Canım ileri olmasını şu açıdan yazdım artık yeri daralıyor falan diyorlar ya dönme ihtimali düşüyor sanki sağlıkla gelsinler inşallah 38 39 çok iyi benim içinBenim 38. Haftada alacaklarbizim oğlanda 1 hafta ileri o bir etken mi bilmiyorum tabi ama sezaryen de genelde 38 39. Haftada alıyorlar hele risk görürse 39u beklemez bile
Belli olmaz canım kontrolün ne zaman belki dönmüş olur 35/36 arası da dönebiliyorlar demişt doktorum . Bana sezeryan olursa en sağlıklısı bir risk yok ise 38.haftayı doldurunca alıyorlar canımKızlar ben yarın 34+0 oluyorum. Bir haftada önde olduğu için 35+0 olmuş oluyor. Bebeğim hala dönmedi sezeryan fikrine kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Eğer sezeryan olursa kaçıncı haftada alırlarki?
Ben doktoruma sezaryen kesinlesmeden normal için sormustum bebegin ileri olması dogumu one ceker mi diye evet etki eder 1 hafta falan demistiCanım ileri olmasını şu açıdan yazdım artık yeri daralıyor falan diyorlar ya dönme ihtimali düşüyor sanki sağlıkla gelsinler inşallah 38 39 çok iyi benim için
Crp 30 duzeylerde cıkmıs artı idrar tahlilimde çok yüksek düzeyde enfeksiyon varmış, yarın sabahtanda tüm batın ultrason çekcekler hem safra keseme bakacaklar daha önce saframda çamurlaşma olduğundan dolayı tedavi görmüştüm ondan da şüphelendi böbreklerimede bakacaklar, exfenxia diye bir antibiyotiğe alerjim var o yüzden iğne tedavisine başlayamadı, allah korusun yine reaksiyon gösterirsen riske atamam dedi, eğer safrada ya da böbreklerde sıkıntı çıkarsa yatış yapıcam çünkü hamile için 30 çok yüksek bir rakam helede bu idrardaki değerler aşırı yüksek dedi. Daha önce idrarda enfeksiyon çıkmıstı ama çok hafifti doktor ilaç vermemişti. Şikayetlerim arttı ama önemsemedim siz siz olun azıcık bile ağrı akıntı olsa doktorun kapısını aşındırın vallaKuzum bu yoğurtluk bişey değil ya Allah Allah neden böyle oluyorsuninşallah bian önce anlarlar da tedavi başlatırlar
Ay inşallah ya hepimiz kolay rahat doğumlar geçirelim inşallahO zaman biraz frenlemeye çalış kuzum bak bebisko da kanala girmiş bu fırsatı kaçırma bence senin doğumun kolay olur uzun sürmez yipratmaz seni cok fazla
Crp 30 duzeylerde cıkmıs artı idrar tahlilimde çok yüksek düzeyde enfeksiyon varmış, yarın sabahtanda tüm batın ultrason çekcekler hem safra keseme bakacaklar daha önce saframda çamurlaşma olduğundan dolayı tedavi görmüştüm ondan da şüphelendi böbreklerimede bakacaklar, exfenxia diye bir antibiyotiğe alerjim var o yüzden iğne tedavisine başlayamadı, allah korusun yine reaksiyon gösterirsen riske atamam dedi, eğer safrada ya da böbreklerde sıkıntı çıkarsa yatış yapıcam çünkü hamile için 30 çok yüksek bir rakam helede bu idrardaki değerler aşırı yüksek dedi. Daha önce idrarda enfeksiyon çıkmıstı ama çok hafifti doktor ilaç vermemişti. Şikayetlerim arttı ama önemsemedim siz siz olun azıcık bile ağrı akıntı olsa doktorun kapısını aşındırınAy inşallah safra değildir ya
