2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ahhh kuzum Allah yardım etsin ikiz gebelik çok zor ama sonunu düşün hep ben kendimi öyle kaldırıyorum ayağa.Çok az kaldı öyle düşün valla ben günleri resmen sayıyorum

B Buddy x canım kızılcık tüket, ben kızılcık özlü bir ilaç kullanıyorum o beni idrar yolundan rahatlatıyor. Onu öneririm kuzum.

Kv geldi nihayet bu kapıyı açtı ama tek gelmedi biricik kendi bulduğu gelniyle geldi..şimdi gitmiş kendime gelmem lazım
Şu eltiler ve kvler gerçekten kapatılsın eltim beni her gördüğünde çok kilo almışsın diyor bende kocam iyi bakıyor diyorum.

Bnde oyle duydum, doktorum dedi bna 37de çalışamaz raporu almana grek yok dedi hatta bunu alo 170 dedi. B Buddy x

Cnm evet yazıyor 22 şubat yazıyor hımm oyuzden bnce 37de tekrar rapor almaya grek yok

Kuzum kanala girmesi nasıl oluyor. Bebek orda haftalarca bekliyor mu ? Yine harekwtleri aktif oluyor mu? Ben bunu doğum anında olıyor sanıyordum kanala giricek hop kanaldan çıkıcak gibi .. Cahilliğimden soruyorum valla
Kuzum bebek asansör sistemi gibi düşün öyle kademe kademe geliyor dünyaya ilk önce -3e geliyor o nokta kanala yerleşme yeri. Bazı bebekler baş aşağı olsada kafası yukarıda olur ayakları sağda yada solda olur poposu göğsünün altında olur yada suyu çok olursa da kafası yukarda kalır. Bebek ayaklari göğsünün altındaysa ve kafası bu -3 yerindeyse kanala yerleşmiş demek doğum faaliyetinin başlaması için yeterli tabiki değil v şeklinde gördüğün yerdeki kasların kasılıp doktorun silinme dedigi olayın gerceklesmesi lazım yani rahim yumusayacak bu noktaya kadar açılma olada bilir olmayada bilir doğumda önemli olan açılma değil burda ki yumusama silinmedir bebek +3 e yaklaştıkça 0 açıklık bir saat içinde bile 10 cme gelebilir mesela duymuşsundur 3 cm açılma ile iki hafta dogum başlamadı diyenleri rahim yumusamadigi zaman acilmanin önemi olmuyor yada 10 cm açıklıkla sezaryene giren duymuşsundur bebek kanala inmiyor o zaman da baskı ve yumuşama olmadığı için doğum gerçekleşmiyor

Eklentiler

• images.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 72
B Buddy x canım kızılcık tüket, ben kızılcık özlü bir ilaç kullanıyorum o beni idrar yolundan rahatlatıyor. Onu öneririm kuzum.
Kuzum kızılcık özlü ilaç bende kullanıyordum onu bırakınca başladı bu enfeksiyon tekrar alıp başlasam iyi olacak galiba

Bnde oyle duydum, doktorum dedi bna 37de çalışamaz raporu almana grek yok dedi hatta bunu alo 170 dedi. B Buddy x
Doğrudur kuzum ben hiç bilmiyorum bir ara burada ya da şubat grubunda konulurken denk geldim birisi 37 de yine almak gerekiyor demiş. Tabi sen 170 sgk ile görüştüysen onların dediği daha doğru bilgidir

Şu eltiler ve kvler gerçekten kapatılsın eltim beni her gördüğünde çok kilo almışsın diyor bende kocam iyi bakıyor diyorum.
Benimki kilo filan demez Allahım diyorum bu kadar soğuk bir kv varmı acababirde kendi annemde sinirlenmiş zar zor türkce sözünü dedi ona hiç kv umrundamı annemin dediği kadın hep gülüyorben eltime sinsirella diyorum bu arada sinsi rellabana diyorlar resim çektirek yok dedim şimdi uyğun diğilim şubatta çektiririz kendi telefonumla ama doğumdan sonra gönderirim size eşim diyor süper dedinodada olan düzeni görünce ne desin bilemedi

Kızlar ben yarın 34+0 oluyorum. Bir haftada önde olduğu için 35+0 olmuş oluyor. Bebeğim hala dönmedi sezeryan fikrine kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Eğer sezeryan olursa kaçıncı haftada alırlarki?

