Başlamak lazım kuzum ben de yatak gelsin diye bekliyorum bu hafta teslim edilecek gelir gelmez başlayacağım kıyafetleri yıkayıp yerleştiricem sonra bavulu da hazirlicam onu da siparişler var pijama gecelik eksikleri tamamlanacak onu da yapcam inş
Başlamak lazım kuzum ben de yatak gelsin diye bekliyorum bu hafta teslim edilecek gelir gelmez başlayacağım kıyafetleri yıkayıp yerleştiricem sonra bavulu da hazirlicam onu da siparişler var pijama gecelik eksikleri tamamlanacak onu da yapcam inş
Canım diyorlar ki önce hastane çantanızı hazırlayın koyun, acaba önce ondan mı başlasak benim hastane çantası için sadece terliğim kaldı aslında. Haftaya pazartesi kontrolüm var. 33 haftalık oluyor. Bence başlayalım kuzum. Ben yavaş yavaş evi düzenliyorum. Sonra kaba bir temizlik olacak.
Valla arkadaşım ben ilk hamileliğimde bu kadar kiloyla çoktan doğuma gitmiştim o yüzden üzülüyorum hayır yani çok daha yoruluyorum, dinlenemiyorum ama yine de daha fazla kilo aldım nedense. Tek avantajı afedersin totom çok güzel büyüdü inşallah doğumdan sonra gitmez de
Yaa kız hamileliklerinde toto büyürmüş ya benim de büyüdü eşim diyor ki her yerden kilo ver ama toton gitmesin hatta lohusada izlerken çok güldüm bı sahne var bununla ilgili
Kızlar merhaba aranızda tetenoz aşısı olmayı düşünen var mı sağlık ocağından aradılar asiniz var gelip yaptırın diye ben zaten 6 ay önce olmuştum elimi kestigim için tekrar gerekli mi
AA aynıyız neredeyse bende 65.5 boyumda 1.58 dün resim çekilmeye çalışıyorum aşırı sinirlendim anneme kiziyorum çekemiyorsun diye halbuki kadin napsin ben ayı gibi oldum
Kuzum basla artık zaten yavaş yavaş yapıyoruz iki hafta sürüyor bitmesi çantayı hazirlamak tamamlamak uzun sürüyor habire bir eksik geliyor aklına o yüzden bence başla
Canım diyorlar ki önce hastane çantanızı hazırlayın koyun, acaba önce ondan mı başlasak benim hastane çantası için sadece terliğim kaldı aslında. Haftaya pazartesi kontrolüm var. 33 haftalık oluyor. Bence başlayalım kuzum. Ben yavaş yavaş evi düzenliyorum. Sonra kaba bir temizlik olacak.
Aynen hastane çantası daha önemli sonuçta hazırlıkları halletmek lazım ne kadar erken o kadar iyi canım benim bavula da organizer mi alsam kilitli poşetlerden mi bilemedim sen ne düşündün
Suyumun biraz fazla olduğunu söyledi doktorum.
Kahvaltı: 1-2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 10 zeytin, yumurta, yeşillik
Öğle ve akşam ise: bakliyat olursa 8 yemek kaşığı sebze yemeği olursa 6 kaşık, et balık tavuk için de 3 köfte büyüklüğünde
Yancı olarak da 1 kase çorba 4 yemek kaşığı yoğurt, yağsız tuzsuz salata.
Ara öğünlerde de 1 porsiyon meyve 1 çay bardağı ayran süt ya da kefir. Meyve yerine kuruyemiş de olabilir 10 tane sınırı var onun da.
Çok saol canım amin inşallah sende öyle bende öyleydim sabah aç tok akşam aç tok 1 hafta ölçtüm insan psikolojik olarak bile etkileniyor ne yiceğini şaşırıyor
Doğum korkusu is loading eşim diyo ki çok korkuyorum diyorsan sezeryan olur sen sakin ol.. sezeryandan da korkuyorum dedim ee napcaz şimdi bu çocuğu içeride ne kadar tutabilcen diyo
Ben de aynı durumdayım kuzum . Ben nasıl doğurucam diye ağlıyorum. Doğumda Ikınması bile zor geliyor sanki. Vajinal doğum olursa yırtılmasından korkuyorum. Sezaryenden başlı başına ayrı korkuyorum bebeğe ya da bana bişey olur diye korkuyorum
Kızlar 30 lu haftalarda progestan tablet kullanan var mı hala. Bana doktor 18. Haftada kasılma yaşıyorum dediğimde vermişti. Ben 2 gecedir uyuyamadığım için progestan içerek uyuyorum. Bunun bi zararı olur mu ya