2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim 38. Haftada alacaklar bizim oğlanda 1 hafta ileri o bir etken mi bilmiyorum tabi ama sezaryen de genelde 38 39. Haftada alıyorlar hele risk görürse 39u beklemez bile
Canım ileri olmasını şu açıdan yazdım artık yeri daralıyor falan diyorlar ya dönme ihtimali düşüyor sanki sağlıkla gelsinler inşallah 38 39 çok iyi benim için

Belli olmaz canım kontrolün ne zaman belki dönmüş olur 35/36 arası da dönebiliyorlar demişt doktorum . Bana sezeryan olursa en sağlıklısı bir risk yok ise 38.haftayı doldurunca alıyorlar canım

Canım ileri olmasını şu açıdan yazdım artık yeri daralıyor falan diyorlar ya dönme ihtimali düşüyor sanki sağlıkla gelsinler inşallah 38 39 çok iyi benim için
Ben doktoruma sezaryen kesinlesmeden normal için sormustum bebegin ileri olması dogumu one ceker mi diye evet etki eder 1 hafta falan demisti sonradan sezaryen kesinlesti 38. Hafta alicaz dedi iste biraz riskli bir durumum var ama sende bir risk yoksa 39u bekler bence arkadasimda beklemisti 39u birde sen donmicek diye dusunme vall benim eltimin dogum olacagi gun 2 defa yer degistirdi bebegi dondu durdu oyle yer kucuk falan demiyo sipalar

Dün gece rüyamda yine doğum yapıyordum ama bebeğimi göremiyordum bir hemşire bana seni gizlice yanına götürücem diyordu okadar çok ağlıyordum ki gerçek gibiydi sonra o hemşireyi arıyordum bulamıyordum diğer taraftada yeni doğmuş bebeklerini öpüp koklayan çiftler vardı hayırlara vesile olsun inşallah etkisinden çıkamıyorum

Kızlar karar verdim şöyle 50 tane boş kolonya şişesi spreyli, etiket ve kolonya litrelik kalıp bunlardan hediyelik yapacağım şu örnekteki gibi. Bir de 100 lü çikolata Metal kutuda isimli sipariş vereceğim hediyelik hastenye götürmedik evde gelen gidene vermedik yeter diye düşünüyorum kolonya hem ben böyle cep kolonyası çok severim baya da kullanışlı en azından insanlar kullanır hastaneye gelenler gidenler çikolata da ebe hemşire doktor gelen gidene iyi olur mantıklı mı sizce? Çok gelen gidende olmaz bize benim tarafım ailem hariç yok burada eşimin tarafı bi gelir gider hastaneye eve zaten bir süre çağırmayacağız magnet düşünüyordum ama kolonya daha mantıklı ve uygun geldi?

Eklentiler

• IMG_3478.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 63
Kuzum bu yoğurtluk bişey değil ya Allah Allah neden böyle oluyorsun inşallah bian önce anlarlar da tedavi başlatırlar
Crp 30 duzeylerde cıkmıs artı idrar tahlilimde çok yüksek düzeyde enfeksiyon varmış, yarın sabahtanda tüm batın ultrason çekcekler hem safra keseme bakacaklar daha önce saframda çamurlaşma olduğundan dolayı tedavi görmüştüm ondan da şüphelendi böbreklerimede bakacaklar, exfenxia diye bir antibiyotiğe alerjim var o yüzden iğne tedavisine başlayamadı, allah korusun yine reaksiyon gösterirsen riske atamam dedi, eğer safrada ya da böbreklerde sıkıntı çıkarsa yatış yapıcam çünkü hamile için 30 çok yüksek bir rakam helede bu idrardaki değerler aşırı yüksek dedi. Daha önce idrarda enfeksiyon çıkmıstı ama çok hafifti doktor ilaç vermemişti. Şikayetlerim arttı ama önemsemedim siz siz olun azıcık bile ağrı akıntı olsa doktorun kapısını aşındırın valla

