olduğum için 35 veren yok

Bende de göt göbek ayrı gitmeye başladı 63 ile hamile kaldım 67 yim şuan sıkıntı boyumun 1.58 olması top gibiyim vur yuvarlansın
Yaaa maşallah göbeğin çok güzel büyümüş canımmm, ay bu nasıl kilo hiç almamışsın yaaaa,

Kızlar göbekleriniz büyüdü mü 32 oldum halen göbeğim o kadar büyük değil. Acaba 32 den sonra mı büyüme olur

Yaaa maşallah göbeğin çok güzel büyümüş canımmm, ay bu nasıl kilo hiç almamışsın yaaaa,
İnanır mısın bi haftadır oldu bu büyüme 32 den sonra hızlı büyüyor sanırım aldım aldım canlı görseydin çapa da böyle demezdin boyum kısa kız

İnanır mısın bi haftadır oldu bu büyüme 32 den sonra hızlı büyüyor sanırım aldım aldım canlı görseydin çapa da böyle demezdin boyum kısa kız
Kuzum 4 kilo almışsın hepi topu yaaa, oda kilo mu bana bak 12 kilo ile yola devam ediyorum ki 12 yi geçtim çarşamba tartılacağım bakalım

Kuzum 4 kilo almışsın hepi topu yaaa, oda kilo mu bana bak 12 kilo ile yola devam ediyorum ki 12 yi geçtim çarşamba tartılacağım bakalım
Senin boyun var çok bişi farketmemiştir ya Boy kısa olunca 4 kilo 10 kilo gibi duruyor ya da bende öyle 20 kilo alsaydım nasıl olurdum gerçekten bilmiyorum Allah dağına göre kar veriyor gerçekten de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…