- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 48
- 33
Benimki daha bu kadar yukarıya vuramiyor ama o ara uykudaydi vursa kesin düşürmüştüÇayımı öyle koysam bi tekmeyle devirir
Kuzum benim ya çok geçmiş olsunCanım ben dün dedim ya idrar testi vereceğim diye akşam hastaneye gittim idrar verdim. Enfeksiyon bol çıktı lökosit epitel falan 5 değerde çıktı çok değil ama bakteri bol yazıyor doktoruma attım oda gyno lemeksin fitil be manurol şase al iç dedi fitili 2 hafta önce daha yeni kullandım zaten dedim o zaman sadece şase manurol iç dedi yarın zaten kontrol günüm anlamıştım enfeksiyon olduğunu yani mide bulantım normal seviyede değil kusma derecesindeyim işin garibi 2 hafta önce idrar vermiştim bakteri az çıkmıştı.
Bir diğer ağrım da artık geceleri nefesim kesiliyor uyanıyorum korkuyorum tövbe boğulacağım yani iki bebeğin ağrlığı inanılmaz nefesimi kesiyor bir anda dudaklarım morarıyor göğüs kafesime yatarken inanılmaz bir baskı var ödemden ellerim ayaklarım çok şiş ayakkabılarım olmuyor parmaklarımla mesaj yazamıyorum şişlikten
Saol kuzum inşallahA Asliyokfotokopisivar cnm guzel haberlerle gel inşallah
B Buddy x cnm gecmiş olsun lokositim 5 olması düşük aslında, bnımde 5 gbı ama bakteri 84tü, doktor bısey demedı, bnde arada munorol şase içiyorum.
Şimdide saglık ocagına geldım bi kalp atışına baktrım, bebiş harektli ama gce dön öte dön beri uyuyamadım hafif hafif agrılarım oldu
Yaa regl e benzıyo ama kasık agrısı gbı tam regl de değil, bıde gce uyur uyanık acayıp bı gce gecirdım, uyudum ama çok sık uyandım ve çok döndümSaol kuzum inşallahsana da geçmiş olsun nasıl ağrın oldu regl gibi mi
Canım bu durum sana kalmış, çalışmaya devam etmek istiyorsan 32.hafta çalışır raporu alman gerekiyor. Sonra istediğim hafta çalışamaz alabilirsin.Selamm kızlar , çalışan hamişlere bi sorum olucak 32. Haftada çalışamaz raporu alıp izne çıkmayı düşünen var mı aramızda süreci doktoruna ya da iş yerine soran oldu mu hiç ?
1. 65 ama ben gebelik başından beri çok dikkat ettim. Yani karbonhidrat hiç yemedim neredeyse. Sadece tam buğday ekmeği sabahları 1 tane o da toplasan 10 kere yememişimdir. Tatlı çok nadir ayda 1 tadımlık anca. O yüzden beni baz almayınBoyunuz kaç acaba?
Şahane1. 65 ama ben gebelik başından beri çok dikkat ettim. Yani karbonhidrat hiç yemedim neredeyse. Sadece tam buğday ekmeği sabahları 1 tane o da toplasan 10 kere yememişimdir. Tatlı çok nadir ayda 1 tadımlık anca. O yüzden beni baz almayınben önceki gebeliğimde sorun yaşadım o yüzden kendi isteğimle ekstra dikkat ettm. Bide spor yürüyüş yasaktı bana hep evde geçirdim o yüzden kilo almıyım diye dikkat ettim. 28. Haftaya kadar hiç kilo almadan geldim
Usuttun mu acaba kuzumYaa regl e benzıyo ama kasık agrısı gbı tam regl de değil, bıde gce uyur uyanık acayıp bı gce gecirdım, uyudum ama çok sık uyandım ve çok döndüm
Yaa çok güzel sağlıkla giysin kuzucukKızlar bu sayfayı kim önermişti hatırlamıyorum, nakışbahçesi diye, çok güzel olmuşlar nasıl duygulandım ağladımya bazen inanamıyorum ‘’acildeymiş doktor seni yatıralım düşük yapıyorsun sabaha kürtaj olursun’’ demişti o zamanlardan bu zamanlara geldim. Rabbim sen çok büyüksün yaaaa
Ciğer ağrım o hastalıktan kalma değil kuzum yani nasıl tarif etsem ne tarafa yatarsam yatayım nefes alamıyorum göğüs kafesime sanki taş başlamışlar gibi ayakta ya da otururken biraz daha iyiyim ama uzun süre oturmam ödemden mümkün değil ödemden aşırı canım yanıyor bu hafta yani halimi görseniz davul gibiyim inanılmaz şiştim bu hafta kilodan da değil ama ödem olduğu çok net göz kapaklarım bile şişKuzum benim ya çok geçmiş olsunçok sık tekrarlamış şu son zamanlar rahat gecseydi de bebekler daha uzun kalabilsin inşallah hızlıca toparlasin kuzum bu gece olan şey ciğerlerim ağrıyor demiştin ondan beri mi var kuzum
Ben bugün 32 oldum aradım raporu yazıp yolladılar maille. Ben de çalışamaz raporu aldımSelamm kızlar , çalışan hamişlere bi sorum olucak 32. Haftada çalışamaz raporu alıp izne çıkmayı düşünen var mı aramızda süreci doktoruna ya da iş yerine soran oldu mu hiç ?