Yaa çok sevindim beğenmeneKızlar bu sayfayı kim önermişti hatırlamıyorum, nakışbahçesi diye, çok güzel olmuşlar nasıl duygulandım ağladımya bazen inanamıyorum ‘’acildeymiş doktor seni yatıralım düşük yapıyorsun sabaha kürtaj olursun’’ demişti o zamanlardan bu zamanlara geldim. Rabbim sen çok büyüksün yaaaa
2 şubat kontrol günüm canım şükür risk yok normal istiyordum ama sezeryan fikrine daha sıcak bakmaya başladım nedense ne zaman olacağı saati falan belli oluyor ya o açıdanda güzel sadece sonrası için korkum vardı çabuk toparlanamam diye ama kardeşim gelicek her ihtimale karşı herşeyin hayırlısı artıkBelli olmaz canım kontrolün ne zaman belki dönmüş olur 35/36 arası da dönebiliyorlar demişt doktorum . Bana sezeryan olursa en sağlıklısı bir risk yok ise 38.haftayı doldurunca alıyorlar canım
Düşük 11/6 çıkıyor genelde bi kaç kere 12/5 felan çıktı o yüzden anlayamıyorum bu protein neden yükseldi birde ödem de sadece ayaklarımda yani başka bir yerimde de yokYok şekerle proteinin alakası yok, idrarında keton ve glükoz çıkarsa şekerle alakası olur canım. Tansiyonun nasıl canım
Bi an önce iyileşirsiniz inşallah ya çok üzüldümCrp 30 duzeylerde cıkmıs artı idrar tahlilimde çok yüksek düzeyde enfeksiyon varmış, yarın sabahtanda tüm batın ultrason çekcekler hem safra keseme bakacaklar daha önce saframda çamurlaşma olduğundan dolayı tedavi görmüştüm ondan da şüphelendi böbreklerimede bakacaklar, exfenxia diye bir antibiyotiğe alerjim var o yüzden iğne tedavisine başlayamadı, allah korusun yine reaksiyon gösterirsen riske atamam dedi, eğer safrada ya da böbreklerde sıkıntı çıkarsa yatış yapıcam çünkü hamile için 30 çok yüksek bir rakam helede bu idrardaki değerler aşırı yüksek dedi. Daha önce idrarda enfeksiyon çıkmıstı ama çok hafifti doktor ilaç vermemişti. Şikayetlerim arttı ama önemsemedim siz siz olun azıcık bile ağrı akıntı olsa doktorun kapısını aşındırın
Seninki belli o zaman sağlıcakla gelsin inşallahBen doktoruma sezaryen kesinlesmeden normal için sormustum bebegin ileri olması dogumu one ceker mi diye evet etki eder 1 hafta falan demistisonradan sezaryen kesinlesti 38. Hafta alicaz dedi iste biraz riskli bir durumum var ama sende bir risk yoksa 39u bekler bence arkadasimda beklemisti 39u birde sen donmicek diye dusunme vall benim eltimin dogum olacagi gun 2 defa yer degistirdi bebegi dondu durdu oyle yer kucuk falan demiyo sipalar
Kuzum çok mantıklı . Başka bi grupta görmüştüm kızlar böyle yapmış. Üzerlerine de isim etiketi bastırıp yapıştırmışlar.Kızlar karar verdim şöyle 50 tane boş kolonya şişesi spreyli, etiket ve kolonya litrelik kalıp bunlardan hediyelik yapacağım şu örnekteki gibi. Bir de 100 lü çikolata Metal kutuda isimli sipariş vereceğim hediyelik hastenye götürmedik evde gelen gidene vermedik yeter diye düşünüyorum kolonya hem ben böyle cep kolonyası çok severim baya da kullanışlı en azından insanlar kullanır hastaneye gelenler gidenler çikolata da ebe hemşire doktor gelen gidene iyi olur mantıklı mı sizce? Çok gelen gidende olmaz bize benim tarafım ailem hariç yok burada eşimin tarafı bi gelir gider hastaneye eve zaten bir süre çağırmayacağız magnet düşünüyordum ama kolonya daha mantıklı ve uygun geldi?
