2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Memnun kalmış olmana senin adına çok sevindim hangi doktor acaba benim de aklımda bulunsun.
Canım bende seni arıyorum ya yazmak için doktoru medikal park Hasan Terzi. Baya detaylı baktı ilgilendi ultrasonu evirdi çevirdi evhamlı olduğunu da anladı ona göre yanıtladı beni sakinleştirdi. Çıktığımda kaygılarım gitmişti yani yaklaşımı ve konuşması bana kendimi iyi hissettirdi. Bir de geçmişinde tüp bebek ile de ilgilenmiş o da benim için artıydı İzmit’te çok tüp bebek ile ilgilenen doktor yok ne yazık ki. İçime sindi deneyebilirsin istersen. Ultrason cihazı da daha iyi. Hatta ben medikal de Gökhan beye 1 hafta önce gitmişti hatırlarsan yazmıştım buraya da gittiğimde gişedeki kız 1 hafta önce Gökhan beye geldiğim için hala 10 gün kontrol sürem Gökhan beyde görünüyormuş bu yüzden Hasan beye veya başka bir kadın doğum doktoruna görünemezmişim neden dedim uygulamamız böyle dediler. Dedim uygulamanız o zaman randevu oluşturmama izin vermeseydi ben nerden bileyim ilk defa duydum böyle bir şey varsa da saçma yani paramla girip çıkıcam dedim Hasan beyi arayıp bi sorun yani randevu saatim geldi zor bela doktor beyi aradılar Allah razı olsun Hasan bey de geldin tabiki demiş ücret almadan Hasan beye kontrole girdim hayır özel sağlık sigortam da var sorun değil para verip gireyim diyorum yok diyorlar orda bi gerildim herkesi de gerdim sadece tahlil yaptı işte onlara ücret tabiki ödedim ama saçma geldi yani bana bu hastanenin bu uygulaması ama doktor güzeldi

Gebelikten önce yaşadım ben bende antibiyotikle geçti canım bide dediğim gibi dut kurusu kaynatıb içtimki sık sık idrara çıkartıyordu beni..gecmiş olsun.
Dut kurusunun o zaman bi zararı yok gebelikte demi

Canım ben gebelikten önce kullanmıştım sen istersen bir sor doktoruna yinede
Bi araştırayım onu canım bir arkadaş da az önce yazmış dut kullanmış işe yarıyor demek ki incelerim teşekkür ederim

Tikabasa ben kendisine de demiştim belkide benden önce biliyordu çok işe yarıyor
Cnm bol su içilince zaten ben wcden cıkamıyorum
Ama o kdr bol su içemıyorum işte
İçsem zten sık wc gdicem

Normalde beyaz dut kurusu sabh akşam ama bn bısey olur dıye sadece sabahları içiyorum,

Kızlar birde bısey soracagım size
Namaz kılan arkadaşlar, namazlarınızı ayaktamı kılıyorsunuz, bn 1 aydır oturarak kılıyorum, bazen çokmu erken başladım, veren zaten Allah dıyorum

ben de oturarak kılıyordum ama artık 12 haftalık oldum diye ayakta kılmaya basladım . içim rahat etmedi

Canım herkesin hamileliği farklı kiminde hiç belirti olmuyor kimi hastanede yatıyor hatta aynı kişinin hamilelikleri bile farklı olabiliyor içini ferah tut
Anladım canımm çok teşekkür ederimm evet değişik birşey hiç belirti olmayanda var belirtisi olanda var sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza çok Aminnn

Beni görsen hiç su içemiyorum..belkide içseydim enfeksiyon olmazdım ama bende bir tek sabahları aç karnına içiyordum duru.
Namaza kaldıkta lekelenme olunca hep yatdığım için hiç kılamadım doktor çok korkutdu beni..yarın güzel haber alırsam oturarak başlıcam kılmaya.

Allahın İzniyle çok güzel haberlerle döneceksin bize

Doktorun tavrı hoşuma gitti en azından talebini geri çevirmemiş, gişedeki kızlar uğraşmamak için bazen kafasına göre kural uydurabiliyor. Ve gönlüne göre doktor bulman mükemmel
Biraz baktım Hasan beye gerçekteb yetkin birine benziyor ve prof sanırım, benim özel sigortam yok maalesef randevu ücret farklılığı var mıdır acaba.

ben de oturarak kılıyordum ama artık 12 haftalık oldum diye ayakta kılmaya basladım . içim rahat etmedi
Bnımde içim rahat değil
Secdeye varamıyorum hüşu içinde kılamıyorum, yat kalk yapmıyım dıye..
Bişy olur dıye korkuyorum

Kıyamda ayakta duruyorum ama eğilince secdede tabureye oturuyorum

Kızlar size birşey sorucam 9+5 im bugün aşırı gözlerimde agirlik puslanma bayginlik hissi icten icten bulantim var normalmi acaba benm ilk cocukta hic boyle olmamistim

Ücretini hiç sormadım canım ama bildiğim kadarıyla prof ve op doktorlar arasında fiyat farkı oluyor bir kere başıma gelmişti sigortam yokken ama arayıp fiyat bilgisi alabilirsin istersen normalde sen medikal de ne kadar ücret veriyorsun bir de kaç günde bir gidiyorsun

Bence bu koku hamilelikten kaynaklı ya. Ben hamile kaldığımdam beri idrarımın rengi çok su içmeme rağmen daha koyu hem de kokuyor .
Kokuyu ben yeni gark ettim bunca zaman hassasiyetten bu kadar geliyordu sanki demek ki genelde herkesin başına geliyor bu koku olayı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…