Aaa saol kuzum bayaa aydınlandım. Allah razı olsun bebek kanala indikten sonra sezaryen mümkün değil galiba değil mi ? Sanki öyle bişey vardı. Bebek kanala inmiş artık sezaryen olmaz diyorlardı?

Aaa saol kuzum bayaa aydınlandım. Allah razı olsun bebek kanala indikten sonra sezaryen mümkün değil galiba değil mi ? Sanki öyle bişey vardı. Bebek kanala inmiş artık sezaryen olmaz diyorlardı?
Mümkün kuzum çekip cikarirlar ama kafası uzun olur biraz çok kanalda kaldıysa oda zamanla düzeliyor rica ederim kuzum

İdrar tahlili temiz çıkar inşallah canım bebeğin iyi olmasına da sevindim.

37de de çalışamaz raporu almamıza gerek yokmuş benim müdürum öyle dedi.

Anladım kuzum.

Kacinci haftaydı sizin bende daha başlamadım çantama 33 bitti cuma kontrolüm var sonrasında hazırlayayım artk diyorum
Bugün 33+3 oldum her şey hazır olursa daha sakin geçireceğim bu dönemi

Hahah o zaman ben üşengeç oldum asgagagd Katya lazım bana bitane ev temizliği ve yemek için kiiiaazz Katya gel buraya
Ay evet hamile kadınlara özellikle son 3 ay yardımcı kadın desteği sağlamalı bence devlet djdjdj

Evet .. ama vajinal doğum yapan kimle konuşsam evet ağrı sancı oluyor ama o dayanılmaz denilen raddeye geldiğinde her şey bir anda bitiyor zaten diyor. Umarım bizimde kolaycacık olur

İleri görüşlülükte Aslı gibi ol

Benim 38. Haftada alacaklar bizim oğlanda 1 hafta ileri o bir etken mi bilmiyorum tabi ama sezaryen de genelde 38 39. Haftada alıyorlar hele risk görürse 39u beklemez bile

İdrar tahlili temiz çıkar inşallah canım bebeğin iyi olmasına da sevindim.

37de de çalışamaz raporu almamıza gerek yokmuş benim müdürum öyle dedi.
Bn şimdi muhasebecinin e devlete grdgı rapora baktım izne çıkış tarıhımı yazmamış halbukı doktor yazmstı 22,şubat dıye, bnce onu yazmadı dıye sorun olablır, ahh şu muhasebecıler, oğlumdada çok çektım. gunde 5 kere arıyodum nolur şu raporu grın sgk sistemıne dıye. Çok gevşekler cunku, oğlumdada hep araya araya zorla yaptrdım.
Bzım muhasebecıye kalsa bu raporu girmeye grek yok demiş, nasıl yok

Kızlar sabah devlet hastanesinde randevum vardı umduğum kadar kotu gitmedi terslemedi en azindan niye bu haftada geldin diye plasenta previa icin bakti evet rahim agzina yakin dedi bende dedim ne onerirsiniz şehir hastanesinde mi gerceklestireyim dogumu yoksa takibimi yapan doktorda devam edeyim ki cok riskli bir durum mu dedim cevap komedi sen bilirsin ben sana oraya git buraya git diyemem dedi ben buraya gelen hastalari sehir hastanesine yolluyorum ama senin gittigin hastanede iyi olabilir tercih senin dedi Allah razı olsun aydınlandım bebeğede bakmadı zaten insan bi bakar napiyo bu cocuk diye ahh ahh bu devletteki doktorlari zorla mi tutuyolar orda anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…