2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum benim ya çok geçmiş olsun çok sık tekrarlamış şu son zamanlar rahat gecseydi de bebekler daha uzun kalabilsin inşallah hızlıca toparlasin kuzum bu gece olan şey ciğerlerim ağrıyor demiştin ondan beri mi var kuzum

A Asliyokfotokopisivar cnm guzel haberlerle gel inşallah
B Buddy x cnm gecmiş olsun lokositim 5 olması düşük aslında, bnımde 5 gbı ama bakteri 84tü, doktor bısey demedı, bnde arada munorol şase içiyorum.
Şimdide saglık ocagına geldım bi kalp atışına baktrım, bebiş harektli ama gce dön öte dön beri uyuyamadım hafif hafif agrılarım oldu

Saol kuzum inşallah sana da geçmiş olsun nasıl ağrın oldu regl gibi mi

Selamm kızlar , çalışan hamişlere bi sorum olucak 32. Haftada çalışamaz raporu alıp izne çıkmayı düşünen var mı aramızda süreci doktoruna ya da iş yerine soran oldu mu hiç ?
Canım bu durum sana kalmış, çalışmaya devam etmek istiyorsan 32.hafta çalışır raporu alman gerekiyor. Sonra istediğim hafta çalışamaz alabilirsin.

Boyunuz kaç acaba?
1. 65 ama ben gebelik başından beri çok dikkat ettim. Yani karbonhidrat hiç yemedim neredeyse. Sadece tam buğday ekmeği sabahları 1 tane o da toplasan 10 kere yememişimdir. Tatlı çok nadir ayda 1 tadımlık anca. O yüzden beni baz almayın ben önceki gebeliğimde sorun yaşadım o yüzden kendi isteğimle ekstra dikkat ettm. Bide spor yürüyüş yasaktı bana hep evde geçirdim o yüzden kilo almıyım diye dikkat ettim. 28. Haftaya kadar hiç kilo almadan geldim

Şahane

Kızlar bu sayfayı kim önermişti hatırlamıyorum, nakışbahçesi diye, çok güzel olmuşlar nasıl duygulandım ağladım ya bazen inanamıyorum ‘’acildeymiş doktor seni yatıralım düşük yapıyorsun sabaha kürtaj olursun’’ demişti o zamanlardan bu zamanlara geldim. Rabbim sen çok büyüksün yaaaa

Eklentiler

• A8082AAE-4063-430B-8F2B-AE69574BB564.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 86
Yaa çok güzel sağlıkla giysin kuzucuk çok duygulandım sen öyle yazınca rabbim size bağışlasın

Ciğer ağrım o hastalıktan kalma değil kuzum yani nasıl tarif etsem ne tarafa yatarsam yatayım nefes alamıyorum göğüs kafesime sanki taş başlamışlar gibi ayakta ya da otururken biraz daha iyiyim ama uzun süre oturmam ödemden mümkün değil ödemden aşırı canım yanıyor bu hafta yani halimi görseniz davul gibiyim inanılmaz şiştim bu hafta kilodan da değil ama ödem olduğu çok net göz kapaklarım bile şiş doktora yarın soracağım ama normal diyecek ağırlıktan büyük ihtimal hissediyorum zaten inanılmaz ağır hissediyorum kendimi yani tahmini iki benek toplamı 3600 kg civarı yani insanlar bunu 38. Haftada görüyor bu kiloyu ben her geçen hafta katlanarak ağırlaşıyorum çok hızlı bir şekilde vücudum ağırlaşıyor hissediyorum bazen dengem şaşıyor geçen düşüyordum şaka gibi sola yatmaktan bir anda ayağa kalktım bebekler solda kaldı ayakta duvara tutundum sola doğru yamuldum bi çok korktum o gün bugündür önce kalkarken biraz bekliyorum oturarak bebekler sağa tarafa yayılsın öyle yerimden ayağa kalkıyorum

Canım galiba bu idrar yolu enfeksiyonu ben kendi açımdan düşününce idrarımı tam boşaltmıyorum baskıdan dolayı kesin ondan oluyor. Çünkü artık 4 lt su içiyorum zaten tuz yağ kaç aydır tüketmiyorum. Hijyenime max dikkat ediyorum ayda 1 mutlaka fitil kullanıyorum. Doktorum idrarını tam boşaltmazsan o biriken idrar da enfeksiyon yapar dedi artık wc ye gidiyorum 5 dk sonra kalkıp yine gidiyorum sonra 5 dk sonra yine gidiyorum oradan fark ettim idrarımı tam boşaltamıyorum baskıdan dolayı sanırım.

Ağrıların şimdi ne durumda canım? Rahimde mi oldu ağrı

Canım benim böyle duyunca elimden gelsede sana yardım etsem diyorum gerçekten çok zor anlattiklarin baksana denge bile kurman zorlaşmış artık, kizlarrr annenizin kıymetini her zaman bilin diyesim geldi minnoslara sen benim yerime iletirsin az kaldı kuzum be onlar iyi olsunlarda birazcık daha sabır rabbimde yardımcın olsun inşallah

Canım ödeme tansiyon eşlik ediyor mu sende?
Ben de yarın kontrol günüm soracağım bu hafta çok fazla ödemden şiştim ayakta duramayacak seviyedeyim senin de mi öyle?
Ayakta durunca ten rengim kırmızı oluyor baldırlarıma kadar kızarıyorum sanırım kan orada gölleniyor ödemden dolayı yatınca ten rengime geri dönüyorum. Ellerimi birbirine kenetlediğimde hemen kızarıyor şişip yumruk yapamıyorum ama bir anda oldu. Senin ödem nasıl

Amin kuzum Allah hepimizin yardımcısı olsun valla eminim kimsenin işi kolay değil bu süreçte zaman bir an önce su gibi aksın istiyorum hepimiz için şöyle şuraya artık bebişlerden gazı çıkmıyor bebiş ağlıyor falan yazmak istiyorum o seviyeye geçsek keşke bir an önce hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…