Canım galiba bu idrar yolu enfeksiyonu ben kendi açımdan düşününce idrarımı tam boşaltmıyorum baskıdan dolayı kesin ondan oluyor. Çünkü artık 4 lt su içiyorum zaten tuz yağ kaç aydır tüketmiyorum. Hijyenime max dikkat ediyorum ayda 1 mutlaka fitil kullanıyorum. Doktorum idrarını tam boşaltmazsan o biriken idrar da enfeksiyon yapar dedi artık wc ye gidiyorum 5 dk sonra kalkıp yine gidiyorum sonra 5 dk sonra yine gidiyorum oradan fark ettim idrarımı tam boşaltamıyorum baskıdan dolayı sanırım.A Asliyokfotokopisivar cnm guzel haberlerle gel inşallah
B Buddy x cnm gecmiş olsun lokositim 5 olması düşük aslında, bnımde 5 gbı ama bakteri 84tü, doktor bısey demedı, bnde arada munorol şase içiyorum.
Şimdide saglık ocagına geldım bi kalp atışına baktrım, bebiş harektli ama gce dön öte dön beri uyuyamadım hafif hafif agrılarım oldu
Evet canım doktor öyle dedi son kontrolde ama her kanala giren de hemen doğmuyormuş. Benim ödem sorunum var idrarda protein 276 çıktı geçen gün muhtemelen bizi erken doğuma alır gibi hissediyorumAA kanala mi girmiş senin bebisko kuzum
Dikkat etmek lazımBenimki daha bu kadar yukarıya vuramiyor ama o ara uykudaydi vursa kesin düşürmüştü
Canım benim böyle duyunca elimden gelsede sana yardım etsem diyorumCiğer ağrım o hastalıktan kalma değil kuzum yani nasıl tarif etsem ne tarafa yatarsam yatayım nefes alamıyorum göğüs kafesime sanki taş başlamışlar gibi ayakta ya da otururken biraz daha iyiyim ama uzun süre oturmam ödemden mümkün değil ödemden aşırı canım yanıyor bu hafta yani halimi görseniz davul gibiyim inanılmaz şiştim bu hafta kilodan da değil ama ödem olduğu çok net göz kapaklarım bile şişdoktora yarın soracağım ama normal diyecek ağırlıktan büyük ihtimal hissediyorum zaten inanılmaz ağır hissediyorum kendimi yani tahmini iki benek toplamı 3600 kg civarı yani insanlar bunu 38. Haftada görüyor bu kiloyu ben her geçen hafta katlanarak ağırlaşıyorum çok hızlı bir şekilde vücudum ağırlaşıyor hissediyorum bazen dengem şaşıyor geçen düşüyordum şaka gibi sola yatmaktan bir anda ayağa kalktım bebekler solda kaldı ayakta duvara tutundum sola doğru yamuldum bi çok korktum o gün bugündür önce kalkarken biraz bekliyorum oturarak bebekler sağa tarafa yayılsın öyle yerimden ayağa kalkıyorum
Canım ödeme tansiyon eşlik ediyor mu sende?Bende bu zamana kadar 4haftada bir gittim en son 3hafta sonra çağırdı. Şimdi 10gunde bir çağırdı herhalde ödemlerim yüzünden takip etmek istiyor. Çocuğun doğum kanalında olması da etken sanırım. 33+3 oldu bugün
Amin kuzum Allah hepimizin yardımcısı olsun valla eminim kimsenin işi kolay değil bu süreçte zaman bir an önce su gibi aksın istiyorum hepimiz için şöyle şuraya artık bebişlerden gazı çıkmıyor bebiş ağlıyor falan yazmak istiyorum o seviyeye geçsek keşke bir an önce hepimizCanım benim böyle duyunca elimden gelsede sana yardım etsem diyorumgerçekten çok zor anlattiklarin baksana denge bile kurman zorlaşmış artık, kizlarrr annenizin kıymetini her zaman bilin diyesim geldi minnoslara sen benim yerime iletirsin az kaldı kuzum be onlar iyi olsunlarda birazcık daha sabır rabbimde yardımcın olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?