Yaa çok güzelmişKızlar bu sayfayı kim önermişti hatırlamıyorum, nakışbahçesi diye, çok güzel olmuşlar nasıl duygulandım ağladımya bazen inanamıyorum ‘’acildeymiş doktor seni yatıralım düşük yapıyorsun sabaha kürtaj olursun’’ demişti o zamanlardan bu zamanlara geldim. Rabbim sen çok büyüksün yaaaa
Benim ödem sadece ayaklarımda ayak bileğimde. Yüzüm elim normal onlar da şişlik yok. Ama ayakta kaldığımda dışarıya çıktığımda oluyor hayatımı zorlamıyor aslında o şişlik. Yatınca da düzeliyor yine tombul oluyor ama aşırı şiş olmuyor. Tansiyon da 11/6 çıkıyor tansiyon da yok. Bir önceki 24 şuanki 276 protein. Doktor kötü değil dedi cumartesi günü gidicem o zaman detaylı sorucam bende.Canım ödeme tansiyon eşlik ediyor mu sende?
Ben de yarın kontrol günüm soracağım bu hafta çok fazla ödemden şiştim ayakta duramayacak seviyedeyim senin de mi öyle?
Ayakta durunca ten rengim kırmızı oluyor baldırlarıma kadar kızarıyorum sanırım kan orada gölleniyor ödemden dolayı yatınca ten rengime geri dönüyorum. Ellerimi birbirine kenetlediğimde hemen kızarıyor şişip yumruk yapamıyorum ama bir anda oldu. Senin ödem nasıl
Rapor için doktora tekrar randevu almak gerekti mi peki yoksa yazdı mı direkt arayınca?Ben bugün 32 oldum aradım raporu yazıp yolladılar maille. Ben de çalışamaz raporu aldım
Evet kuzum ama kanala girdiyse Allah'ın izniyle kolay olur doğumun buarada dikkatli ol rahim ağzı daha hızlı kisalabilir. Şekerin var demek mi oluyor bu kuzum sen bencede çok beklemezsin 37de falan doğumunu başlatırlar normal mi istiyorsun sezaryen miEvet canım doktor öyle dedi son kontrolde ama her kanala giren de hemen doğmuyormuş. Benim ödem sorunum var idrarda protein 276 çıktı geçen gün muhtemelen bizi erken doğuma alır gibi hissediyorum
Çok geçmiş olsun canımSabah 6 ya kdr zor dayandım geldim yine acilden girdim nst vs bakıldı hiç bişi yok doktoruma göründüm bebekle ilgili hersey normal dahılıyeye yönlendirdi safra kesesinden veya idrarda enfeksıyon dan şüphelendi safra ise eğer yatış vericem damardan antibiyotik tedavısı vercem dedi yok değilse idrarsa sıkıntı yok kolay atlatırız dedi sadrayada bakamıyor sımdı sabah hastanede bişiler verdıler cok azıcık bişi yedim dedim ama en az 4-5 saat aç olmam lazımmış
Şeker testini de yaptırmıştım zamanında onda da bişey çıkmadı ama ben tatlıyı çok abartıyorum gece kunefe felan yiyorum acaba onun mu etkisi bu protein ödem çözemedim. Normal istiyorum ya ama bu protein meselesinden sebep normal almaz diye de düşünüyorum inşallah normali denerizEvet kuzum ama kanala girdiyse Allah'ın izniyle kolay olur doğumun buarada dikkatli ol rahim ağzı daha hızlı kisalabilir. Şekerin var demek mi oluyor bu kuzum sen bencede çok beklemezsin 37de falan doğumunu başlatırlar normal mi istiyorsun sezaryen mi
Ben cumartesi kontrole gitmiştim. O yüzden ekstra muayne randevusu almadım. Sanırım 10 gün içinde ücretsiz ya o yüzden istememiş olabilirler. Ben aradım direkt yazıp yolladılarRapor için doktora tekrar randevu almak gerekti mi peki yoksa yazdı mı direkt arayınca?
Ya hahahaha cidden plan yapıp ona kendini inandırmışsın kuzum ama biz yanındayız sen her zaman haklısınBugün kendi rekorumu kiriyorum cuma günü olan muayenemde hafta ortasını da bekleyemedim bugün gidiyorum afsgahsama çok haklı bı sebebim var bugün tam 3 hafta oldu doktorum 3 haftada bile niye erken geldin diyor 33te gidersem 35 teki muayenem 2 hafta sonra olcak o zaman kesin kızar 32 de gideyim ki 35 te 3 hafta olsun yine sabah sabah herkesin beynini yaktım dimi
Okurken bile heyecanlanıyorum aminn inşallah kuzumm rabbim o günlere de çıkarsın hepimizi sağlıklaAmin kuzum Allah hepimizin yardımcısı olsun valla eminim kimsenin işi kolay değil bu süreçte zaman bir an önce su gibi aksın istiyorum hepimiz için şöyle şuraya artık bebişlerden gazı çıkmıyor bebiş ağlıyor falan yazmak istiyorum o seviyeye geçsek keşke bir an önce hepimiz
Ben direk muayene günüm olmayan bir günde tam benim içni 30+0 tekil gebeler içni yani 32+0 Titan o gün doktoruma mesaj attım çalışamaz raporu almak için oda raporu eşimin gelip hastaneden raporlama biriminden direk isteyebileceğini söyledi eşim gitti doktorumdan kağıdı aldı çalışamaz raporunu sonra iş yerine aynı gün ilettim canım hayırlı olsun dedilerSelamm kızlar , çalışan hamişlere bi sorum olucak 32. Haftada çalışamaz raporu alıp izne çıkmayı düşünen var mı aramızda süreci doktoruna ya da iş yerine soran oldu mu hiç ?
