2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar 32.haftadayım sizce kıyafet yıkamaya başlayayım mı ne dersiniz ? Çantamda daha hazır değil
Başlamak lazım kuzum ben de yatak gelsin diye bekliyorum bu hafta teslim edilecek gelir gelmez başlayacağım kıyafetleri yıkayıp yerleştiricem sonra bavulu da hazirlicam onu da siparişler var pijama gecelik eksikleri tamamlanacak onu da yapcam inş

Canım diyorlar ki önce hastane çantanızı hazırlayın koyun, acaba önce ondan mı başlasak benim hastane çantası için sadece terliğim kaldı aslında. Haftaya pazartesi kontrolüm var. 33 haftalık oluyor. Bence başlayalım kuzum. Ben yavaş yavaş evi düzenliyorum. Sonra kaba bir temizlik olacak.

Sağlıkla gelsinler inşallah

Kuzucum sen maşallah iyisin yaa . Ben şu aralar cidden hiçbir şey yapamıyorum. Sen ne güzel sinemaya bile gittin kııız
Hahah o zaman ben üşengeç oldum asgagagd Katya lazım bana bitane ev temizliği ve yemek için kiiiaazz Katya gel buraya

Yaa kız hamileliklerinde toto büyürmüş ya benim de büyüdü eşim diyor ki her yerden kilo ver ama toton gitmesin hatta lohusada izlerken çok güldüm bı sahne var bununla ilgili

Reactions: The
Kızlar merhaba aranızda tetenoz aşısı olmayı düşünen var mı sağlık ocağından aradılar asiniz var gelip yaptırın diye ben zaten 6 ay önce olmuştum elimi kestigim için tekrar gerekli mi

Bende de göt göbek ayrı gitmeye başladı 63 ile hamile kaldım 67 yim şuan sıkıntı boyumun 1.58 olması top gibiyim vur yuvarlansın
AA aynıyız neredeyse bende 65.5 boyumda 1.58 dün resim çekilmeye çalışıyorum aşırı sinirlendim anneme kiziyorum çekemiyorsun diye halbuki kadin napsin ben ayı gibi oldum

Aynen hastane çantası daha önemli sonuçta hazırlıkları halletmek lazım ne kadar erken o kadar iyi canım benim bavula da organizer mi alsam kilitli poşetlerden mi bilemedim sen ne düşündün

Canım, mesela neler var listende. Beni kadın dogumcum çok ciddi uyardı canım, herşeyi kesersen bebek gelişemez dedi. Suyun nasıl canım. Artma var mı ?
Suyumun biraz fazla olduğunu söyledi doktorum.
Kahvaltı: 1-2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 10 zeytin, yumurta, yeşillik
Öğle ve akşam ise: bakliyat olursa 8 yemek kaşığı sebze yemeği olursa 6 kaşık, et balık tavuk için de 3 köfte büyüklüğünde
Yancı olarak da 1 kase çorba 4 yemek kaşığı yoğurt, yağsız tuzsuz salata.
Ara öğünlerde de 1 porsiyon meyve 1 çay bardağı ayran süt ya da kefir. Meyve yerine kuruyemiş de olabilir 10 tane sınırı var onun da.

Kizlar çantaya buny almayı düşünüyom rengi çok mu açık iki renk arasındayım biri gri diğeri de açık su yeşili

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-21-12-54-36-016_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 57
Çok saol canım amin inşallah sende öyle bende öyleydim sabah aç tok akşam aç tok 1 hafta ölçtüm insan psikolojik olarak bile etkileniyor ne yiceğini şaşırıyor
Bende 2 hafta boyunca sabah akşam aç tok takip edeceğim bakalım ondan sonra doktorum ne diyecek, umarım herşey iyi olur

Ben de aynı durumdayım kuzum . Ben nasıl doğurucam diye ağlıyorum. Doğumda Ikınması bile zor geliyor sanki. Vajinal doğum olursa yırtılmasından korkuyorum. Sezaryenden başlı başına ayrı korkuyorum bebeğe ya da bana bişey olur diye korkuyorum

Kızlar 30 lu haftalarda progestan tablet kullanan var mı hala. Bana doktor 18. Haftada kasılma yaşıyorum dediğimde vermişti. Ben 2 gecedir uyuyamadığım için progestan içerek uyuyorum. Bunun bi zararı olur mu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…