2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bişey olmaz ben ilk 4 ay neredeyse her hafta girdim

Maalesef bende de var o korkular. Evet bebek içimizde kalmayacak bir şekilde çıkacak ama insan korkuyo işte. Her iki türlüsünden de.

Ay inşallah safra değildir ya

Naptn cnm muayene oldun mu doktorun nasıl karsiladi

İlki neden kötü tecrübe oldu canım?.

Kız sen planı yapmışsın hadi inşallah güzel haberlerle gel

Ayy demesin diye bahaneler dusunmeye basladim kuzenimin düğünü var teyzeme gidicem falan derim kizarsa zaten ay sonu gel demisti, ay sonu gibi işte kızmasın ya özel kuzum hemm paramı veriyorumm hem fırça yiyorumm
Senin doktorun ozmn hastasını dusunuyro boşuna para vermesinler diyor girdinmi muayene

Maalesef bende de var o korkular. Evet bebek içimizde kalmayacak bir şekilde çıkacak ama insan korkuyo işte. Her iki türlüsünden de.
Aynen canım. Geçen bi video gördüm kadın doğum yapmış. Altında hasta bezi var, üstünde hastane önlüğü. Çok zor yürüyor. Görünce ağlamaya başladım. Ne aciz hallere düşücem diye. Ay çok saçma düşünceler aslında

Senin doktorun ozmn hastasını dusunuyro boşuna para vermesinler diyor girdinmi muayene
Evet diyor zaten kocanizin parasına dusmanmisiniz sıkıntısız gebeliğiniz varsa bı kere kalp atışında bir kere detaylı zamanı detaylı da bi kerede 32 li haftalarda gelin sonra doğum başlayınca gelin diyor

Doğru kuzum çok rahat doğum geçirenler de var . . Sancıyı beklemeden mi gitmeliymişsin yani canım ? Peki hiç kesi ve dikiş atıldı mı sana

Ya hangisi olursa olsun ister istemez bir iyileşme süreci olacak zorlu. Ama sonra rahat edeceğimizden eminim.

Bir de dünyada bu olay bir tek bizim başımıza gelmeyecek öyle düşünmek lazım. İnsanlık var olduğundan beridir nefes almak gibi doğal ve rutin bir şey. Atlatacağız, belki de hayal ettiğimizden bile güzel geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…