O zaman biraz frenlemeye çalış kuzum bak bebisko da kanala girmiş bu fırsatı kaçırma bence senin doğumun kolay olur uzun sürmez yipratmaz seni cok fazlaŞeker testini de yaptırmıştım zamanında onda da bişey çıkmadı ama ben tatlıyı çok abartıyorum gece kunefe felan yiyorum acaba onun mu etkisi bu protein ödem çözemedim. Normal istiyorum ya ama bu protein meselesinden sebep normal almaz diye de düşünüyorum inşallah normali deneriz
Ashxhaha bu hamilelik beni sizofrene çevirdiYa hahahaha cidden plan yapıp ona kendini inandırmışsın kuzum ama biz yanındayız sen her zaman haklısın
Doğru canım. 37 den sonra yasal olarak istesende çalışamıyorsun. Direkt izne geçiyorsun işyerine söyleyip. Ekstra bişey yapmana gerek yok. Olurda 37 den önce doğurursan doğum raporunda yazıyor. Onu direkt iş yerine veriyorsunB Buddy x cnm aşırı bi agrım yok ama bi halsizlik bi sızlama var, regl gbi değil, vajınanın üstü, saglık ocagı kalp atışına baktı 146 bebiş harektli ama bnde bişy var, yarın sabh gel idrar tahlılı yapalım dedi, ysptrdgım idrar tahlılının haddi hesabı kalmadı, daha munorol şase gecen hafta içtım, bi sağlık ocagına gitgel walla öldüm dirildim
Kızlar bi de bişy sorcam ben 32. Hafta çalışır raporu aldım, 37. Haftada çalışamaz raporu almama grek yokmuş, zten 32de çalışır raporlusan 37de mecburen çalışamaz raporlu oluyosunya.
Doğurunca sistem zten görüyomuş devlet onu, dogrumu bu????
Kuzum kanala girmesi nasıl oluyor. Bebek orda haftalarca bekliyor mu ? Yine harekwtleri aktif oluyor mu? Ben bunu doğum anında olıyor sanıyordum kanala giricek hop kanaldan çıkıcak gibi .. Cahilliğimden soruyorum vallaO zaman biraz frenlemeye çalış kuzum bak bebisko da kanala girmiş bu fırsatı kaçırma bence senin doğumun kolay olur uzun sürmez yipratmaz seni cok fazla
Benim 2 haftadır başı aşağıda duruyor. Hatta son muaynede fotoğraf veremedi başı aşağıda olduğundan görünmüyor diye. Hareketleri aynı. Kollar bacaklar vurmaya devamKuzum kanala girmesi nasıl oluyor. Bebek orda haftalarca bekliyor mu ? Yine harekwtleri aktif oluyor mu? Ben bunu doğum anında olıyor sanıyordum kanala giricek hop kanaldan çıkıcak gibi .. Cahilliğimden soruyorum valla
Yok şekerle proteinin alakası yok, idrarında keton ve glükoz çıkarsa şekerle alakası olur canım. Tansiyonun nasıl canımŞeker testini de yaptırmıştım zamanında onda da bişey çıkmadı ama ben tatlıyı çok abartıyorum gece kunefe felan yiyorum acaba onun mu etkisi bu protein ödem çözemedim. Normal istiyorum ya ama bu protein meselesinden sebep normal almaz diye de düşünüyorum inşallah normali deneriz
O sızlama bende de var canım o bölgeyi doktora sorduğumda idrar yolu orası demişti seninde zaten hep enfeksiyon sorunun vardı inşallah öyle böyle geçireceksin bu süreciB Buddy x cnm aşırı bi agrım yok ama bi halsizlik bi sızlama var, regl gbi değil, vajınanın üstü, saglık ocagı kalp atışına baktı 146 bebiş harektli ama bnde bişy var, yarın sabh gel idrar tahlılı yapalım dedi, ysptrdgım idrar tahlılının haddi hesabı kalmadı, daha munorol şase gecen hafta içtım, bi sağlık ocagına gitgel walla öldüm dirildim
Kızlar bi de bişy sorcam ben 32. Hafta çalışır raporu aldım, 37. Haftada çalışamaz raporu almama grek yokmuş, zten 32de çalışır raporlusan 37de mecburen çalışamaz raporlu oluyosunya.
Kuzum ben şöyle biliyorum bebeğin doğum pozisyonu baş aşağıya olması lazım önce pozisyonu alıyor benim doktorum 33.den sonra artık pozisyon alması gerekiyor diyor. Sonra doğum kanalına iniyor bebek. Sanırım iki üç hafta sonra doğum oluyor.Kuzum kanala girmesi nasıl oluyor. Bebek orda haftalarca bekliyor mu ? Yine harekwtleri aktif oluyor mu? Ben bunu doğum anında olıyor sanıyordum kanala giricek hop kanaldan çıkıcak gibi .. Cahilliğimden soruyorum valla
Evet canım çalışır raporunda izne başlama tarihi yazar oda 37.haftaya denk gelir. Ama daha öncede çalışır raporu alınabilir. Ama bazı iş yerleri yine istiyor çalışır raporu. 32. De çalışıyor raporu aldığında raporunda izne başlama tarihi yazıyor olacak. Ama garanti olması adında canım sen yine 37.çalışır raporu alB Buddy x cnm aşırı bi agrım yok ama bi halsizlik bi sızlama var, regl gbi değil, vajınanın üstü, saglık ocagı kalp atışına baktı 146 bebiş harektli ama bnde bişy var, yarın sabh gel idrar tahlılı yapalım dedi, ysptrdgım idrar tahlılının haddi hesabı kalmadı, daha munorol şase gecen hafta içtım, bi sağlık ocagına gitgel walla öldüm dirildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?