2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Sana ne desem yaramayacak ama aç karnına da içmeseydin keşke
Sabah 6 ya kdr zor dayandım geldim yine acilden girdim nst vs bakıldı hiç bişi yok doktoruma göründüm bebekle ilgili hersey normal dahılıyeye yönlendirdi safra kesesinden veya idrarda enfeksıyon dan şüphelendi safra ise eğer yatış vericem damardan antibiyotik tedavısı vercem dedi yok değilse idrarsa sıkıntı yok kolay atlatırız dedi sadrayada bakamıyor sımdı sabah hastanede bişiler verdıler cok azıcık bişi yedim dedim ama en az 4-5 saat aç olmam lazımmış

Kuzum bu yoğurtluk bişey değil ya Allah Allah neden böyle oluyorsun inşallah bian önce anlarlar da tedavi başlatırlar

O zaman bence doktoruna söyle kuzum neden acaba öyle sormuşki
Hiç bilmiyorum o sıra kullanmadığım için önemsememiştim kuzum. Öylesine sormuş gibi gelmişti bana.kullandığım ilaç ve vitaminler var ya dosyasında onlara bakarken görüp sordu.

Hiç bilmiyorum o sıra kullanmadığım için önemsememiştim kuzum. Öylesine sormuş gibi gelmişti bana.kullandığım ilaç ve vitaminler var ya dosyasında onlara bakarken görüp sordu.
Anladım canım ama bence hiçbir sorunu yok çünkü ben kullanıyorum ama bende iğneyle fitil ve hiç kesmiyor hala

Anladım canım ama bence hiçbir sorunu yok çünkü ben kullanıyorum ama bende iğneyle fitil ve hiç kesmiyor hala
Aynen kuzum zaten size doktor devam ettiriyor. Kuzum peki iğneyle fitil olarak kullanınca da öyle uyku sersemlik gibi bi etki yapıyor mu

Kendi arkadaslarima soyledigimde çok giriyorsn kesin bebek bir hastaligi olucak gibi konusuyorlar. Çok degil mi ya sizcede
Canım ultrason ses ötesi demek yani insan kulağının duyamayacagi ses ile ekrana yansıyan görüntü sesinde bebeğe hiç bir zarari yok ışın vs. olmadığı için ultrasona sık girmek tehlikeli değil

Canım ben de saydım 8 kez girmişim. O zaman senin doktorun da hep ayda 1 çağırmış seni
Evet galiba oyle oluyor. 5+1 kese icin ama gorunmedi. 6+4 de gittim kese icn gorundu. 8 de bobrek agrisindan gittim. 13 de girdim. 15 de girdim. 21 de detayliya girdim. 25 de girdim. Ve 28 de. Suan 30+4 bir sorun olmadikça girmene gerek yok simdilik dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…