Kız ikiz olsa fark eder mi kilo kilodur verilir ya kilo dediğimiz nedir önemli olan doğum sonrası süt yapar diye her şeyi ağzımıza tıkmamalıyız olay orada ya kopar ya toparlarız
canım sen doğumdan sonra yersem kilo alırım diye düşünme bile zaten oturup yeme şansın olmaz hele onlar bir emeklesin yürüsün biri sağa biri sola ooooo manken gibi olursun
Ben de aynı durumdayım kuzum . Ben nasıl doğurucam diye ağlıyorum. Doğumda Ikınması bile zor geliyor sanki. Vajinal doğum olursa yırtılmasından korkuyorum. Sezaryenden başlı başına ayrı korkuyorum bebeğe ya da bana bişey olur diye korkuyorum
Bende de aynı durum var normalden çok korkuyorum ilki normaldi kötü tecrübe oldu smdi doktoruma cok güveniyorum ama Rabbim diyorum hangi hayrlsiysa onu nasip etsin bebisinde dönmeye niyeti yok bence 33 bitti hala ters poziyondydi bence hala öyle cnku hala alt tarafa hissettgim bir baskı filn yok hala kaburgalarımın altında sağda ve solda hareketlilik en son 32de solda kafa sağda ayaklandı yan gelip yatiyordu
Bende aynıyım ilkinde de 15 16 kilo aldydm bunda da bence öyle olacak 49 ile hamile kaldım 62yim 33+0 suanda hayrlsi sonrasında hemen verdiydm bunda da inslalah öyle olur
Kızlar 30 lu haftalarda progestan tablet kullanan var mı hala. Bana doktor 18. Haftada kasılma yaşıyorum dediğimde vermişti. Ben 2 gecedir uyuyamadığım için progestan içerek uyuyorum. Bunun bi zararı olur mu ya
Bugün kendi rekorumu kiriyorum cuma günü olan muayenemde hafta ortasını da bekleyemedim bugün gidiyorum afsgahs ama çok haklı bı sebebim var bugün tam 3 hafta oldu doktorum 3 haftada bile niye erken geldin diyor 33te gidersem 35 teki muayenem 2 hafta sonra olcak o zaman kesin kızar 32 de gideyim ki 35 te 3 hafta olsun yine sabah sabah herkesin beynini yaktım dimi
Bugün kendi rekorumu kiriyorum cuma günü olan muayenemde hafta ortasını da bekleyemedim bugün gidiyorum afsgahs ama çok haklı bı sebebim var bugün tam 3 hafta oldu doktorum 3 haftada bile niye erken geldin diyor 33te gidersem 35 teki muayenem 2 hafta sonra olcak o zaman kesin kızar 32 de gideyim ki 35 te 3 hafta olsun yine sabah sabah herkesin beynini yaktım dimi
Ben 2 haftada bir gitgide halde zamn geçmiyor ilk kızımda ayda 1 gidiyordum smdi sasip kalıyorum kendime nasıl o kadar bekleyebilmism kendime maşallah diyorum
Bende aynıyım ilkinde de 15 16 kilo aldydm bunda da bence öyle olacak 49 ile hamile kaldım 62yim 33+0 suanda hayrlsi sonrasında hemen verdiydm bunda da inslalah öyle olur
Kızlar 30 lu haftalarda progestan tablet kullanan var mı hala. Bana doktor 18. Haftada kasılma yaşıyorum dediğimde vermişti. Ben 2 gecedir uyuyamadığım için progestan içerek uyuyorum. Bunun bi zararı olur mu ya
Yok kuzum doktor devam ettirse sormam zaten takmazdım. Doktor bıraktın değil mi demişti. Bıraktım demiştim bende. Benim kutuda 6-7 tane kalmıştı. Ben onları da içiyorum uyuyabilmek için amacı dışında kullandım yani
Yok kuzum doktor devam ettirse sormam zaten takmazdım. Doktor bıraktın değil mi demişti. Bıraktım demiştim bende. Benim kutuda 6-7 tane kalmıştı. Ben onları da içiyorum uyuyabilmek için amacı dışında kullandım yani
Ben 2 haftada bir gitgide halde zamn geçmiyor ilk kızımda ayda 1 gidiyordum smdi sasip kalıyorum kendime nasıl o kadar bekleyebilmism kendime maşallah diyorum
Valla bende zor dayaniyorum benim doktorum çok rahat gebeside öyle olsun istiyor demin birini fırçaladı bu kadar sık muayeneye mi gelinir dedi bir tirsmadim değil