2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Senin doktor benim doktorum olsaydı bana çekerdi azarı demek ki hahah 15 yada 16 kere girdim ben ultrasona hahahws

Benimki de sen yine mi geldin cinsiyetini merak etme sağlıklı olsun yeter diyodu sürekli kaybetti beni o yüzden artık hiç gitmiyorum ona
Benimki de ayda 1 çağırıyor 30lu haftalarda 2 haftada 1 e geçicex sanıyordum. 29. Haftada gittiğimde bana 1 ay sonra gel dedi. Kaldım öyle. Doktor iyi ama Bi daha hamile kalırsam gitmem bu doktora. Biraz araştırırım daha ilgili bi doktor bulursam ona giderim. Anca bulamazsam giderim buna

Hahah kesinnn kız varya sanki bana dedi öyle kötü oldum duyunca bu kadar sık bebek görülmeye gelinir mi ya bu kadar sık randevu mu alınır dedi
Bende bu zamana kadar 4haftada bir gittim en son 3hafta sonra çağırdı. Şimdi 10gunde bir çağırdı herhalde ödemlerim yüzünden takip etmek istiyor. Çocuğun doğum kanalında olması da etken sanırım. 33+3 oldu bugün

canım sen doğumdan sonra yersem kilo alırım diye düşünme bile zaten oturup yeme şansın olmaz hele onlar bir emeklesin yürüsün biri sağa biri sola ooooo manken gibi olursun
Ay inşalllah herkes öyle diyor koşturmacadan incecik kalırsın diye

B Buddy x kuzum sende durumlar ne yerde?ağrılarım varmı?
Canım ben dün dedim ya idrar testi vereceğim diye akşam hastaneye gittim idrar verdim. Enfeksiyon bol çıktı lökosit epitel falan 5 değerde çıktı çok değil ama bakteri bol yazıyor doktoruma attım oda gyno lemeksin fitil be manurol şase al iç dedi fitili 2 hafta önce daha yeni kullandım zaten dedim o zaman sadece şase manurol iç dedi yarın zaten kontrol günüm anlamıştım enfeksiyon olduğunu yani mide bulantım normal seviyede değil kusma derecesindeyim işin garibi 2 hafta önce idrar vermiştim bakteri az çıkmıştı.
Bir diğer ağrım da artık geceleri nefesim kesiliyor uyanıyorum korkuyorum tövbe boğulacağım yani iki bebeğin ağrlığı inanılmaz nefesimi kesiyor bir anda dudaklarım morarıyor göğüs kafesime yatarken inanılmaz bir baskı var ödemden ellerim ayaklarım çok şiş ayakkabılarım olmuyor parmaklarımla mesaj yazamıyorum şişlikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…