Ay inşallah safra değildir ya
Crp 30 duzeylerde cıkmıs artı idrar tahlilimde çok yüksek düzeyde enfeksiyon varmış, yarın sabahtanda tüm batın ultrason çekcekler hem safra keseme bakacaklar daha önce saframda çamurlaşma olduğundan dolayı tedavi görmüştüm ondan da şüphelendi böbreklerimede bakacaklar, exfenxia diye bir antibiyotiğe alerjim var o yüzden iğne tedavisine başlayamadı, allah korusun yine reaksiyon gösterirsen riske atamam dedi, eğer safrada ya da böbreklerde sıkıntı çıkarsa yatış yapıcam çünkü hamile için 30 çok yüksek bir rakam helede bu idrardaki değerler aşırı yüksek dedi. Daha önce idrarda enfeksiyon çıkmıstı ama çok hafifti doktor ilaç vermemişti. Şikayetlerim arttı ama önemsemedim siz siz olun azıcık bile ağrı akıntı olsa doktorun kapısını aşındırın

Yaa çok sevindim beğenmene Hele bi gelsin kumasida cok guzel basit ince bir kumas degil

Belli olmaz canım kontrolün ne zaman belki dönmüş olur 35/36 arası da dönebiliyorlar demişt doktorum . Bana sezeryan olursa en sağlıklısı bir risk yok ise 38.haftayı doldurunca alıyorlar canım
2 şubat kontrol günüm canım şükür risk yok normal istiyordum ama sezeryan fikrine daha sıcak bakmaya başladım nedense ne zaman olacağı saati falan belli oluyor ya o açıdanda güzel sadece sonrası için korkum vardı çabuk toparlanamam diye ama kardeşim gelicek her ihtimale karşı herşeyin hayırlısı artık

Yok şekerle proteinin alakası yok, idrarında keton ve glükoz çıkarsa şekerle alakası olur canım. Tansiyonun nasıl canım
Düşük 11/6 çıkıyor genelde bi kaç kere 12/5 felan çıktı o yüzden anlayamıyorum bu protein neden yükseldi birde ödem de sadece ayaklarımda yani başka bir yerimde de yok

Bi an önce iyileşirsiniz inşallah ya çok üzüldüm

Seninki belli o zaman sağlıcakla gelsin inşallah tabiki ihtimal var ama dönmediğini nerden anlıyorsun dersen başı göhsümün orda hala top gibi ayaklarıyla mesanemi tepikleyip duruyor

Kuzum çok mantıklı . Başka bi grupta görmüştüm kızlar böyle yapmış. Üzerlerine de isim etiketi bastırıp yapıştırmışlar.

Çıkolata bende aldım ama fazlasını düşünmüyorum Allah nasip etsin mevlit için yaptırırım şimdi kolonyayı kime vericemki çokta anlıyorlar

Canım tam olarak nerde görünüyor e devlette bende bi bakayım

Benimde kontrol günüm 2 Şubat 35. Haftama denk geliyor benimde bende endişeliyim düşündüğün konuda çok ta düşünmek istemiyorum son kontrollerde durum netleşir canım stres yapmayalım kendimize

Seninki belli o zaman sağlıcakla gelsin inşallah tabiki ihtimal var ama dönmediğini nerden anlıyorsun dersen başı göhsümün orda hala top gibi ayaklarıyla mesanemi tepikleyip duruyor
Ay o cok kotu oluyo 1 kere gece dönmustu oyle bende bide bizim oglan cok hareketli geceleri Allahimmm gerinip duruyo ayaklarla asagi bastiriyo kafasiyla kaburgama bastiriyo dedim noluyo sabaha yan dondu cok sukur tekrar olmadi bakalim bi sabah bi bakmissin donmus seninkide

Bende sadece çikolata yaptırıcam oda süsleme hediyelik falan hep boşa gidecek çünkü gelen gidenim olmayacak

Canım benim çok çok geçmiş olsun başka bişey olduğu belliydi ya o kadar ağrıya inşallah hemen tedavini de olur rahatlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…