2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet bende hemen hemen aynıyız diye hatırlıyordum

Benim 32 itibari ile hazırda duruyor arabada tansiyonum iyi şimdilik ama nolur nolmaz ani doğum olayı gündeme falan gelir hazır olsun dedim çıktı aklımdan iyi de oldu
Yaa süper .. bebişin odası da hazırdır senin . Ay güç kuvvet ver Allahım bir an önce benim de bitsin

Yaa süper .. bebişin odası da hazırdır senin . Ay güç kuvvet ver Allahım bir an önce benim de bitsin
Henüz bitmedi odası halısı ve perdesi eksik avizesi takılacak çerçeveleri takılacak onun dışında birşeyi kalmadı sende bir an önce hazırla çantanı neyi bekliyorsun aklından çıksın

Canım pozisyonu nasıl bebişinin sen sakın ağlama üzülme, bende normal istiyordum benim doktorum normalden yana ama son gittiğimde baş yukarda ayaklar aşagıdaydı, dediki 34 e kadar döndü döndü dönmezse normal çok zor olur dedi. 34 ten sonra %5 bebek doğum pozisyonu alır dedi. Yani kuzum birazda bebeğe bağlı bunun için ağlama üzülme hangisi bizim için hayırlı olacaksa o olsun.

Henüz bitmedi odası halısı ve perdesi eksik avizesi takılacak çerçeveleri takılacak onun dışında birşeyi kalmadı sende bir an önce hazırla çantanı neyi bekliyorsun aklından çıksın
Pijamam daha yolda . Gelmedi . Onu bekliyorum . (Bahanem de hazır) yaa şu valiz düzenleyici vs almadım ben . Yarın kilitli poşet al dedim eşime onlara koyayım bari . Cidden düşündükçe de geriliyorum aklımda duracağına bir an önce bitsin cidden .

Kuzucum sen kaçıncı haftaydın? Benim de 28de baş yukarıdaydı. 32de döndü şuan baş aşağı pozisyonda demişti son kontrole gittiğimizde .. ya ailede falan hep vajinal doğum olmuş bizim, nedense onunla ilgili doktorumun sezeryan yapalım diyeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki kendisi hep vajinal doğum öneriyor . Ama ben başarabilir miyim bilmiyorum . Mesela illa nişan gelecek mi, su gelecek mi bilmiyorum . O sancı nasıl bir şey tahminim bile yok. İlk doğum olacağı için çok tecrübesiz çaresiz hissediyorum kendimi . Doğum sonrası süreç de aynı şekilde korkutuyor. Amaaaan bir sürü şey kuzu işte beeee hamilelik hormonları ne güne duruyor :))

Ahahah bencede hallet çıksın aradan canım kafan rahat olur

Kuzum ben 32+0 şimdi şöyle bizde de hep vajinal normal doğum, teyzelerim rahmetli annem kuzenlerim. Benimde ilk doğum ama stres olduğunca yapmayaya çalışıyorum kuzum. Biliyorsun zaten öyle stresli zamanlar geçirdim ki. Sadece bende normal yapamam galiba çok ağlarım oda annem olmadığı için kendimi biliyorum ağlamaktan ıkınamam ama doktoruma çok güveniyorum o ne derse onu yapacağım. Sende öyle yap kuzum kafana takma sakın

Bizim ve bebeğimiz için en sağlıklısı hangisi olacaksa o şekilde gerçekleşsin doğumlarımız kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…