Çıkolata bende aldım ama fazlasını düşünmüyorum Allah nasip etsin mevlit için yaptırırım şimdi kolonyayı kime vericemki çokta anlıyorlarKızlar karar verdim şöyle 50 tane boş kolonya şişesi spreyli, etiket ve kolonya litrelik kalıp bunlardan hediyelik yapacağım şu örnekteki gibi. Bir de 100 lü çikolata Metal kutuda isimli sipariş vereceğim hediyelik hastenye götürmedik evde gelen gidene vermedik yeter diye düşünüyorum kolonya hem ben böyle cep kolonyası çok severim baya da kullanışlı en azından insanlar kullanır hastaneye gelenler gidenler çikolata da ebe hemşire doktor gelen gidene iyi olur mantıklı mı sizce? Çok gelen gidende olmaz bize benim tarafım ailem hariç yok burada eşimin tarafı bi gelir gider hastaneye eve zaten bir süre çağırmayacağız magnet düşünüyordum ama kolonya daha mantıklı ve uygun geldi?
Canım tam olarak nerde görünüyor e devlette bende bi bakayımBn şimdi muhasebecinin e devlete grdgı rapora baktım izne çıkış tarıhımı yazmamışhalbukı doktor yazmstı 22,şubat dıye, bnce onu yazmadı dıye sorun olablır, ahh şu muhasebecıler, oğlumdada çok çektım. gunde 5 kere arıyodum nolur şu raporu grın sgk sistemıne dıye. Çok gevşekler cunku, oğlumdada hep araya araya zorla yaptrdım.
Bzım muhasebecıye kalsa bu raporu girmeye grek yok demiş, nasıl yok
Benimde kontrol günüm 2 Şubat2 şubat kontrol günüm canım şükür risk yok normal istiyordum ama sezeryan fikrine daha sıcak bakmaya başladım nedense ne zaman olacağı saati falan belli oluyor ya o açıdanda güzel sadece sonrası için korkum vardı çabuk toparlanamam diye ama kardeşim gelicek her ihtimale karşı herşeyin hayırlısı artık
Ay o cok kotu oluyo 1 kere gece dönmustu oyle bende bide bizim oglan cok hareketli geceleri Allahimmm gerinip duruyo ayaklarla asagi bastiriyo kafasiyla kaburgama bastiriyo dedim noluyoSeninki belli o zaman sağlıcakla gelsin inşallahtabiki ihtimal var ama dönmediğini nerden anlıyorsun dersen başı göhsümün orda hala top gibi ayaklarıyla mesanemi tepikleyip duruyor
Bende sadece çikolata yaptırıcam oda süsleme hediyelik falan hep boşa gidecek çünkü gelen gidenim olmayacakKızlar karar verdim şöyle 50 tane boş kolonya şişesi spreyli, etiket ve kolonya litrelik kalıp bunlardan hediyelik yapacağım şu örnekteki gibi. Bir de 100 lü çikolata Metal kutuda isimli sipariş vereceğim hediyelik hastenye götürmedik evde gelen gidene vermedik yeter diye düşünüyorum kolonya hem ben böyle cep kolonyası çok severim baya da kullanışlı en azından insanlar kullanır hastaneye gelenler gidenler çikolata da ebe hemşire doktor gelen gidene iyi olur mantıklı mı sizce? Çok gelen gidende olmaz bize benim tarafım ailem hariç yok burada eşimin tarafı bi gelir gider hastaneye eve zaten bir süre çağırmayacağız magnet düşünüyordum ama kolonya daha mantıklı ve uygun geldi?
Canım benim çok çok geçmiş olsun başka bişey olduğu belliydi ya o kadar ağrıya inşallah hemen tedavini de olur rahatlarsinCrp 30 duzeylerde cıkmıs artı idrar tahlilimde çok yüksek düzeyde enfeksiyon varmış, yarın sabahtanda tüm batın ultrason çekcekler hem safra keseme bakacaklar daha önce saframda çamurlaşma olduğundan dolayı tedavi görmüştüm ondan da şüphelendi böbreklerimede bakacaklar, exfenxia diye bir antibiyotiğe alerjim var o yüzden iğne tedavisine başlayamadı, allah korusun yine reaksiyon gösterirsen riske atamam dedi, eğer safrada ya da böbreklerde sıkıntı çıkarsa yatış yapıcam çünkü hamile için 30 çok yüksek bir rakam helede bu idrardaki değerler aşırı yüksek dedi. Daha önce idrarda enfeksiyon çıkmıstı ama çok hafifti doktor ilaç vermemişti. Şikayetlerim arttı ama önemsemedim siz siz olun azıcık bile ağrı akıntı olsa doktorun kapısını aşındırın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?